Да не са сложили пак коледни елхи вместо флагове?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
1951 написа Виж мнениеПреди малко европейския сървър се ъпдейтна до 7.1, плюс че ми даде някакъв коледен бонус (руснаците сега празнуват).
Резултатът е безплатен Light Tank Mk VII Tetrarch, плюс слот към него и още един слот, където е френския FT-17
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеТова дализ а всички или само за избрани?
Пуснах играта и ми даде линк, на който имаше бонус кода. В същото време инсталираше 7.1, но като гледам колко масово народа цъка с Tetrarch процента намазали ще да е висок.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Tetrarch e прекалено мощна машинка за класа си. Според мен ще трябва да я поскопят малко, че прави невероятни поразии.
Оръдието му е скорострелно, дупчи практически всичко в диапазона тиър 1 -3 и е сравнително точно. Машинката е супер бърза и на права без проблеми прави 60 км/ч.
За щастие бронята е картонена, животът му е малко, ускорява доста зле, губи бързо скорост при маневриране и е ужасяващо неповратлив.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениея че интересно, нали уж бабунат ан амаханик-шофьора на Ис-4 беше много слабо място, два пъти го изджасках там от им аняма 30 метра (и видях че съм оцелил по обелената боя) нъц ефект
kamos написа Виж мнениеМного е бърз Тетрарха.Обаче тея френски машинки D1,D2,AMX 38 са много бавни.Едва-едва кретат по бойното поле.Един въпрос-някой използвал ли го е тежкия френски танк B1?
Стар виц: Как се спира френски танк? Като застреляш тия, дето бутат отзад."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
kamos написа Виж мнениеМного е бърз Тетрарха.Обаче тея френски машинки D1,D2,AMX 38 са много бавни.Едва-едва кретат по бойното поле.Един въпрос-някой използвал ли го е тежкия френски танк B1?
Виж,BDR G1B може да се играе ъпгрейднат.90 мм оръдие има мощ близка до базовото на Т29,с 2 изстрела отнася КВ например.Точно е на всички дистанции(както повечето френски до този клас),но презарежда мноого бавно за разлика от тях .Бронята му е добра,както и скоростта по права.Но да не дава господ да завиваш.А и е толкова висок с тоя чайник на купола,че се чудя как не се преобръща сам в движение.
Comment
-
Значи малко скромен опит от вчера. С АМХ-38 отврат, ама пълна отврат. Вярно, че поне 30 пъти ме целнаха в предната броня преди да ме наобиколят и довършат. Бавен, тромав, слаба огнева мощ. Поне бастисах един ПЦ38. С Тетрарха от 2 игри трима унищожени. Челната броня ми се види устойчива. Ще зарежя всякакво развитие по руска линия. Този бръмбъзък много ме кефи.
Comment
Comment