Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

tconiotconev написа Виж мнение
    Лошо... исках да го слагам на скулата на куполите ...
    В този калабалък никой няма да го забележи. Колкото едно време някой забелязваше емблемите на клановете...
    Ако ти е за собствен кеф си направи един скин и ще си го гледаш
    Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

1951 написа Виж мнение
      Ако имаш AMX 12 получаваш новия ELC AMX (с екипаж на 100%) за Тиър 5, а AMX 12 се претворява в Тиър 6 танк.
      Това значи че автоматично се получава и слот с новия танк нали така.
      Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Ultramarine написа Виж мнение
        Това значи че автоматично се получава и слот с новия танк нали така.
        Oпределено!

Comment

На тестовия сървър чат-пат стават брутални каспаници между съотборници...
          Тия руснаци явно здраво изтрещяват от жегата, почват да се псуват още преди старта на играта (до колкото разбрах междукланови отношения), почват да се стрелят веднага и недай си боже да си в близост - със сигурност го отнасяш по графа "тоя е от EU"....
          Днес съм направил 10 - 12 игри и вече за втори път ми се случва!
          Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

1951 написа Виж мнение
            На тестовия сървър чат-пат стават брутални каспаници между съотборници...
            Тия руснаци явно здраво изтрещяват от жегата, почват да се псуват още преди старта на играта (до колкото разбрах междукланови отношения), почват да се стрелят веднага и недай си боже да си в близост - със сигурност го отнасяш по графа "тоя е от EU"....
            Днес съм направил 10 - 12 игри и вече за втори път ми се случва!
            Аз отдавна съм забеляза, че изтрещават ... Значи като им напиша нещо на български и веднага ми казват АЛБАНЕЦ или АЗИС, което страшно ме ядосва, като им казвам, че са неграмотни, защото не знаят кой им е създал азбуката на която пишат, а това е достатъчен повод да млъкнат и повече да не се обаждат

Comment

КВ-1С срещу Е-75.Само че беше на 8% и беше лесно

Comment

Сега играя с АМХ 40. Е нема толкова скапан танк. Пуска ме със 7 тиар, дето само с поглед ме убиват, а аз не мога да им правя демидж и с фугаси. Те и КВ-1, Т1Н са ми достатъчни де. Отделно танка е супер бавен.

Comment

Mitko написа Виж мнение
                  Сега играя с АМХ 40. Е нема толкова скапан танк. Пуска ме със 7 тиар, дето само с поглед ме убиват, а аз не мога да им правя демидж и с фугаси. Те и КВ-1, Т1Н са ми достатъчни де. Отделно танка е супер бавен.
                  Изчакай до пача и ще те пуска макс до 5-ти тиър.Може една от 20 битки да те пусне до 6-ти максимум.За тези класове бронята му е здрава и рефлектва доста и пушката му не е съвсем безвредна на близки и средни дистанции.

Comment

Mitko написа Виж мнение
                    Скоростта му е основният проблем, но иначе има страхотна броня за нивото си и последното оръдие прави прилични поражения.
                    Опитай се да използваш терена в своя полза, тъй като той има прилична максимална скорост, но на равно е невъзможно дори да се доближиш до нея.
                    Избягвай да се катериш с него или ако го правиш го прави близо до твоята база, където няма опасност от вражески огън, а после използвай набраната височина, за да се спуснеш някъде, където ще ти е нужна скорост.
                    Когато те пусне с Тиер 7 работата ти не е да ги стреляш тях, въпреки че с последното оръдие би трябвало да можеш да пробиеш бронята им отзад.Липсата на скорост ти отрязва възможността да играеш като скаут в такива битки, за това в началото стой близо до базата и пази артилерията от скаути, след като вълната разузнавачи премине отиди при някой от тежките танкове или големите разрушители и ми пази фланговете или просто обирай трохите около тях, ако си достатъчно близо до вражеската база можеш да пробваш да спринтираш (образно казано )към артилерията, но много рядко се открива такава възможност заради липсата на скорост.

Една тактика присъща за малките бързи танкове, която е напълно изпълнима с него при битка Encounter нa El Halif - много добра тактика е някой малък танк да отиде бързо в базата, да се скрие зад камъка и останалите да го прикриват.Тъй като ти стартираш битката на височината можеш да използваш това и да достигнеш максималната скорост на танка като се спуснеш към флага долу в долината, така ще достигнеш да него не много по-бавно от всеки друг бърз лек танк.
                    Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Много правилно забелязвате, че огромен проблем е скоростта. Моя отбор сериозно дръпва в началото на боя. Ако нашите размажат врагът, за мен не остава нищо. Надеждата е да се закучи някъде боя и да почне кемпиране. Тогава излизам, почва стрелба по мен и ако имам шанс да съм по отгоре в хранителната верига удържам на боя.
                      Я да ви помоля за съвет. Значи, както знаете не мога да плащам с карта нито на руския, нито на европейския сървър. На руския имам нещо развито и клан, ама пък не мога да купя даже 10 злато да сваля някой модул. На европейския имам едно кв-2, но пък теоретично мога да купя злато, ако евентуално се наложи. Та се чудя на кой сървър да играя.

Comment

Mitko написа Виж мнение
                        Я да ви помоля за съвет. Значи, както знаете не мога да плащам с карта нито на руския, нито на европейския сървър. На руския имам нещо развито и клан, ама пък не мога да купя даже 10 злато да сваля някой модул. На европейския имам едно кв-2, но пък теоретично мога да купя злато, ако евентуално се наложи. Та се чудя на кой сървър да играя.

Tова ми е от страница 17-та,ако не бъркам пост ¹ 404

bigbeer написа Виж мнение
                        ...............Като цяло на Европейския сървър е скучно.Вървиш и пуцаш безпроблемно,без да има кой да те спре.Далеч по-напрегнато е на руския,където опитни играчи се пускат с малки,напълно ъпгрейднати машини и се играе почти само отборно.Там всяка непредпазливост се наказва и за начинаещия е доста добра школа.Геймър започнал на Рашънския с лекота се адаптира към Сащианския или ЕУ-то,но такъв започнал на (детските),попадне ли в руския му се разказва играта.........
                        От тогава насам малко са се подобрили нещата,но все още като цяло е актуално.За по-пълно удоволствие от играта лично аз смених руския с европейския след направени над 8000 битки на първия,и съм доволен,че го направих.Повечето ми познати са на европейския,има и доста прилични БГ кланове,но всеки сам си решава.
                        Last edited by bigbeer; 15-07-2012, 21:30.

Comment

Mitko написа Виж мнение
                          Значи, както знаете не мога да плащам с карта...... но пък теоретично мога да купя злато,4.
                          В кой град си?

Comment

Карловец съм.

Comment

Хм...е има и друг вариант...значи ако много ти трябва злато мога да ти пратя "подарък" ти ще ми ги пратиш по еконт после...разгледай в гифт шопа какво точно рпедлагат. Другият вариант е да си направиш пайпал-ски акаунт и аз да ти преведа на него за първите 100 пари не искаха никакви документи...поне на времето.
                              Първият вариант важи за евро сървъра понеже там съм регистриран.

Comment

За момента не, говоря по принцип. Играя без премиум, но някой ден може да си променя мнението. Та ако ще да е слот да си купя, или дотиквач да сваля. В пейпал ми искат копие от лична карта, снимка на картата и касова бележка или сметка на която да се вижда името ми, и всичко това преведено на английски и нотариално заверено. Веднага им теглих една сочна българска благословия.

Comment

Working...
                                X