За МДФто то трябва Алкохол120%, тва е негов имидж файл
Иначе играта за сега доволно, това с фракциите определено ми хареса -- поне в моята кампания за сега експанзията протича почти като на истинско
А за в бъдеще просто ми става драго като си помисля какви граждански войни ще стават
Иначе играта за сега доволно, това с фракциите определено ми хареса -- поне в моята кампания за сега експанзията протича почти като на истинско
А за в бъдеще просто ми става драго като си помисля какви граждански войни ще стават

и докъто се върна нашият капитан решил че е бате ви Бойко и се врязал ама насред циганите и останали 5 войничета...секунди след това половината ми армия бягаше без да е усетила вражеско острие....Друго което ме дразни максимално е как свършва дадена битка бият се бият се и изведнъж хоп надпис край наистина има опция да продължиш да ги гониш ама този надпис направо ми бърка в не знам къде.И наистина обкръжена воиска има по ниска боеспособност ама още преди конницата ми да се е врязала в 160 тежки фалангити на 5експ. 2броня и 3армор те дават бяло знаме...Хайде хайде знаем че Рим е бил велик ама чак пък толкова...

Comment