Съобщение

Collapse
No announcement yet.

eRepublik The New World

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Кухулин написа Виж мнение
    Според мен устава е доста слаб, но като първа стъпка в тази посока бива.
    Мисля, че правите първа стъпка без да сте си изчистили концепцията за армията и финансирането от държавата, ама може и да греша, аз съм в е-странство.
    Kerls, wollt ihr ewig leben?

Comment

mobster написа Виж мнение
      Абе аз ли не намирам или играта не е преведена на български?

Comment

xopxe написа Виж мнение
        Мисля, че правите първа стъпка без да сте си изчистили концепцията за армията и финансирането от държавата, ама може и да греша, аз съм в е-странство.
        Първата стъпка я правят, не я правим. Лично аз съм в дълбока опозиция на изпълнителната власт, пък за партията да не говорим
        Иначе концепцията е общо взето ясна и чиста, ама детайлите са спорни.

Comment

Първи корекции в проектоустава:
          Web word processing, presentations and spreadsheets

Има напредък

Comment

Хайде, днес са изборите за президент, пък тука ни хък, ни мък

Comment

САЩ напуснаха EDEN!
              Хайде, днес са изборите за президент, пък тука ни хък, ни мък
              Ами то няма какво толкова да се каже, не мисля, че въобще има някаква интрига. Емпирее никога няма да спечели редовни избори. Виж, ако прокарате импийчмънт, не знам.

Comment

Zalmoxis написа Виж мнение
                Ами то няма какво толкова да се каже, не мисля, че въобще има някаква интрига. Емпирее никога няма да спечели редовни избори. Виж, ако прокарате импийчмънт, не знам.
                Ммм, ако се следва логиката, най-вероятно ще спечели следващите президентски избори. Загледй се в резултатите 2-3 месеца назад.

Comment

Един авер има фирма за къщи 3-ки, който има желание да пише .

Comment

Докато дисциплинираните националистически/футболни хулигани/ организации набират популярност, доминираното от тях правителство дава ясни резултати. Президентът ни, знаейки за предстоящите събития, от вчера се опитва да спре войната с Румъния, а депутатите ни в момента приемат закона и след румънската атака във Видин!

Comment

Водена от лумпените ура-националисти еБългария ще стане за за посмешище в еСвета...
                      Добре, че се махнах навреме.
                      Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Ми аз от кога приказвам, да се спретнем .

Comment

Пичове, светът ври и кипи, печелят се епични битки, вие тука мърморите на нивото на средния е-драскач. Оставете приказките за лумпени и хулигани, нарамвайте пушките и бодро напред

Comment

е-световната икономика отива на кино, така че що да не се изхарчи повечко злато за воюване ...
                            Горкия Клаузевиц, колко е бъркал в твърдението, че войната е продължение на дипломацията с други средства, а то било обратното.
                            Kerls, wollt ihr ewig leben?

Comment

Само в снощната атака на Рона-Алпи е заминало повече от 30 000 злато за здравни пакети и поне 10 000 за оръжие. Това са има-няма 20 български държавни бюджета, опукани за 25 часа. Лудница

Comment

Пичове,за бога,как да си сменя всичко да е на български,че забравих да го направя още в началото!?!

Comment

Working...
                                X