сваляш клиента, инсталираш, регистрираш се, стартираш клиента, пишеш мейла с който си се регнал и парола, опулваш се като видиш с какво се почва ако и първите танкове д аможеш да ги прескочих за 2-3 успешни битки, но на второ ниво е особенно успешно да се играе с ТД или артилерийска, но първо трявба да разбереш как.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Gaden Gogi написа Виж мнениесваляш клиента, инсталираш, регистрираш се, стартираш клиента, пишеш мейла с който си се регнал и парола, опулваш се като видиш с какво се почва ако и първите танкове д аможеш да ги прескочих за 2-3 успешни битки, но на второ ниво е особенно успешно да се играе с ТД или артилерийска, но първо трявба да разбереш как.
Значи влязох в сайта, логнах се и получих два имейла в пощата си. Отделно Изтеглихме с хлапето някакви допълнителни файла; абе накратко това което го пише в играта стъпка по стъпка , а те са три сме го направили, но когато влезна в играта и си напиша имейла за да ме допусне да играя се изписва че такъв имейл няма или има грешка и за това моля да ми помогнете.
Comment
-
защо 3 файла? той е един, към 2+ гига
хм, дали нямаше потвърждение на активацията по пощата? Dа проверих, имаш такова, писмо което ти казва:
DearХХХХ!
This email address was submitted for registration with World of Tanks. To complete your registration, click the following link
кликваш на линка и си...би трябвал да си готов
Comment
-
Иначе продължавайки си ресърча по разни проекти и ровейки по дебелите книги- Шерман е пробван още през войната с 90 мм оръдие от пършинг...естествено девелоперите не са го сложили, за сметка на това имаме Пз 4 със 75/70, каквото шасито му просто не може да издържи, хем не съм нахален д аискам 105 мм на шермана
Отделен смех з атова как на разните ИС-ове им дават скорострелност 5 парчета в минута.
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеИзрично бях споменал че не са и че не ми се обсъжда темата!!!
Като не ти е приятно не чети какво пиша, ако е много в разрез с правилата на форума, има модератори могат да ме баннат.
Comment
-
tconiotconev написа Виж мнениеСамо да се освободи компа и яхам железния кон. Смятам да воювам с руските машини + добавка ако може бих ползвали СУ 100albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
сивото е полиуретанова смола, не боядисано е нещото. жълтот е месинг, 0,1 мм ецване, също известно като фотохимично фрезоване. Има си и калници ама ме домързя да ги слагам направил съм и Т-34-85.
Иначе проектиране на Солид Уорк (който ми забива ако работи едновременно с играта на която е посветена темата), принтиране, полиране, леене, но това го правят други хора.
Comment
-
Иначе още не е пуснато в продажба, чака някой да се натута и да го снима, и да направи боксарта.
Сега малко въпроси з аиграта- какво допълнително оборудване обичате да си слагате по разните класове машини и защо.
Аз на артилерията съм си сложил камуфлажна мрежа, рамер и прицел, той който по-бързо се прицелва.
по танковете вентилатор, прицел, и на старите рамер, на новите стабилизатор.въпреки че стабилизатора май систрува само на средни,
мисля си на ТД (но като стигна до някое по-смислено) да сложа камуфлаж, бусола и рамер или прицел...
Жалко че са само 3 неща,
Comment
-
Стандартната ми конфигурация е рамър, стабилизатор и вентилация. Всичките ми Т8-Т10 танкове са с това. Стабилизатора ти държи прицела малък докато въртиш купола, не само докато се движиш, така че реално прицелът ти стои по-малък през цялото време.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
Comment