Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Не става ми интересно че играете. Искам да споделите колко ви е фипса и пинга, защо в началото при мен фипса е 10 максимум и след това става на 3 и става зверска клизма

Comment

Пингър ми е 30 - 40, кадрите за секунда над 60 - 70.
      В такива случаи като твоя помага свежа инсталация на Уиндоус и всичко съпътстващо. Явно нещо се е скапало.
      Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

само 26К могат да играят на тестовият, затова дава че е бизи,...в почти същото време мен ме пусна в битка в която бяхме по 8 човека в отбор...но може би защот се бях бутнал с много нисък тиър...и в кра яна биткат аго изклю'чиха з апрофилактика.
        Иначе пинга при мене беше от порядъка на 100-110, за другото може да ис погледнеш опциите за графика, ч емай маже нещо и може да ти го е пуснало на макс, а компира да няма сили за толкова

Comment

открих причината. Изчезнал ми е Директ Х . Отново го качих и всичко се е тип - топ и сега чакам хлапето да легне и яхам танка. Искам да направя малко кредити за да купя пантера и тигър от немските а към руските се стремя в Т 54 + ИС - щучий нос. При ПТ искам ягд пантерата + един патън

Comment

Ами успех с влизането аз все още немога да вляза

Comment

изчакваш да стане 22-23 рашънските лапетии да си легнат и проблем няма

Comment

Да в интерес на истината към 21-22 се отсяват доста играчи , аз с Хетцера по това време вече започва що годе да ме пуска при балансирани играчи......иначе до 21ч излизат КВ-3 а снощи имаше и КВ-13 с кралски тигър в единия отбор (няма да ви казвам кой победи) направо ми омръзна...
                Sub sole nihil novi est

Comment

Worcho написа Виж мнение
                  Ами успех с влизането аз все още немога да вляза
                  Аз играя тази игра 3 месеца.
                  Никога не е имал проблем с " вляз ".

Играта е много пристрастяване.
                  Но очаквам с нетърпение да занижаване на номиналните характеристики "Францев"
                  Има слухове, че във версия 0.7.2 - правосъдието ще дойде.

Ако опонентите - Bat. - Chatillon 25t
                  (Когато играя на ИС-3)​​ веднага става тъжно.

Танк за забавление - ИС-3 и СУ-85б
                  за сребро - Т 59
                  http://vseknigi.3dn.ru/publ/19-1-0-186

Comment

Снощи поиграх малко на тестовия сървър. Купих си лове и Т-43. От Ловето честно казано не съм много доволен (сега разбрах на какво се казва да си с тромав танк). А за Т-43 какво да кажа на мен ми се оплаши окото като видях в какви битки влизам срещу Маус и тем подобни измишьотини започнах да се съмнявам дали ще си го взимам в европейския сървър.

Comment

Срещу Мишка те пуска защото няма играчи...иначе имаш злато на аванта, вземи си подкалибрени, аз вчера така един го луднах, на новата карта с колямото дере, изприпках до подножието на отсрещният склон и се ската, така тези които пусйийстваха от технит ене ме виждаха, а аз стрелях по тези кото се катереха по нашият баир... бах с М-46 но още с 90 мм от М26, и с подкалибрен си го дупчех без проблеми, 50 муизядох докато ме осетят..и разни Т34, М103 (пропорциите с аму ги изкривии зад а изглежда по-красив, инае куполата не е таква точно).
                      Мен страшно ме дразнят руските кртенчета, почва биткат аи почват да реват "негри", "педали" "тъп американец" за УСА играчите, или същото но "нацисти" вместо "негри" за европейците....един такъв особенно гласови ми писна и го трепнах, тоя пък стана още по-гласовит. *****
                      Last edited by Imperial; 11-03-2012, 15:30.

Comment

Вече имам Е-100... имах време само за 1 игра с него, но ми хареса. Използвах терена така, че да скривам долния челен брониран лист (най-слабата част на танка) и получих точно 0 щети за цялата битка.
                        albireo написа
                        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Imperial написа Виж мнение
                          Вече имам Е-100... имах време само за 1 игра с него, но ми хареса. Използвах терена така, че да скривам долния челен брониран лист (най-слабата част на танка) и получих точно 0 щети за цялата битка.
                          Внимавай и за напречната греда отгоре на кулата - много щета влиза там и командира мре. Не я излагай под прав ъгъл към противника. Под ъгъл различен от 90 градуса обаче трудно се пробива, така че не е толкова фатално.

Второто оръдие е доста страховито като параметри, но реално пробивността му е по-слаба, а бавното презареждане е смъртоносно, ако няма кой да те прикрие. Аз си ползвам стандартното.

Вчера разходих Маус-а за първи път от месец - счепках се 1vs1 с Е-100 на патовата позиция на Мините - той отгоре, аз отдолу... изядох го жив, 4 или 5 попадения в долния лист му смъкнаха към 70%, чак тогава се усети да се поприкрие, ама беше късно, боднах му три фугаса в челото и угасна
                          "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Колеги танкисти, на ръба съм да си взема тежки танкове от Т7. Въпросът ми е, излиза ли икономически да се играе с такива зверове и нагоре без използването на промиум акаунт?
                            Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Аз джиткам с Т29, снарядите са загробващи, по 1000 пари парчето, но ако се стреля точно (аз с енго съм го докарал до към 80% и то защото имам склонност да стрелям много надалече или по нещо леко) сметкатаизлиза, на ръба но излиза... а ако биткат ае хубава и се свърши много работа си е солидно на плюс, но трябва да се целиш където ще пробиеш. хубаво е да си заредиш аптечка и части,аз го ползвам ако ми замине оръдието или мерача, и съм сравнително здрав, в сравнение с цената на снаряда са евтини, и се изплащат, но само ако има достатъчно противници и са пробиваеми...и не са на прекоменро ниски нива, те носят малко пари...но това е за Т29, за другите няма мнаблюдение.

Comment

1951 написа Виж мнение
                                Колеги танкисти, на ръба съм да си взема тежки танкове от Т7. Въпросът ми е, излиза ли икономически да се играе с такива зверове и нагоре без използването на промиум акаунт?
                                С тигър 1 - обикновено съм на печалба, дори и при лоша битка, обаче съм с премиум.
                                Машината обаче иска да се развие на максимум - вторият купол и дългото 88мм са задължителни. Снарядите за 88мм не са скъпи - 252 кредита парчето, а нанасят доста прилични поражения.
                                При битка с 2-3 убийства и още поне 2-3 повредени противници редовно имам към 15-20к чиста печалба. Пълен ремонт (ако бъдеш убит) излиза между 7-9 хиляди кредита.
                                Иначе специално тоя танк е отличен снайперист, но не е много за мелето - пробив в челната броня редовно троши двигателя или направо пали танка.

От Т7 нагоре за играчите без премиум става наистина тегаво. С Тигър 2 средната ми чиста печалба при добра битка с победа и оцеляване много рядко е над 12-15 хиляди кредита. Ремонтите са скъпи - средно 10-12 хиляди, плюс скъпи снаряди - 1025 на бройка за 105мм оръдието, което значи, че трябва да изкарам поне 20-25 хиляди от битката, за да не съм на минус.
                                "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Working...
                                X