Ultramarine написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кратки въпроси
Collapse
X
-
radoslav_691 написа Виж мнениеИ още един въпрос-защо някои карти се пускат супер рядко,например пустинните,а свещената долина просто изчезна??От друга страна вече имам чувството,че съм се родил в Химелсдорф и съм учил в Руинберг
Comment
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнениеТова е въпрос стар като света Wargaming твърдят, че е абсолютна случайност на коя карта ще се паднеш. Аз имам известни съмнения, но не мога да ги докажа
Comment
-
ХАХАХА старата темата за модулите. Малко сте прекалено категорични за избора им.
Моите варианти:
-Т54 - в резултата на последния спор смених рогатката с оптика вместо вентилация, еретично направо
-КВ-1С - рогатка вместо вентилация - това още повече, но както казаха по-нагоре обичам в рандъм да виждам какво става около мен особено в края на битката
-Тигър 1 - рогатка - тук си признавам - кампя..., но пък мн. успешно
-Тигър 2 - оптика - тук и кампя и танкувам(по погрешка в 1/1 ЕСЛ влязох с него в една от срещите и победих ИС3 сравнително лесно в близък бой, което доста ме учуди). Танкът не ми се отдава много.
-T-34-85 - рогатка вместо дотиквач, като ме пусне на дъното се правя на скаут.
За тези се сещам в момента, твърдя че ми позволяват да съм максимално полезен за отбора си.
Comment
-
Има истина в думите ти. При мен смяната на рогатката с бърз прицел спомага много за близък бой, дори точността ми се повиши, достатъчно е да перна някого и да се скрия преди да се прицели в мен, но за много от картите имам местенца, които са ключови и именно рогатката помага да съм с 1500+ щети всяка игра. Както е и в природата - има баланс. Едното за сметка на другото. Без бинокъл при откритите карти, когато си останал сам, си жив - умрял! За чеп ти е в такива случаи бързо прицелване като ще се чудиш откъде те помпят, особено с такъв хартиен танк. Засега няколкото битки, които направих с промяната ми допаднаха, но нищо чудно и да се върна на стария режим. Дълго време моето КВ-1/КВ-1С бе с вентилация вместо рогатка и с кутия с инструменти, поне докато успея да събера достатъчен опит " Ремонт ", за да я подменя. Колко пъти са ме точили разни скрити в храстите или извън визуалният ми обхват... Но с допълнителни зъркели съм ги разстрелвал преди да си помислят, че зная за присъствието им. Когато се спра и прицеля в тях докато са в храстите или в гората, дъхът им е спирал! На картата със замъка, Химелсдорф, Руинберг, Пясъчна река имам няколко места, при които също визуалният обхват е разликата между животът и смъртта, между победата и поражението, така че не може с лека ръка да се отхвърли бинокъла/оптиката, пък било за тежък танк, играещ като всякакъв в зависимост от острата нужда при стеклите се обстоятелства. Знаете, че понякога битка с битка не си прилича... Във войната всички средства са позволени! Какво като има " кампещ " тежък танк? Когато врагът го прави и очевидно тактиката му е успешна, защо и ти да не го правиш? Ще си по-морален от папата ли? Победата преди всичко! А победа се постига с отборна игра, нанасяне на щети, убиване на врагове, задържане на врага максимално време, отбраняване на базата, щурмуване на вражески позиции и така нататък. Когато с моя КВ-1С вземе че ме пуска често, често в Тиер 8 битки е повече от ясно, че няма като пълен идиот да тръгна да ги щурмувам начело на атаката! Заемам позиция (например на карта Прохоровка) и допринасям с най-доброто от себе си. Много пъти се е случвало именно аз с моята тенекия да спотвам за моите съотборници (криейки се зад хрaст) от по-висок клас, ползвайки рогатка и допълнителните умения. Така следва " изпаряване " на открит враг за отрицателно време. В края на битката наблюдавам статистиката, че голяма част от приносът е дошъл от бинокъла!" Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
Колкото повече научавам, много повече откривам, че не знам.
Много лесно е да искаш, по-важно е да можеш, а най-добре е да го направиш.
