Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Imperial написа Виж мнение
    Някой тръгна ли да лази по френчовските дървета?
    Ако ми говориш за стрелба по тях мога да си призная че с кеф ги стрелям с VK 3001. По тежките ме тормозят.
    П.П. Харесвам АМХ 12

Comment

С фрее експи си взех направо Тр4 В1.Впечатленията:
      Тласт мехур,що годе прилично брониран за нивото си,абсолютно неповратлив,бавен(с най-добрия двигател е по-бавен и от Маус),оръдие с отчайваща бронепробиваемост и смешен демидж.Говорих с момчета от клана които имат вече Тр8-10 прословутите стрелци с барабан-ами общотото преобладаващо мнение е ,че франсетата не са танкове за нормални хора

Comment

По горе,на няколко места съм споделил впечатления.Моето мнение. АМХ 13 - уникален скаут,най-добрия за момента. АМХ 50/100 най-добрия за ротна битка до тиър 8

Comment

Френските са много тромави,добре бронирани и със слабо оръдие.Поне тези от ниските тиъри,за по-високите не знам.

Comment

DepositFiles provides you with a legitimate technical solution, which enables you to upload, store, access and download text, software, scripts, images, sounds, videos, animations and any other materials in form of one or several electronic files.

Съвсем инцидентно с епуснах с Чърчила си (от много врем ене бях играл) е няма такава картечница, само 3 фрага май, че другите избягаха, но супер битка.страшен танк, и сега като има толков амного пълзящи по френското дърво ме пуска с нисли тиъри и е коситба...май деск а снего ще гриндя парички з аМ26..принципно с КВ-то го правя...супер кеф е Чърчито

Comment

Интересно, както как с 90 мм на Т29, от има няма 100 метра не мога д апробия Тигър 1...многократно...и загубихме, сега си мъкна вече и фугаси..... а иначе трепнат 4 тежки танка нея игра, и бяха останали този и един М36 (те прюс още един тигър ни скочиха на базата, другият го трепнах) слъгера се криеше и не можах да го довърша, а това се скъсах да го помпя, по бордове, по маска по долен челен лист, нъц
              25 попадения имах общо за играта

Comment

Имам същия проблем с Ягдпанзер 4 с топ оръдието.От 7 изстрела челно - 1 попадение.Направили са му муцуната "боксьорска".Блъскаш,блъскаш и ... нищо.Накрая ме набара,въпреки всичкия камуфлаж и ... 2 изстрела.

Comment

аз попадения имах много, и предният тигър си го отвях, маскат ана оръдието , борда, командирската куполка, вторият обаче се скъсах да го стрелям...косур на всичко някакъв умник от умрелите ръсеше мозък.
                  ей сега ще го намеря риплея...

Comment

DepositFiles provides you with a legitimate technical solution, which enables you to upload, store, access and download text, software, scripts, images, sounds, videos, animations and any other materials in form of one or several electronic files.

трябваше да си стоя в ямата в хълдаун и д аси ги помпя, но предположих че слъгере ще се опита да ме фланкне...ще се страда още докато вземем 105 мм...поне прежалих парите за Пършинг и си взех вентилатор, после рамър и 10% повече рейндж, не че неговият не е хубав
                    затова ренджа последен ао не премисля.

П.П, прегледах го пка, май просто го помпих в бордакойто беше под голям ъгъл, а после може да не съм го оцелил, хм. как да е , глупава загуба.
                    Last edited by Gaden Gogi; 08-01-2012, 23:31.

Comment

Неправилно съм се изразил.Имам 7 изстрела - 7 попадения,но само едно от тях е пробитие.На всеки изстрел,приятен бас в ухото ми ревеше " Не пробил,не пробил".Стрелях комфортно с оптика,рамър,камуфлаж.Имах перфектни условия да се прицелвам точно където си искам.На първите 4 изстрела правех паузи,колкото да възстановя камуфлажа и да не ме открие и успях.Но 6 резиста и то в маската на водача и основата на купола,си е наистина гадно.

