Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ROME:TOTALWAR

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Zalmoxis написа
    Съществува ли някакъв по-реалистичен мод от от гледна точка на политическата карта?Имам предвид да няма измислени фракции като Гръцките градове.
    Чувал ли си за Ахейския съюз?
    sigpic

Comment

Лично аз не смятам,че в играта им измислени фракции.Гърцките градове-държави наистина са съществували, но в играта не ги харесвам особенно,но това е друг въпрос.Иначе мод за това мисля,че все още няма.Питай обаче какво по-конкретно ти трябва...

Comment

Как да няма, ами реализма не е ли достатъчно реалистичен !?
        "...WE WILL EITHER FIND A WAY OR MAKE A NEW ONE..."
        HANNIBAL BARKA 217 B.C.

Comment

ei za nego ne se setih da mu se nevidi :1087:

Comment

Днес си изтеглих Europa Barbarorum и тази събота и неделя мисля да го пробвам. Гледам че има доста фракции - 21 (20 игрови, защото 21-та са бунтовниците), а за сравнение в Реализма са 17 или 18 - с или без бунтовниците, не съм много сигурен. (За сведение на Zalmoxis и тук ги има гръцките градове )
            На пръв поглед изглежда интересен мод, макар че впечатленията ми са само от информацията в сайта. И все пак разнообразието на единиците като че ли е по-голямо от това в Реализма. При римляните например, армията преминава през 4 реформи - на Камил, на Полибий, на Марий и на Август (императорската епоха).
            Ако някой вече го е играл може да сподели повече впечатления.

Comment

Last roman написа
              Чувал ли си за Ахейския съюз?
              Пергам+Сиракуза+Родос+Спарта?Съмнявам се , че точно тези заедно са били в него.Те са били най-вече самостоятелни дървави.Също така нито Галия е била единна от Келтиберия(?) до Патавиум,нито Британия,нито Германия,нито пък "Испания".Също Нумидия никога не е владяла Мавритания,Гетулия или Либия
              Абе много неточнсти си има ,но като за игра си е велика

П.П.Дайте съвет : с понтийците обсаждам Тарс.Аз имам генерал , 3 бр лека пехота,1 бр лека конница и пелтасти , а те 1 генерал , 2 бр лека конница и фалангити от по-долно качество .Плс кажете ми как да взема града -докато стигна площада ,където са фалангитите моите бягат още преди да са влезли в бой :o

Comment

Галите и германците също не са били единни, за траките да не говорим.
                Е тогава - всеки град - фракция;
                За обсадата - направи си по-добри единици /не те знам на кой мод играеш/. Понтийската кавалерия е добра има и качествени халкаспиди. Иначе продължавай с пасивната блокада на града и го чакай да падне.
                sigpic

Comment

Last roman написа
                  Галите и германците също не са били единни, за траките да не говорим.
                  Е тогава - всеки град - фракция;
                  За обсадата - направи си по-добри единици /не те знам на кой мод играеш/. Понтийската кавалерия е добра има и качествени халкаспиди. Иначе продължавай с пасивната блокада на града и го чакай да падне.
                  Това беше просто голям зор и няколко часа усилия :sm229: :sm229: , защото трябваше да взема града веднага.Сега играя оригиналната игра-може да ви се струва смешно,ама не знам как да сложа пач 1.3-дава ми грешка, въпреки че BI и Alexander ми вървят .
                  Last edited by Zalmoxis; 18-11-2007, 14:18.

Comment

Като споменавате траките някой на реализма играе ли с тях.Вече 3ти път започвам на най-трудно и тея македонци не мирясват.За разлика от предишните пъти когато се съюзявах с гърците,а македонците с илирите,сега аз съм с илирите а гърците и македонците са заседно.

Та мисълта ми е някой успявал ли е с траките да се справи с македонците. Иначе те ми предлагат да стана васал,искам им пари,съгласяват се и следващия ход пак обсаждат столицата.Иначе за сега ги бъхтя здраво ама положението ми хич не се подобрява.

The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.

The 2 minute war - FallOut

Comment

Да, трудно е с траките, но не и невъзможно. Ако отстраниш македонците и после накажеш даките, нямаш никакви проблеми да се закрепиш на балканите.
                      sigpic

Comment

Някой пробвал ли е мода "Casus Belli"?Аз играх много малко от него,но много ми насича на битките,нещо много тежко върви незнам защо,хем си намалих видеонастройките.Прави впечатление,че римските единици са уникално точно копие на музейни експонати,особено тези от по-късната античност с бронята,а иначе другите фракции не ми харесват ,особено при гърците не видях нито една единица с коринтски шлем /пфу срамота :x /,макарче емблемата на фракцията е точно такава.За любителите мога да кажа още, че в Historical battles има 2-3 допълнителни битки,като например Кана 216 г. пр. Хр. или разгромът на Спартак.Модът е изцяло на италиански, но това не пречи кой знае колко.Текстурите на терена са различни от оригинала/на мен не ми харесаха / и поради това преди инсталацията трябва да изтриете папката Vegetations ,която се намира в Data.
                        "...WE WILL EITHER FIND A WAY OR MAKE A NEW ONE..."
                        HANNIBAL BARKA 217 B.C.

Comment

Колеги, играл ли е някой мода LEGION III : Praetorians? Изглежда интересен, но като чета коментарите из форума в сайта - инсталацията му е задача с повишена трудност .
                          Ако някой го е подкарал да каже как става тази работа и струва ли си усилието.

Comment

Просто не знам къде да попитам как да си сложа пача 1.3-венъж като преинсталирах играта заради един мод ми даде setup has experienced an error и оттогава все това дава.Освен това пачът седи в Control panel и не мога да го изтрия оттам.

Comment

По добре го деинсталирай и си го инсталирай на чисто. Ако не иска да се деинсталира чрез стандартния деинсталатор на Уиндоус (или на която ОС използваш), има други доста добри програми-деинсталатори. Една от тях е Your.Uninstaller!2006

П.П.: Да не си забравил да му сложиш крака?

Comment

Браво за програмката.Но не помогна за играта.

Comment

Working...
                                X