Ами освен да си свалиш пача от някъде другаде, този явно нещо се е бъгнал.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ROME:TOTALWAR
Collapse
X
-
Някой освен да ми прати по скайпа всички (работещи) кракове и пачове :mhehe: :mhehe: .Значи пръснал съм по зали няколкостотин лева да го играя тва за няколко години.На компа ми не ще да тръгне по никакъв начин освен най-старата версия дето ми е втръснала.Странното е ,че хем пачовете не щат да се инсталират,хем преди ми тръгнаха Alexander и BI :kill_myse :argh:
Comment
-
Значи ето какво предлагам: ако проблема ти е единствено в невъзможността да си инсталираш 1.3 пач, а в същото време BI ти тръгва (следователно можеш да инсталираш този експанжън), то инсталирай си него и така версията на RTW ще стане автоматично 1.3, без да имаш нужда от пача.Last edited by Sulla; 29-11-2007, 02:06.
Comment
-
Ако искаш аз мога да ти пратя работесхти кракове за BI и Aleksandar и за 1.5 и за 1.6 че за BI са различни.А колкото до 1,3 не трябва да имаш проблеми когато го слагаш на чиста инсталация на RTW.Но както казва Сула ако не се получи сложи си BI.За него има пач 1.5 които оправя бъговете после си го кракваш и се разбиваш от игра.А за 1.5 има и много готими модове.
Хора някои играл ли е 2.0 LoR Кажете добро ли е?
Comment
-
Ето тук намерих анимиран исторически атлас обхващащ периода от 3000 г. пр. Хр. до 1000 г.сл. н.е. Отдавна търсех подобно нещо и мислех ,че никой не се е сетил да направи.Тази версия е малко стара ,ама го бива,само 2,6 MB.Не върви добре на Windows Vista."...WE WILL EITHER FIND A WAY OR MAKE A NEW ONE..."
HANNIBAL BARKA 217 B.C.
Comment
-
Това ЛОР някакъв мод към властелина на пръстените ли е или нещо друго ?
Иначе съм слагал мод за властелина на пръстените непомня името, нещо четвърта епоха май имаше.Фракциите ако не се лъжа бяха 4ри - Рохан , Дунеданците, Гондор и още някакво кралство което така и не ми стана ясно от къде се извъди.В къстъм батъла имаше и раси за джуджета и елфи но на кампанията те не участват.
The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.
The 2 minute war - FallOut
Comment
Comment