Comment
-
Mu3epHuk написа Виж мнениеИма истина в думите ти. При мен смяната на рогатката с бърз прицел спомага много за близък бой, дори точността ми се повиши, достатъчно е да перна някого и да се скрия преди да се прицели в мен, но за много от картите имам местенца, които са ключови и именно рогатката помага да съм с 1500+ щети всяка игра. Както е и в природата - има баланс. Едното за сметка на другото. Без бинокъл при откритите карти, когато си останал сам, си жив - умрял! За чеп ти е в такива случаи бързо прицелване като ще се чудиш откъде те помпят, особено с такъв хартиен танк. Засега няколкото битки, които направих с промяната ми допаднаха, но нищо чудно и да се върна на стария режим. Дълго време моето КВ-1/КВ-1С бе с вентилация вместо рогатка и с кутия с инструменти, поне докато успея да събера достатъчен опит " Ремонт ", за да я подменя. Колко пъти са ме точили разни скрити в храстите или извън визуалният ми обхват... Но с допълнителни зъркели съм ги разстрелвал преди да си помислят, че зная за присъствието им. Когато се спра и прицеля в тях докато са в храстите или в гората, дъхът им е спирал! На картата със замъка, Химелсдорф, Руинберг, Пясъчна река имам няколко места, при които също визуалният обхват е разликата между животът и смъртта, между победата и поражението, така че не може с лека ръка да се отхвърли бинокъла/оптиката, пък било за тежък танк, играещ като всякакъв в зависимост от острата нужда при стеклите се обстоятелства. Знаете, че понякога битка с битка не си прилича... Във войната всички средства са позволени! Какво като има " кампещ " тежък танк? Когато врагът го прави и очевидно тактиката му е успешна, защо и ти да не го правиш? Ще си по-морален от папата ли? Победата преди всичко! А победа се постига с отборна игра, нанасяне на щети, убиване на врагове, задържане на врага максимално време, отбраняване на базата, щурмуване на вражески позиции и така нататък. Когато с моя КВ-1С вземе че ме пуска често, често в Тиер 8 битки е повече от ясно, че няма като пълен идиот да тръгна да ги щурмувам начело на атаката! Заемам позиция (например на карта Прохоровка) и допринасям с най-доброто от себе си. Много пъти се е случвало именно аз с моята тенекия да спотвам за моите съотборници (криейки се зад хрaст) от по-висок клас, ползвайки рогатка и допълнителните умения. Така следва " изпаряване " на открит враг за отрицателно време. В края на битката наблюдавам статистиката, че голяма част от приносът е дошъл от бинокъла!
Ако този срещу теб знае какво да прави, сто рогатки да имаш, няма да те спасят. Също така и ако си останал сам накрая.
Другото интересно ми е как разбираш че приноса ти е дошъл именно от бинокъла? И със сляп тежък танк, ако се биеш от малки дистанции докатваш от спотване толкова колкото е и директното поражение.
Comment
-
Bloksir написа Виж мнениеДа попитам някой дали знае,ако махна дадено умение на командира,което е на 90% и го заменя с друго,на колко % ще е новото умение?И въобще става ли тази далавера.Не пробвам да не засера нещо
Ако резетнеш за злато нощо не губиш. Резет за сребро ти взима 10% от натрупаните точки опит, или за 90% първо умение ще е някъде към4-5%.
Comment
-
boyankolev написа Виж мнениеХАХАХА старата темата за модулите. Малко сте прекалено категорични за избора им.
Моите варианти:
-Т54 - в резултата на последния спор смених рогатката с оптика вместо вентилация, еретично направо
-КВ-1С - рогатка вместо вентилация - това още повече, но както казаха по-нагоре обичам в рандъм да виждам какво става около мен особено в края на битката
-Тигър 1 - рогатка - тук си признавам - кампя..., но пък мн. успешно
-Тигър 2 - оптика - тук и кампя и танкувам(по погрешка в 1/1 ЕСЛ влязох с него в една от срещите и победих ИС3 сравнително лесно в близък бой, което доста ме учуди). Танкът не ми се отдава много.
-T-34-85 - рогатка вместо дотиквач, като ме пусне на дъното се правя на скаут.
За тези се сещам в момента, твърдя че ми позволяват да съм максимално полезен за отбора си.
Другото са хардкор камперски конфигурации, които принципно те поставят в неизгодна ситруация. Използването на танкове за близък бой като кампери няма как да е успешно.
Comment
-
Angelmr написа Виж мнениеАко резетнеш за злато нощо не губиш. Резет за сребро ти взима 10% от натрупаните точки опит, или за 90% първо умение ще е някъде към4-5%.
Comment
-
На кралския тигър какъв скил да сложа на командира? Първия ми е шесто чувство ,а другия седи празен и е вече на 50-60%.Не мога да му избера.Същия въпрос е и към Ягдпантерата.Трима от екипажа са ми на 100% и седят без скил.Другите двама малко не им достига.Въпроса ми към нея е като цяло първия скил на целия екипаж какъв да е?
Comment
-
tokarev_fan написа Виж мнениеНа кралския тигър какъв скил да сложа на командира? Първия ми е шесто чувство ,а другия седи празен и е вече на 50-60%.Не мога да му избера.Същия въпрос е и към Ягдпантерата.Трима от екипажа са ми на 100% и седят без скил.Другите двама малко не им достига.Въпроса ми към нея е като цяло първия скил на целия екипаж какъв да е?
Comment
-
don4o написа Виж мнениеНа всички мои танкове слагам за първо умение на целия екипаж братя по оръжие!Второ умение на командира лампа а на другите е по индивидуално!
Comment
-
Angelmr написа Виж мнениеТочно обратното трябва да правиш. Може би най-важното умение в играта е лампата. А братята могат да почакат до края на второ умение. НО съм съгласен че братя по оръжие е с висок приоритет. Аз преди това слагах ремонт, но сега смятам че ремонта е за трето умение.
Comment
Comment