Не играеш сериозно и въобще не си играл достатъчно за да съдиш за последното
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
аз затова написах "по моему", отделно аз играя със средни танкове където разликата е толкова, вярно чат пат не ми достига малко, но при положение че са само 3 неща все пак предпочитам прицела или стабилизатора пред скорострелноста, при тежките разликата трябва да е от порядъка 1,5-2 секунди, но на мен просто не ми е интересно да развивам тежките линии.
Иначе "сериозност" за игра, демек доставяне на удоволствие звучи страно
Comment
-
Вече споменах че МНОГО обичам д аиграя с Чърчил, ей сега беше голяма смеховка, две КВ-та, с 107 мм оръдия, сума време ги държаш приклешени зад един ъгъл, ама като им вкарах по 10 снаряда на човек...че май някой дори пробиха (кой ги е карал да стоят с борд към мене) голям смях...стига да не се бях показал непредпазливо за да стелям и по други, 2 секунди на презареждане, а аз имам и рамър на този танк и екипаж на 100%
Може би трябва да си купя и Матилда, голяма смеховка пада.
Comment
-
ОТ
Gaden Gogi написа Виж мнениеThis is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
To toчно за диорами е замислено, на нормална кухненска маса може спокойно една прохоровка да се събере, а самолети в 1/350 бол, и то доста хубави...а има и други фирми които правят сухопътности (но не толкова хубави) тъй че при желание могат много неща да се направят...аз поне смятам да пробвам....сега се чудя какво да направя в следващата серия, може някой 76-ти т34 + някакъв шерман и пантера или кралски тигър.
Обратно към играта- има чувствот че Матилда и Валентин са доста рядко срещани добитъци...даже като се замисля Валентин съм виждал само веднъж
Comment
-
На европейския са още по-редки.
Като свърши бетата, раздаваха на някои хора Валентайни - на акаунта на жената се беше появил такъв, при мен нямаше
На мен лично Валентайн и Матилда не ми допаднаха особено.
А снощи какви кланови битки направихме...
Влизат срещу нас отбор с 12 танка тиър 10, ние - с 6 или 7, останалите - тиър 9 и две ТД-та тиър 9... отнесохме ги като куцо пиле - домат
Взех от битката 3000 опит с Мауса, 50к кредити и 4 фрага
Но после ни сгънаха на полуфинала..."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Az sled Market Гарден си почивам, че и работа има....но много готина битка се получи на Енск, аз с артилерия, вярно обаче че другите бяха много зле, щом 3 от фраговете ги взех с право мерене...иначе аз на европейският сървър играя, а чърчили има доста, веднъж в една битка бяхме 4 или 5 само в нашият отбор.
Иначе е страшно приятен танк, и с много точно оръдие, ако не са се паднали прекалено много тежки танкове и/или картат ае градска е супер забавно.
Comment
-
На Чърчила златни или нормални снаряди ползваш?
Аз от премиум танковете разкарвам един Pz V/IV и един подаръчен Шърман - и на двата оръдията им са зле. V/IV е с най-слабото 7.5 см оръдие на Pz IV, с обикновени снаряди почти нищо не мога да правя срещу танкове от същия или по-висок тиър."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
нормални, златнит еми се струвта глупави, или поне аз не съм толкова вманиачен, иначе с нормални си дупча по бордовете разни други тежки, средните и особено леките са приятна опция, все пак моето оръдие стреля 2+ пъти по-бързо, много по-точно е, отдлено разни екстри като това че едва ли много екипажи на това ниво са на моето ниво и имат разни екстри, отделно танка е доста нисък.
А във град където не могат д аме стрелят от далече или "арти да си прави парти" е просто страшен, показвам се зад ъгъла, докато вразите успеят да реагитат аз съм ги пуцнат 2-3 пъти и съм се скрил, куполата се върти приятно бързо тъй че леките не могат д ами се въртят, бронята е кръгова, тъй че и да се въртя малко нещо постигат...но все пак си е специфичен так и по-скоро за забавление отколкото за резултати...аз си го взех след като прочетох описание как се играе с него в игровият форум, и силно ми се понрави, и веднага си го пазарих със 100% екипаж.
