Съобщение

Collapse
No announcement yet.

eRepublik The New World

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Положението не е розово

Comment

е спряхме турците... това значи, че сега ние трябва да сме наред... но утре би трябвало да върнем София обратно Само да не свършат парите за танкване :S аз вече дарих за танковете към 10 злато и почвам пак мултитата, че ми се струват като най-добрия начин да се налее злато от нищото

Comment

bonebiter написа Виж мнение
        е спряхме турците... това значи, че сега ние трябва да сме наред... но утре би трябвало да върнем София обратно Само да не свършат парите за танкване :S аз вече дарих за танковете към 10 злато и почвам пак мултитата, че ми се струват като най-добрия начин да се налее злато от нищото
        Спряхме турците, обаче с превземането на София македонците поеха инициативата и най-късно до три часа се очаква да нападнат Русе. Трябва и там да ги спрем, след което да контраатакуваме в София и да си я върнем, ако ни стигнат силите. Т.е. София може да бъде наша най-рано в петък.

Всичко това при положение, че Гърция атакува Мармара и поеме турския фронт.

Comment

така като гледам гърците ще ни отърват от Турция и ще се изсипем на македонците ама гледам че в момента в Иран някви турци пак наливат яко дмг...

Comment

Три фронта, два от тях срещу Natural Enemy. Погром. Заради такива моменти си струва да е играе

Comment

дам

Comment

Да ни е честито въстановяването на Санстефанския договор!

Comment

Мда, поразширихме границите, макар че плановете са да върнем Македония на македонците. Сега ни очакват много по-големи приключения с американския коридор към Сърбия.

Comment

дам... голяма обърквация ще става... сега ще се види дали ставаме за дипломати Ама хич не ми харесва хамериканците да минават през нас и дори и стане планът им не е сигурно дали ще пречупим така лесно сърбите... Също гледах, че споменават, че щели да ни дават компенсации... що пък да не вземем още 1-2 турски/ирански региона поне да знаем що сме и дали да минат през нас

Comment

дам... голяма обърквация ще става... сега ще се види дали ставаме за дипломати Ама хич не ми харесва хамериканците да минават през нас и дори и стане планът им не е сигурно дали ще пречупим така лесно сърбите... Също гледах, че споменават, че щели да ни дават компенсации... що пък да не вземем още 1-2 турски/ирански региона поне да знаем що сме и дали да минат през нас
                      И последно - станах с над 1000 сила и гледах че според устава вече мога да вляза в редовната армия. Записването пак ли чрез казармата, която видях че била само за 400 сила и нагоре или от някъде другаде ?

Comment

bonebiter написа Виж мнение
                        И последно - станах с над 1000 сила и гледах че според устава вече мога да вляза в редовната армия. Записването пак ли чрез казармата, която видях че била само за 400 сила и нагоре или от някъде другаде ?
                        Питах сега министъра, каза през казармата да кандидатстваш. Редовната армия била тъпкана до козирката и не е ясно кога ще има набор.

Comment

ами като е тъпкана до козирката не могат ли да бъдат формирани нови дивизии, отряди, взводове... за да може и да се управлява по-добре.. А тея хамериканци незнам какво ще ги правим... нашите съюзници изглежда ги искат, имам чувството че само ние не ги искаме засега...

Comment

Те хубаво ще формират нови дивизии, но нали трябват пари за тая работа. Не става само с желание. А и засега армията си изпълнява задачите добре, няма смисъл да се увеличава. Може би по-нататък...

Колкото до американците, лично аз нямам нищо против да се впуснем в подобна авантюра. Обещава да е доста забавно, макар и рисковано.

Comment

ама това означава, че турците трябва да минат през наша територия пък те дори имали и претенции да се настаняват по нашите региони... И вече много хора, включително и танкове се обявяват против тази идея, дори някои заявиха, че ако трябва ще се бият за Сърбия...
                              Така че според мен най-добре да се дърпаме и да не позволяваме на хамериканците да минават през нас - като са толкова надъхани да си минават през Гърция. Единственото, което може да ни накара да си дадем териториите за преминаване е заплаха да бъдем отлъчени от съюза и да се опитат насила да минат през нас... В последния случай дори би било по-добре да се върнем към съюз със Сърбия...

Comment

Здравейте хора, преди известно време бях спрял да играя eRepublic та гражданина ми бе умрял, съживих го, и пак почнах да си тренирам, работя, бих се, ама не мога да намеря болницата, а никъде не виждам нещо като return to battlefield или нещо такова, което да ме закара до болницата, ще ми обясните ли къде е ?

Comment

Working...
                                X