Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ROME:TOTALWAR

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Кой мод е по-добър
    Rome:Total Realism или DarthMod

Comment

Ами аз лично ползвам Rome:Total Realism 6.0 с Darth Formation Mod, но честно казано не съм пробвал DarthMod-а.
      Все пак препоръчвам РТР на вски харесващ тази игра, няма да се разочаровате.
      Eighteen out of twelve apostles are buried in Spain.

Comment

Днес сложих РТР и съм доста доволен(само не ми харесва как изглежда тежката римска пехота). Идеи откъде мога да сваля хубави скинове?
        С пистолет и добра дума се постига много повече,отколкото само с добра дума

Comment

Аз лично много харесвам новите скинове, но тоа си е въпрос на лични предпочитания.

Виж тук:

Comment

Тези не са ли само за оригиналния Тотал Уор?
            С пистолет и добра дума се постига много повече,отколкото само с добра дума

Comment

Hartman написа
              Тези не са ли само за оригиналния Тотал Уор?
              Различно е, но с малко повече опит можеш да ги сложиш, в който си искаш мод.
              Това са скинове и модели, трябва просто да адресираш играта към тях вместо към старите.

Comment

Hans Delbruck написа
                Ами аз лично ползвам Rome:Total Realism 6.0 с Darth Formation Mod, но честно казано не съм пробвал DarthMod-а.
                Все пак препоръчвам РТР на вски харесващ тази игра, няма да се разочаровате.
                А как точно се инсталира РТР 6.0, щото мен ме изхвърля още като зареди играта.

Comment

Кои скинове по точно са променени на всички единици ли?!
                  ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Ами то наскоро излезе РТР 6.1. Иначе скинове са променени бол. И не само скинове, с последният пач играта има много малко общо с оргинала.
                    Ето линк към страницата им:

Comment

бихте ли ми дали линк за играта понеже от аренабг.ком ми дава грешка като я инсталирам ???
                      http://trakite.free.bg
                      =VNVV=Fly_Frog

Comment

Има я в магазина
                        XV mile the sea brode is
                        From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

сериозно??? къде се намира тоя магазин и колко $ струва
                          =VNVV=Fly_Frog

Comment

Абре образно казано бре ))) Все пак да не превръщаме форума в борса за игрички. Пък и всеки сам може да се поразрови из интернет и да намери откъде да си свали играта.
                            XV mile the sea brode is
                            From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

вече я намерих !!!
                              =VNVV=Fly_Frog

Comment

Аз вече е разцъквам от няколко дни но играта повече напомня мод на Роум от колкото на Екс ама какво да се прави единственото което ме озадачи е това че варварските единици са бронирани от глава до колене славянските единици особено са адски.Римските фракции отново са най-силните а хуните ако имаха някаква свястна тежка пехота щяха да са най-отвратителната фракция те и сега си мажат наред де уж имат еднакви показатели с римските и сарматските конници а ги помитат поставени в равни условия (на костъм батъл ги бия 1 на 1).Кампанията е задоволителна пуснах се с хуните и на 10 ход вече бях назавладял няколко провинции и дойдоха някакви откачени вандали и ме разглобиха та почнах наново ама този път първо ги пребих и тогава почнах разселването...сега да видим...
                                ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Working...
                                X