Подаръчнит Шерман- те всички са ..абе не много зле, но съвсем нормални, няма нито една нестандартна модификация, а е имал много такива, ключая със 90 мм оръдия, ама нъц, и все пак на мене са ми едни от любимите машини з аиграене, жалко че не може д аис имаш по няколко еднакви, защото на мене ми се искаш и със 105 мм гаубица да си имам...
Comment
-
Бе и аз не съм вманиачен, ама от златните си има полза
Примерно на VK3601 с коничното 7.5 см оръдие нормалните снаряди не правят нищо, ама баш нищичко! А със златните... малиии! 205мм пробивност дават и бая поразия правят
А в кланови почти всички стрелят със златни... Просто се използва всяко едно предимство, което може да донесе победа."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Играя кланови битки, защото отборната игра и комуникацията със съотборници ми доставят удоволствие, и защото искам да помогна на хората в клана и на тях да им е кеф.
А за кланови няма как да не играеш с най-тежките машини, невъзможно е да победиш срещу 12 танка тиър 10, ако не разполагаш със съпоставимо количество тежко желязо. Не ми е мерак да търкалям маус или Е-100 в рандъм битки, просто няма смисъл.
А за съвсем лично удоволствие и аз търкалям сравнително малки машини - вк3601 е тиър 5, Су-26, отскоро се забавлявам с Мардер...
Су-26 ми беше любимата машина в бета, с нея поставих рекорд по убийства - 10, който още не мога да надмина... само вк3601 се доближава с 9 бройки"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
t.e вманиачаване отделно нито една от машините 10 ниво не е серийна, лично мене ме дразни когато ми се шматкат разни фантасмагоричносто. Пък и дали в битката всички ще са ниво 10 или ниво 2-3-5-8 разлика няма да има в крайният резултат.
За мене применро е къде по интересно да се спретне битка с "истински" машини, и всеки клан применро да си играе с национална подборка. Но това са си мои разбиранияза това какво е интересно. поради което применро за мене е супер забавно да си карам Чърчила.
Иначе от ТД-тата аз мардера не го харесвах, много висок и с малък ъгъл на хоризонтално завъртане на оръдието,? на Хетцера много се надявах, ама като го взех и видях че едва пъпли, бррррр. Аз обичам по-подвижни машинки....затова като изключим Чърчила и самоходките си играя основно с разните Шермани,
Comment
-
Окей, нека да е вманиачаване
Играл ли си "историческите" битки? Из евро форума се мотае един тип, Zorin Warfield май му беше ника, всяка неделя организираше такива битки. Участваха само "исторически" машини. До едно време из бетата много се радвах на тези събития, редовно къртех панцери с моя Т-34-76
А Мардер-а ако не се лъжа има над 30 градуса хоризонтално движение на оръдието, плюс това влиза в битки с по-ниски тиъри танкове."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Не съм играл, просо не съм се интересувал до толкова че да търся...но щом казваш че има ще погледна, звучи ми интересно, особенно ако е с "истински" машини а не разни нереални фантасмагории...може и да греша за мардера, но някакв не много приятни впечатления ми е оставил.
Тъкмо си мислех че з аначина по който ми е най-забавно да играя оптимална машинак би бил Хелкета-а, особенно ако характеристиките са му като на истинският, особенно скороста, но тогава подозирам че твърд емного хора ще играят само с такова и сегашните ръшове с леки танкове ше бледнеят просто..хм, трябва да си поиграя с Луча като се прибера, много приятна машинка...някой да знае как мога да си се върна на автоматичните оръдия при нея, че от както сложих 50мм и не ми дава да моунтна някое от по старите
Comment
Comment