1951 написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
1951 написа Виж мнениеМежду другото този уикенд на ЕС сървъра уголемяването на казармата е на половин цена (150 злато). Аз вече се възползвах.
Comment
-
Петър Илиев написа Виж мнениеДа онзи ден точно питах за това, благодаря за инфото, и аз го надуших, че ще ми трябват два нови слота"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
T-34-85 е просто нереална машина, с 10мм оръдие коля и беся неща дето с пършинга само мога да мечтая...и нищо че на хартия е кекав, преди малко на едно Лоране мутрябваше целият барабан за да ме трепня...просто са се оляли тотално...от както сложих 100 процента победи расте неудържимо, сега е на 63% + много яко кеширане.
Оляли са се тотално...ако и следващите са такива....
Comment
-
feersum написа Виж мнениеСтава въпрос за казармата, където са танкистите, не за слотовете за танкове.
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеT-34-85 е просто нереална машина, с 10мм оръдие коля и беся...
Иначе на T-34-85(100) съм му сложил по-бързо прицелване, добутвач и рогатка. Може успешно да се използва като снайпер. Бронята на купола и облата му форма е основното преимущество, трябва да се застава предимно така на терена, и зад скали и огради, че да се прикрива корпуса. Основния недостатък му е прекалено бавното ускорение.
Аз иначе направих Т-44 вече с топ оборудване, снова насам на там и атакувам самотни хевита, експериментирам всевъзможни изнаглявания. По-голяма свобода за нестандартна игра с никой танк до сега не съм имал. А като се замисля че същия стил се опитвах да прилагам и с Ягдпантерата...
Comment
-
ceco73121 написа Виж мнениездравейте господа танкисти
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеT-34-85 е просто нереална машина, с 10мм оръдие коля и беся неща дето с пършинга само мога да мечтая...и нищо че на хартия е кекав, преди малко на едно Лоране мутрябваше целият барабан за да ме трепня...просто са се оляли тотално...от както сложих 100 процента победи расте неудържимо, сега е на 63% + много яко кеширане.
Оляли са се тотално...ако и следващите са такива....
Т-34-85 презарежда доста бавно с топовата си пушка,която освен това дава сериозни разсейки при далечна стрелба.Има какво да се желае като маневреност и набира сравнително нормално.При Т-44 това го няма.А Т-54 може да се стреля челно броня в броня със всеки ТТ в играта с голям шанс да го изнесе.За рефлекти там не ми се говори,щото са пословични.
Comment
-
Днес имах изключително неприятно преживяване - с Ферди успях да спра противника на сринал се фронт, след което успешно им стигнах в базата и влязох в гръб на другият им фронт.Един AMX 13 90 обаче ми развали празника - беше на 30% и ми идваше челно, успя да рикошира 128мм АР снаряд, след което с един изстрел ми съсипа и двете вериги .А тъкмо се канех да използвам кита за поправка и да го довърша.Изстрелът му беше страничен под 90 градуса предполагам, че е закачил първата верига леко и е стигнал до втората.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеMnogo sa se оляли с това 13, в реалният свят това е една от най-боклучавите машини някога правени..но в играта е , бррр...има осещане че някой просто е чел википедията и хал хабер си я немал що за машина е това...ам абутай,нека е весело.
Comment
Comment