Аз след 2 дни игра забелязвам, че основния ми източник на приходи M4 с фугасницата е нерфнат яко...Преди уаншотвах всичко 3-4 лвл, а сега БТ-7 с 3 изстрела?!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Eguo написа Виж мнениеФормално - Е тежък танк.
В игра - дебел среден танк.
P.S
В сравнение с "чудовищи" - E-75, ИС-4, ИС-7 и др.
Comment
-
bigbeer написа Виж мнениеАко,ще се сравнява нещо,не разбирам защо се сравнява танк 7 клас със 9-ти и 10-ти.
Comment
-
Ето,в оплакването ти е и начина за справяне със ситуацията.Казваш два-три изстрела.Значи,просто не им даваш да ти вкарат толкова и готово.
Правите група от няколко тиър-седмици,и отнасяте девятките един по един.
Или вървиш пред девятка от твоя тим и когато видиш врага побягваш,уж панически,право към него.Гадния те подгонва и се натриса на изненадка.При този сценарий може да се обърнеш и да му треснеш един в носа,когато остане на малко.
Или заобикаляш гадните тежки и разкостваш гаубиците.
Или се изнасяш на пътя на противниковите скаути и ги ковеш още в началото ( тука трябва да стреляш доста точно ),след което се прибираш назад преди да са те хванали могъщите тиъри.
Или заемаш някой тесен проход,късаш им веригите и маркираш на твоите гаубици да си отстрелят сигурна мишена.
Това са само някои от обичайните сценарии.Вариантите са много.Единствено,трябва да се мисли групово.Индивидуалните изцепки са обречени на провал,колкото и да е добър конкретния геймър.Играта дава възможност и за ротни битки в които движиш само срещу 6-8 тиър.Там по големи просто няма как да влязат.Не е лоша игрицата,стига човек да не тръгва с егоистичната мисъл да начука сумати фрагове и всички да видят колко е могъщ.
От снощи се забавлявам с един Pz 38nA,четвърти тиър.Девет от всеки 10 битки ме пуска със 7-10 тиър.Правя точно това,което описах по-горе и удоволствието да прецакам тъпите ламета е огромно.Сериозно предимство е гласовата комуникация,която по неизвестни за мен причини рядко се използва.В последната си битка отнесох с малката въшка ГВ Тигър и Лорейн 40. Е има и моменти в които съм първа жертва в битката,но риска си заслужава.Поне за мен.Ако вместо с чешката плюнка бях с ИС или дори с някой Шърман,би било далеч по-лесно.Шанса да отнесеш един-два изстрела и още да си жив много улеснява играта.Наслаждавай му се.Last edited by bigbeer; 04-04-2012, 01:17.
Comment
-
Има страшно грозното чувство че сериозно са оплескали играта с последният пач, или поне така са бъзикали ММ-то и някой машини че се е получило това с което най-обичам да е все в гадни битки, по сташен и невероятен начин да не оцелвам нищо (а с любимит еми машини преди си държах 70-80%) или дори да оцеля да не пробива (примервно верикални 120 мм от упор с оръдие което дупчи 190, няколко пъти).
А най-големият засер е Чърчилът, уж не го пуска над 6-тиър, ан ана всяк абитка на един чърчил има 2-3 КВ-та, отделно парите които носи са наполовина на тези от преди омазването, точност почти никаква, и прословутите 180 м броня все едно ги няма, или поне на моят всяка дребна въшка ги дупчи.
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнение.....или поне така са бъзикали ММ-то и някой машини че се е получило това с което най-обичам да е все в гадни битки, по сташен и невероятен начин да не оцелвам нищо (а с любимит еми машини преди си държах 70-80%)
В момента с чешката плюнка имам 77% и то,защото до преди 2-3 битки я ъпгрейдвах и беше със слабичка пушка.На практика последните битки имам над 90% успеваемост срещу поне 2 пъти по високи класове от моя.Голям кеф е да се навреш в задника на някоя Ловна Пантера и да и дупчиш резервоарите от упор.
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеИма страшно грозното чувство че сериозно са оплескали играта с последният пач, или поне така са бъзикали ММ-то и някой машини че се е получило това с което най-обичам да е все в гадни битки, по сташен и невероятен начин да не оцелвам нищо (а с любимит еми машини преди си държах 70-80%) или дори да оцеля да не пробива (примервно верикални 120 мм от упор с оръдие което дупчи 190, няколко пъти).
