22 е за Щатите в Европа естествено малко по късно...Ама как е пуснат и ще е закълва
Или някъде на диск да е търся...Оф тамън пак почнах да си разцъквам Медиивъл...
после пускам да се тегли и Ромито гледам че са го сложили в warez.ru пък утре ще видим.А я ми кажи в костъм батъла има ли скити траки и даки мен те ме интересуват
много ми е мерак да натупам римлянчетата и макетата с траките.А па как ми се разцъква с скити и парти да не ви обянсявам а някъде четох че има файл с който всички фракции са достъпни за игра в кампанията линк нещо да знае някой?
само дето нещо много забързани са направили битките не като в предишните серии и сбият ли се копеленцата губи се всякакъв контрол и битките свършват за секунди и това ме издразни максимално.Иначе фракции и единици доволно.Конните стрелци са ги направили направо терминатори сравнение с предишната част.Малей как зловещо стрелят в движение...Сега почвам и кампанията ама е малко нагло да ми казват с кои ще играя...то разлики между римските фракции фактически няма само враговете им са различни а на мен ми се игра я с скити я с траки я с бритонци...Абе нещо са е окуцили играта в този аспект ми се струва
Comment