Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

хах, аз преди пач-а също успях да взема Рейдър и Инвейдър на арктическата карта, забавното беше че го направих със старото КВ, което се вижда от космоса

Така и не се научих да ритам със 152мм-та.Май ще разчитам на Т-150 със изпитаното ЗиС-6
    Може да се опиташ сега, точността му е повишена с около 20%, с екипаж на 100%, вентилация и brothers in arms, дори със старата точност не съм имал проблем (освен в някои особено каръшки игри, но то със всеки танк се случва)
    <<..........>>

Comment

ЗиС-6 кърти мивки и паркети!!!

Свърши вече терора на КВ със 107мм над малките тиъри и на КВ-3 в ротните битки.
      Но пък Т-150 ми хареса, горе-долу. Със 107мм успешно кара всички да се крият, а 85мм е като картечница

CaptMick написа Виж мнение
      ... Но, определено, машинката за пари е Pz III/IV! Просто такова златно магаренце нема! Нищо, че ме претрепват, понякога дори и на финала - печалбата от него е колосална, пък го и пуска в прилични битки. С подходящото оборудване и обучен екипаж за 5 битки изкарва 100 бона.
      Това от последния пач ли? Още от пред-последния тази машинка вадеше пари колкото PzIV, който обаче го порязаха, а PzIII/IV май го продадох... Поне си пазя екипажа
      "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

feersum написа Виж мнение

Това от последния пач ли? Още от пред-последния тази машинка вадеше пари колкото PzIV, който обаче го порязаха, а PzIII/IV май го продадох... Поне си пазя екипажа
        Кефското е, че в последния пач не го орязаха - гарантирано си пази доходността и много се радвам, че го пазя!!!
        Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.

Comment

Абе нали уж промоционалната цена за Т14+слот+1000 злато щеше да е 5,93 Евро до края на Месец Май? Опитвам се днес да го купя и не намирам активна такава оферта. Те ли ни лъжат или аз пак нещо съм недоразбрал? :-)
          http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

вярно го няма...но за сметка на това се е появил китайксият чиитърски танк, "само" за 26 евра....чак да се замисли човек....+1000 злато за 100%-тов екипаж.
            Иначе във форума мрънкаха някакви че не работела добре офертатат за Т14, може заради този бъг да са го спрели.

Comment

С Т-14 и Т-127 пак беше станала яка врътка - танк+слот+злато на ниска цена.
              Сума народ се облажи - взимаш офертата, продаваш танка за някви прилични пари (Т-127 вървеше за 150 хиляди, Т-14 не знам - може би към 300к) и после пак пазаруваш.
              Беше си много на далавера, все едно продаваха злато почти на половин цена
              "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

400K беше на времето Т14, аз много се чудех дали да се отърва от моят, но сега е станал съвсем приличен...пък и аз задобрях
                Само да споделя че http://wiki.worldoftanks.eu/MkVII_Tetrarch е нещо ужасно, битките са силно приятни, а машинката е супер, аз от 30 битки имам 3 топ гън-а, сложил съм си вентилатор и бързо прицелване, чудя са какво да е третото

Comment

Поне при мен, КАТЕГОРИЧНО червеният екран при снайпер моуд излиза само и единствено на новата тъпа китайска карта. Намалил съм качеството на графиката почти на минимум, а видеокартата ми е Envidia G force GTS 450 s 1024 GDDR3. Така че да се ухапят отзад, че ми е слаба картата или пък с малко памет. Не е върхът на модата, ама като за тази игра е добре!

Comment

Victory!
                    Battle: Siegfried Line 09 Май 2012 г. 22:12:00
                    Vehicle: T-150
                    Experience received: 9*480 (x5 for the first victory each day)
                    Credits received: 42*805
                    Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker, Sniper

Comment

Victory!
                      Battle: Siegfried Line 09 Май 2012 г. 22:12:00
                      Vehicle: T-150
                      Experience received: 9*480 (x5 for the first victory each day)
                      Credits received: 42*805
                      Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker, Sniper
                      Казах аз, Т-150 е мноооого приятна изненада, нали
                      Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.

Comment

BacillusBulgaricus написа Виж мнение
                        Поне при мен, КАТЕГОРИЧНО червеният екран при снайпер моуд излиза само и единствено на новата тъпа китайска карта. Намалил съм качеството на графиката почти на минимум, а видеокартата ми е Envidia G force GTS 450 s 1024 GDDR3. Така че да се ухапят отзад, че ми е слаба картата или пък с малко памет. Не е върхът на модата, ама като за тази игра е добре!
                        Със сигурност проблема не е от видеото, моето много по слабо - старичко GF7600 и нямам никакви проблеми. До сега не се е случвало да ми почервенява, както при тебе, може би, защото съм на руския. Няколко пъти съм играл на новите карти без каквито и да е сривове. Има вероятност да се дължи на драйвери, предполагам си проверил вече...

Comment

Te sпоменаваха за подобен буг...ама уж бил оправен...поне в описанието на пача фигурираше..

Comment

Казах аз, Т-150 е мноооого приятна изненада, нали
                            Прекрасна машинка е!
                            Невероятно повратлива в сравнение със старото КВ-3, а ЗиС6 дупчи на поразия. Пък и снарядите евтини

М/у другото - червения екран и при мен се появава само на китайската карта.
                            А тая карта имам усещането, че е най-голямата правена до сега като размери. А и с тия денивелации... Може би за това.

Comment

Със сигурност проблема не е от видеото, моето много по слабо - старичко GF7600 и нямам никакви проблеми. До сега не се е случвало да ми почервенява, както при тебе, може би, защото съм на руския. Няколко пъти съм играл на новите карти без каквито и да е сривове. Има вероятност да се дължи на драйвери, предполагам си проверил вече...
                              Ами теглих и слагах последни драйвъри на производителя (Palit) преди около 2 месеца. Допреди излизането на 7.3 и новите карти, графиката я бях изтурбил на макс, доколкото ми позволяваше играта (някои неща можело само на 64 битови системи). Всичко вървеше и пееше. От 500 метра виждах на врага шуплите по заварките дет са вика :-) Излезе 7.3 и си такова таковата. Само на китайската карта ми прави така. И тъпото е, че аз обожавам с танк дестройъри да играя. Влизам с ягодовия тигър, целиот отбор на мен чака дет са вика, тръгваме с мръсна газ, виждам първите врази, минавам на снайпер и ГРЕДА - целият свет е червен. А, кажи, как се играе дестройър без снайп? :-)
                              Ама ще видя пак за драйвъри де.

Comment

Прекрасна машинка е!
                                Невероятно повратлива в сравнение със старото КВ-3, а ЗиС6 дупчи на поразия. Пък и снарядите евтини

М/у другото - червения екран и при мен се появава само на китайската карта.
                                А тая карта имам усещането, че е най-голямата правена до сега като размери. А и с тия денивелации... Може би за това.
                                Колко ме е яд, че го шитнах за да си купя КВ-1С за да трупам опит за ИС-то. КВ-3 вече пари не прави лесно, а КВ-1С със 122 гаубица на ниски тиъри дразни.
                                Kerls, wollt ihr ewig leben?

Comment

Working...
                                X