Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ROME:TOTALWAR

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Ами освен да си свалиш пача от някъде другаде, този явно нещо се е бъгнал.

Comment

Ами пробвах отвсякъде.Не баца. :kill_myse :evil:
      Да не би да е от самата игра,която съм свалил ?От замундата е.
      Last edited by Zalmoxis; 27-11-2007, 22:33.

Comment

Най-добре деинсталирай цялата игра, разкарай после и папката Activision в Program files и започни начисто

Comment

Егати зора.Мъча се с тая игра откакто имам компютър.

Comment

Абе човек, ти направо ме шашкаш! Сигурно си единствения, който има толкова проблеми с Тотал Уора (поне в този форум).
            Направи ли чиста инсталация, както те посъветвах?

Comment

Някой освен да ми прати по скайпа всички (работещи) кракове и пачове :mhehe: :mhehe: .Значи пръснал съм по зали няколкостотин лева да го играя тва за няколко години.На компа ми не ще да тръгне по никакъв начин освен най-старата версия дето ми е втръснала.Странното е ,че хем пачовете не щат да се инсталират,хем преди ми тръгнаха Alexander и BI :kill_myse :argh:

Comment

Значи ето какво предлагам: ако проблема ти е единствено в невъзможността да си инсталираш 1.3 пач, а в същото време BI ти тръгва (следователно можеш да инсталираш този експанжън), то инсталирай си него и така версията на RTW ще стане автоматично 1.3, без да имаш нужда от пача.
                Last edited by Sulla; 29-11-2007, 02:06.

Comment

Здравеите

Хора някои може ли да кайе как се слага мода LEGION III много идеино е направен но нешто не мога да го сложа правилно ПОМАГАЙТЕ!!!

Comment

Моля пиши на Български.
                    albireo написа
                    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Ако искаш аз мога да ти пратя работесхти кракове за BI и Aleksandar и за 1.5 и за 1.6 че за BI са различни.А колкото до 1,3 не трябва да имаш проблеми когато го слагаш на чиста инсталация на RTW.Но както казва Сула ако не се получи сложи си BI.За него има пач 1.5 които оправя бъговете после си го кракваш и се разбиваш от игра.А за 1.5 има и много готими модове.

Хора някои играл ли е 2.0 LoR Кажете добро ли е?
                      Last edited by AIAKS; 02-12-2007, 02:14. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

Ето тук намерих анимиран исторически атлас обхващащ периода от 3000 г. пр. Хр. до 1000 г.сл. н.е. Отдавна търсех подобно нещо и мислех ,че никой не се е сетил да направи.Тази версия е малко стара ,ама го бива,само 2,6 MB.Не върви добре на Windows Vista.
                        "...WE WILL EITHER FIND A WAY OR MAKE A NEW ONE..."
                        HANNIBAL BARKA 217 B.C.

Comment

Супер е,въпреки че България не можа да мине Стара Планина :sm113:

Comment

Това ЛОР някакъв мод към властелина на пръстените ли е или нещо друго ?

Иначе съм слагал мод за властелина на пръстените непомня името, нещо четвърта епоха май имаше.Фракциите ако не се лъжа бяха 4ри - Рохан , Дунеданците, Гондор и още някакво кралство което така и не ми стана ясно от къде се извъди.В къстъм батъла имаше и раси за джуджета и елфи но на кампанията те не участват.

The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.

The 2 minute war - FallOut

Comment

Здравейте... Имали желаещи да спретнем една битчица на RTW BI ... Може и само на RTW.... Ама ако може да ми кажете как да си я направя за мулти... Че ми писна да играя вс компютри....
                              С лявата ръка човек убивам ! От дясната и мен ме е страх!!!

Comment

Да за властелина на пръстените става дума.
                                За четвъртата раса нямя какво да се чудиш то в книгата има толко раси че..... Добър ли е пача и нат 1.9 ли се натстроива.

Кажете някои слагал ли е мода LEGION III (3)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ???

Comment

Working...
                                X