If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами аз лично ползвам Rome:Total Realism 6.0 с Darth Formation Mod, но честно казано не съм пробвал DarthMod-а.
Все пак препоръчвам РТР на вски харесващ тази игра, няма да се разочаровате.
Eighteen out of twelve apostles are buried in Spain.
Различно е, но с малко повече опит можеш да ги сложиш, в който си искаш мод.
Това са скинове и модели, трябва просто да адресираш играта към тях вместо към старите.
Eighteen out of twelve apostles are buried in Spain.
Ами аз лично ползвам Rome:Total Realism 6.0 с Darth Formation Mod, но честно казано не съм пробвал DarthMod-а.
Все пак препоръчвам РТР на вски харесващ тази игра, няма да се разочаровате.
А как точно се инсталира РТР 6.0, щото мен ме изхвърля още като зареди играта.
Кои скинове по точно са променени на всички единици ли?!
...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Ами то наскоро излезе РТР 6.1. Иначе скинове са променени бол. И не само скинове, с последният пач играта има много малко общо с оргинала.
Ето линк към страницата им:
Абре образно казано бре ))) Все пак да не превръщаме форума в борса за игрички. Пък и всеки сам може да се поразрови из интернет и да намери откъде да си свали играта.
XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Аз вече е разцъквам от няколко дни но играта повече напомня мод на Роум от колкото на Екс ама какво да се прави единственото което ме озадачи е това че варварските единици са бронирани от глава до колене славянските единици особено са адски.Римските фракции отново са най-силните а хуните ако имаха някаква свястна тежка пехота щяха да са най-отвратителната фракция те и сега си мажат наред де уж имат еднакви показатели с римските и сарматските конници а ги помитат поставени в равни условия (на костъм батъл ги бия 1 на 1).Кампанията е задоволителна пуснах се с хуните и на 10 ход вече бях назавладял няколко провинции и дойдоха някакви откачени вандали и ме разглобиха та почнах наново ама този път първо ги пребих и тогава почнах разселването...сега да видим...
...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment