сори, че ще ви питам нещо банално, ама в момента играя с Картагенците ... /яките пичове, откъм слонове
/ и не знам дали съм бръкнал настройките, обаче докато играех с римляните, в началото на всяка битка, играта ми даваше възможност да си позиционирам войските, а сега като играя с картагенците, играта започва директно. И което е по гадното, особенно като ме обсаждат, войските ми примерно са разположени на северната стена, а врагът напада от източната ... сетете се, за какво иде реч. Принуден съм, да приемам битката в града... :x
Та от къде идва проблематиката? Настройки или просто заради расата?
и още, искам да ги отключа тия раси ... щото имам една отключена, това ставаше с мод някакъв ...
предварително благодаря...
/ и не знам дали съм бръкнал настройките, обаче докато играех с римляните, в началото на всяка битка, играта ми даваше възможност да си позиционирам войските, а сега като играя с картагенците, играта започва директно. И което е по гадното, особенно като ме обсаждат, войските ми примерно са разположени на северната стена, а врагът напада от източната ... сетете се, за какво иде реч. Принуден съм, да приемам битката в града... :x Та от къде идва проблематиката? Настройки или просто заради расата?
и още, искам да ги отключа тия раси ... щото имам една отключена, това ставаше с мод някакъв ...
предварително благодаря...

само си правя героите по-интересни с него
). Пробвал съм 1.2, 1.3 (плюс 1.5), Е.В., обаче по необясними причини не се зареждат - така че не съм ги играл. Незнам аз ли не правя нещо както трябва или е проблем с крака :sm186: .
. А за слоновете... вярно е че са най мощната единица и това малко ме дразни честно казано. С четири отряда слонове може да превземеш цялата карта без да дадеш жертви... тоест скука. Иначе картагенците много ми харесват, особено сакрет бандите, ненормални пичове
Comment