Положението не е розово
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
eRepublik The New World
Collapse
X
-
bonebiter написа Виж мнениее спряхме турците... това значи, че сега ние трябва да сме наред... но утре би трябвало да върнем София обратно Само да не свършат парите за танкване :S аз вече дарих за танковете към 10 злато и почвам пак мултитата, че ми се струват като най-добрия начин да се налее злато от нищото
Всичко това при положение, че Гърция атакува Мармара и поеме турския фронт.
Comment
-
дам... голяма обърквация ще става... сега ще се види дали ставаме за дипломати Ама хич не ми харесва хамериканците да минават през нас и дори и стане планът им не е сигурно дали ще пречупим така лесно сърбите... Също гледах, че споменават, че щели да ни дават компенсации... що пък да не вземем още 1-2 турски/ирански региона поне да знаем що сме и дали да минат през нас
Comment
-
дам... голяма обърквация ще става... сега ще се види дали ставаме за дипломати Ама хич не ми харесва хамериканците да минават през нас и дори и стане планът им не е сигурно дали ще пречупим така лесно сърбите... Също гледах, че споменават, че щели да ни дават компенсации... що пък да не вземем още 1-2 турски/ирански региона поне да знаем що сме и дали да минат през нас
И последно - станах с над 1000 сила и гледах че според устава вече мога да вляза в редовната армия. Записването пак ли чрез казармата, която видях че била само за 400 сила и нагоре или от някъде другаде ?
Comment
-
bonebiter написа Виж мнениеИ последно - станах с над 1000 сила и гледах че според устава вече мога да вляза в редовната армия. Записването пак ли чрез казармата, която видях че била само за 400 сила и нагоре или от някъде другаде ?
Comment
-
Те хубаво ще формират нови дивизии, но нали трябват пари за тая работа. Не става само с желание. А и засега армията си изпълнява задачите добре, няма смисъл да се увеличава. Може би по-нататък...
Колкото до американците, лично аз нямам нищо против да се впуснем в подобна авантюра. Обещава да е доста забавно, макар и рисковано.
Comment
-
ама това означава, че турците трябва да минат през наша територия пък те дори имали и претенции да се настаняват по нашите региони... И вече много хора, включително и танкове се обявяват против тази идея, дори някои заявиха, че ако трябва ще се бият за Сърбия...
Така че според мен най-добре да се дърпаме и да не позволяваме на хамериканците да минават през нас - като са толкова надъхани да си минават през Гърция. Единственото, което може да ни накара да си дадем териториите за преминаване е заплаха да бъдем отлъчени от съюза и да се опитат насила да минат през нас... В последния случай дори би било по-добре да се върнем към съюз със Сърбия...
Comment
-
Здравейте хора, преди известно време бях спрял да играя eRepublic та гражданина ми бе умрял, съживих го, и пак почнах да си тренирам, работя, бих се, ама не мога да намеря болницата, а никъде не виждам нещо като return to battlefield или нещо такова, което да ме закара до болницата, ще ми обясните ли къде е ?
Comment
Comment