А най-големият засер е Чърчилът, уж не го пуска над 6-тиър, ан ана всяк абитка на един чърчил има 2-3 КВ-та, отделно парите които носи са наполовина на тези от преди омазването, точност почти никаква, и прословутите 180 м броня все едно ги няма, или поне на моят всяка дребна въшка ги дупчи.
...
Ще ходя на някакво парти по случай 1 годишнина на WoT в Бостън...albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Mitko написа Виж мнениеТо хубаво го сравняваш с останалите тиар 7, но като срещнеш 9 тиар танк и той те отвее с 2 изстрела, максимум 3, то започваш да се чувстваш като лол трактор, а не като тежък.
Съм бил разрушен от един изстрел.
Право в челото.
Имаше чувството, че аз не съм тежък танк, а както МС-1.
Comment
-
Ето сега имах битка с ИС. Бях един от първите, с мен са ИСУ-152, лъв и по назад КВ-3. Алеята на тежките танкове на прохоровка. Срещу нас идва нещо нещо леко. Стреляме по него, съответно и по нас. За стотна от секундата светва ИС-3. От първия изстрел оставам на 63%. Убиваме светляка. Нашите седят и си бъркат в носовете. Викам си, майната му, ще посветя, то и така губим битката. Вървя напред и от нищото идва изстрел на ИС-3 който ме оставя на свръх малко кръв и ми чупи радиото. Разбирам че е ИС-3 само по това че ми е счупил радиото, но не го виждам. Малко след това някой ме довършва отново без да светне.
След смърт от 3 изстрела, това е всичко друго но не и тежък танк. Ако ще е да стоя зад нашите и да стрелям каквото светнат по добре да пробвам с немски тежки, че оръдието на ИС ми се вижда неточно.
Comment
-
Eguo написа Виж мнениеВчера се срещнах с Т-30. (Бях на танк ИС-3).
Съм бил разрушен от един изстрел.
Право в челото.
Имаше чувството, че аз не съм тежък танк, а както МС-1.
Comment
-
Mitko написа Виж мнениеЕто сега имах битка с ИС. Бях един от първите, с мен са ИСУ-152, лъв и по назад КВ-3. Алеята на тежките танкове на прохоровка. Срещу нас идва нещо нещо леко. Стреляме по него, съответно и по нас. За стотна от секундата светва ИС-3. От първия изстрел оставам на 63%. Убиваме светляка. Нашите седят и си бъркат в носовете. Викам си, майната му, ще посветя, то и така губим битката. Вървя напред и от нищото идва изстрел на ИС-3 който ме оставя на свръх малко кръв и ми чупи радиото. Разбирам че е ИС-3 само по това че ми е счупил радиото, но не го виждам. Малко след това някой ме довършва отново без да светне.
След смърт от 3 изстрела, това е всичко друго но не и тежък танк. Ако ще е да стоя зад нашите и да стрелям каквото светнат по добре да пробвам с немски тежки, че оръдието на ИС ми се вижда неточно.
2/Много важно е да караш машината със правилно подбран комплекс от модули и умения.Добре е уменията на екипажа ти да използват модулите с които си ъпгрейднал танка си.Така печелиш максимално.Примерно ,ако екипажа ти има умението -"ремонт" на 100%,комбинирано с модула - " сандъче за ремонта" то скъсаната верига никога не ти е проблем.
3/Не качествата на танковете правят играта,а умението на геймъра да избира правилната тактика в група.ИС-а е могъща за класа си машина,сравнима с най-добрите танкове от горния клас.Ако действително не пасва на стила ти на игра,то по-добре вземи Тигър.Напълно ъпгрейднат той има някои предимства,но е по-куц в началото.Разбира се,ако имаш натрупан свободен опит,може да го ъпгрейднеш при купуването и така да избегнеш досадните начални загуби.Last edited by bigbeer; 04-04-2012, 13:08.
Comment
-
bigbeer написа Виж мнениеТ-30 има най-мощното оръдие от всички тежки.С един изстрел " право в челото",разрушава дори ИС-7..Единствените,на които това не може да се случи,са немските Маус и Е-100.Но те си имат други ограничения.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
Comment