ееееее Платинума ми потръгна!!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ROME:TOTALWAR
Collapse
X
-
Качвам всички модове на dc.data.bg., това е някаква хъб/ хич не съм наясно/, система за точене на информация използвам програма DC++, ника ми е същият.
Свалям последователно всички модове от руския сайт и ще ги кача заедно с пачовете. Ако на някого са необходими тези модове да ми пише за да му дам достъп.
П.П. в сайта има описание как да се направят копия на играта за да се ползват повече модове.
"Хвала на таквизи руснаци с таквизи убави сайтове". Да им дава Господ здраве щастие или с една дума- водка."...а крилете биват всякакви-каза враната..."
Comment
-
то копия лесно се правят ама ако имаш 300 Гб диск че да си накачулиш 10 Рима на него без притеснение.
Иначе реализма ми изпива мозъка - едва съм завладял Италия, Галий и Балканите и вече 60 провинции. Да не говорим че семейството ми е от 110 члена .... ужасть!Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
Почнах Платиниума с траките, но засега Греек мода повече ме кефи. Направих си и четири копия за Рус Мод, за СПОК. за Вархамърския и за този по Властелина на пръстените.
Прав си Княже ще си купя още 150 ГБ та да ми станат 300.
П.П. някой играл ли Мод Трите царства и дали си заслужава?"...а крилете биват всякакви-каза враната..."
Comment
-
Явно всички говорите за едни и същи неща по различен път и начин. Аз играя тези модове от 1-2 години. Когато излезе даден мод първо гледам за коя версия е. Направил съм следната хамалогия-Инсталирал съм играта на С диска ми в хард диска, разбира се начисто-без кракове. Обикновено играта в Бг. е версия 1.2. След това инсталирам бъбреците както му викате-те са версия 1.4. Ако ги кракна до тук с инсталацията и тези версии ще си играя, но-инсталирам пач 1.5 за РТВ и после пач 1.6 за варварите. След това ги краквам със съответните кракове за версиите. Който ги не мога да ги пратя по пощата защото са 13 мегабайта.
След това копирам играта в друга директория и друг диск на харда и вече на копираното си слагам модовете.Примерно при инсталацията на тотал реализма платиниум при инсталирани му давам къде да се запише-в копието на Д диска.С инсталацията ми излиза и икона-нова на монитора-нищо сложно. Дори и да насерете нещата триете копието и наново докато улучите. Така е с всички модове-просто гледайте за коя версия са, но почти всичките са за 1.5 РТВ и 1.6 за ВИ.Във версията и крака му е цаката. Ако имате проблеми веднага споделете-тия зверове съм ги инсталирал и трил повече отколкото съм играл-отивам на зъболекар.Поздрави!!!
Важно-преди версия 1.5 се инсталира версия 1.3 . Без нея 1.5 и 1.6 няма да се инсталира.здз
Comment
-
Абе сигурно само на мен ми се е случвало обаче веднъж когато бях с римляните на британските острови се случи нещо многоооо странно появиха се едни бунтовници ама не какви да е бунтовници имаше едни ОГРОМНИ слонове с по 15 20 човека на гърбовете си бяха само четири ама сами ми помляха полувината армия имаше (забележете) Амазонки на колесници с лъкове ...и тва не беше сичкото имаше някакви Judean Zealots Приличаха на Eastern Infantry ама бяха доста по силни и тва не беше всичко имаха някаква пехота мязаща на друиди обаче не беше както и да е търсих в датата на играта какви са тея мити зверове ама не намерих нищо някои срещал ли е подобни добичета и може ли да ми обясни как са появяват къде и вопще всичко което знаят за тях !!!!!! Имам и една друга молба въпреки че не съм чел все още задълбочено форума ...някои да даде линкове с всички възможни модове ,а и как точно стават тея копия на играта за да мога да си я джъгам с други модове ...
Comment
-
Тва е еврейско-амазонски заговор... Иначе амазонки се появяват само в бунтовническия град Темискира в провинция Хиперборея (има няколко измислени града на оригиналната карта - този е на изток от Домус Дулцис Домус, който е също е село с яко заглавие). А юдейски зилоти изкачат обикновено само при въстание в Йерусалим.
Но пък в Британия под римска власт - и у едни бунтовници да има хем амазонки, хем зилоти ми е много странно. Иначе британски и галски друиди си има в игрицата. А па с тия британски слонове съвсем ме закопа. Да не си играл "War of the Ring" и това да са били харадски мумаци
Comment
-
Ам точно за това ми беше толкова чудно ае за зелотите не толкоз за амазонките няя проблем ама кат видях слоновете напрао са опулих малко тъпо беше да пращам цялата си кавалерия към тях ама ... Както и да е ше ги изнамеря тея бунаци ... а между другото как са праят тея копия на играта за които сте писали по рано ???
П.П. В инфото на слониовете пишеше че се правят с някъв странен ритул да ги...
Comment
-
gregorianus написаНо пък в Британия под римска власт - и у едни бунтовници да има хем амазонки, хем зилоти ми е много странно. Иначе британски и галски друиди си има в игрицата. А па с тия британски слонове съвсем ме закопа.Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
Comment