tconiotconev написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
tconiotconev написа Виж мнениеП.П. Я бързо споделете кои танкове носят бързо и много парички?
Comment
-
Victory!
Battle: Dragon Ridge 05 юли 2012 г. 23:12:52 ч.
Vehicle: Marder II
Experience received: 1*844 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 10*653
Battle Achievements: Top Gun
8 фрага на тая противна карта...и много са го смотали Мърдера...от 550 м едва оцелвам вече
иначе нула пари ремонти, 1800 за снаряди...9К чисто (което е прилично) и много фън
Comment
-
Чудо чудо, 80% точност с М46 (ама днеска един пропуск нямам май) и сме мръднали с 2% нагоре по победи...ням ад аказвам от какъв процент..че докаот го ъпгрейна беше срамна работа..а днеска съм и стабилно на + с парите при него...а уж не трябва да е така с 9 Т..инача много приятно- Ягодовият тигът го дупча челно
Comment
-
az pък си се раздвам на статистиките на Мърдера, сега проверих, имам 523 демидж средно на битка..с машина която има 170 hp...което значи че съм правил 3 пъти повече демидж отколкото на мене са ми правили...и то без да броя процента оцеляване (поради кекавоста на тази машина е малък)...а ако сметна и него става 1:4 в моя полза...довлен съм...трябва да го подобрим, лошото е че с нисък тиър машиа експит ан абитка е по-малко и екипажа трудно вдига левъли...въпреки че в случая показателя ми е дост аблизък до Т8 и Т9 средните ми танкове...но ако там правех такива касапници щеше да е страшно просто.
Comment
-
Panzer III/IV е чудесна машинка за изкарване на пари. Не знам какво трябва да направи човек, за да загуби пари с нея. Да не говорим, че е страшен кеф ако е топова и екипажът ти е развит да танцуваш около някой бавен тежък танк и да го пориш отзад Аз лично прави пари с нея, Panzer IV (удря здраво и е чудесен снайпер от засада, но ми идва твърде бавен - почти невъзможно е да се върна и да защитя базата примерно ако съм в средата на повечето карти) и Grille (чакам да събера експириънс за Hummel с който очаквам да правя още повече, а и си е култова машинка). Може да е странно, но и с VK 3001H съм почти винаги на прилична печалба, въпреки, че още не съм взел топовия двигател и оръдие - може и да е късмет де, но явно ми пасва и правя забавни игри. Снощи на насрещна битка в Руинберг бях последен в списъка, но така се оказа, че само аз и една GW Panther останахме живи - от враговете два гадни Т95 бяха капнали базата - то те бяха и последните оцелели от техните де. Та аз като пеперудка почвам да обикалям базата - спотвам, а GW Panther се опитваше да ги пердаши от далеко, но онези бяха разумни и се скатаваха грамотно. Поне 3 минути обикалях от всяка възможно уличка да ги спотвам - пробвах даже да ги гърмя, напразно де - и отзад не го пробивам тоя мастодонт с моето оръдие и така си ме свитнаха - ГВ Пантерата опита да се приближи в някакъв суициден TD мод, но я изплющяха и нея. Важното обаче беше, че се забавлявах чудно, даже останалите, вече гътнати играчи подкрепяха в чата, бяха нетипично позитивни - див фън беше, и въпреки загубата на играта бях макар и мъничко отгоре с паричките.
Comment
-
Това е от http://www.wotdb.ru :
Средний танк PzKpfw III/IV
1.08 Коэффициент кредитов
Средний танк PzKpfw IV
0.99 Коэффициент кредитов - с по-предния пач го порязаха.
Средний танк Т-34
1.00 Коэффициент кредитов
Средний танк M7
1.10 Коэффициент кредитов
ПТ-САУ СУ-85
1.00 Коэффициент кредитов
САУ Hummel
1.08 Коэффициент кредитов
Един премиум танк за сравнение:
Тяж¸лый танк T14
1.11 Коэффициент кредитов
Едит: Извадил съм само танкове 5 тиър.Last edited by feersum; 06-07-2012, 12:55."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеа къде там са тези коефиценти?
Там са и коефициентите за камуфлаж и скорост на изгаряне при пожар."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеaz pък си се раздвам на статистиките на Мърдера, сега проверих, имам 523 демидж средно на битка..с машина която има 170 hp...което значи че съм правил 3 пъти повече демидж отколкото на мене са ми правили...и то без да броя процента оцеляване (поради кекавоста на тази машина е малък)...а ако сметна и него става 1:4 в моя полза...довлен съм...трябва да го подобрим, лошото е че с нисък тиър машиа експит ан абитка е по-малко и екипажа трудно вдига левъли...въпреки че в случая показателя ми е дост аблизък до Т8 и Т9 средните ми танкове...но ако там правех такива касапници щеше да е страшно просто.
Damage dealt 139299
Damage taken 30136
Damage ratio 4.6
Average damage dealt 544.1
Damage per hit 81.7
Но не го играя активно от повече от месец. Явно ми омръзна.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеa ot kyde se вади тази статистика, че аз по грубият начин го смятахPeace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
Comment