Comment

FT-17 няма какво да го коментираме.
                        D1 е трагедия. Напълно модернизиран вдига 14 км/ч и е огромен. Хубавото му е, че има много приятно 25-мм оръдие и не лоша броня. А най-хубавото е, че за 14 боя успях да го мина.
                        D2 е търпяща се трагедия. Модернизиран развива 22 км/ч, бронята е бая, живота също, като цяло носи много на бой. С новата кула и последното 47-мм оръдие танка си става адски сериозен. За съжаление е толкова бавен, че до никъде не може да иде, пази боже да катери баир и е прекалено, прекалено голям. Всички стрелят по него.
                        В1 в началото го мразих, сега почвам да го харесвам. Явно аз му свикнах и екипажът задобря. Бронята е хубава и живота е много. Като цяло носи страшно много на бой. Имам вече три Steel Wall и е напълно в реда на нещата да отнесе 10 - 15 попадения и още да мърда. За съжаление е много голям и не чак толкова маневрен. Най-доброто оръдие е същото като при D2 така, че няма кой знае какво подобрение, но самото оръдие е сравнително точно и пробивно. Забелязвам, че ако се движиш с двама - трима колеги и налетиш на противник, те обикновено гърмят по мен (без сериозен резултат) и колегите има шанс спокойно да се разправят с тях. В1 е опасна машина, но е обречен ако има КВ в боя. Такова нещо още не съм успял да гръмна с този танк. Просто няма как.
                        Last edited by 1951; 09-01-2012, 16:05.
                        Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Аз зависнах на АМХ-40, но още само 4К до следващия. Бронята му е почти непробиваема от малките танкчета, в Т4 битка е цар, в Т5 е използваем, в Т6-7 не става за нищо.

...

Минах на AMX 12(t), супер забавен, ако хванеш кой да е тежък соло, лесно може да го обиколиш и да му вкараш 600 поражение за 10с преди да се усети - само дето след това трябва да се омиташ.

А иначе...

Last edited by Imperial; 09-01-2012, 06:52.
                          albireo написа
                          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Франсетата внесоха тотално объркване и хаос в играта. Което не е лошо, ако се замисля. Таман нещата се бяха кротнали горе-долу, знаеше се кой танк какво прави и какво не може да прави.
                            Аз лично стигнах до В1, нямам нерви за по-нагоре, а свободния опит си го кътам. Сега към всяко френско име в играта подхождам по един и същи начин - мноооого внимателно и с готово оръдие, че не знам какво ще ми причинят. Половината им танкове са непробиваеми и с калпави оръдия, останалите - картонени със ебаси злите дупчилки, просто не знам на какво ще попадна.
                            "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Запалих скоро един приятел и вчера цял ден платун със него. Е няма такава забава. Особено на енск и химелсдорф ги побъркахме. А на малиновка с тетарк-овете срещу първи тиър-кеф голям. А вчера един жабарски танк ми се опря на Т40 със 76мм АТ оръдие. Трябваше два пъти да го целна пустото АМХ 38.

Comment

Аз ан химелдорс, събирам пари с КВ-то, някакъв отворен щя д апази пътя под хълма, аз също отидох там (ния бяхме долна база) той с панцеджагер 4. Отивам там и срещу мене КВ, Чърчил и две от френските кофи з абоклук...а д аи едно Су-85.... не го видях тоя какво пазаше, ама трябваше сам да ги трепя...та единият френски боклук 44 нещо си, ми резистан две попадени в челният лист...и накрая го претрепах като го целнах в ленивеца беше с еподал съвсем мъничко из зад ъгала, аз останах на 33 живот след геройството и дръгна да коля и беся (нашите в това време вече капваха...и хемго виждах че ме чака зад ъгъла едно арти и пак му тръгнах..той стреля първи...но пък парички много набрах...а КВ-то се ремонтира почти безплатно...а д амисълта ми беше за френското нещо дето резистна 107 мм от има няма 50 метра...и после ка кумря в най-добрите традиции на Делта форс 2, ...з апо-младите- там го имаше номера ч еможеш да трепнеш някой като го целнеш в петичката или някое друга стърчащо не значително парче.

Comment

Working...
                                X