Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ROME:TOTALWAR

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

княз Крылов написа
    продава се, ако не пулсар то може да се слезе на Славейков точно срещу "славейковците" (зад гърбовете им) има един ъглов магазин с ескалатор слизащ на нулевия етаж - там има доста игри и сериозно мисля днес да мина от там и да видя дали я имат и да си я взема оригиналната ако е на разумна цена
    Пиши ако я има, макар, че не съм я виждал там.
    "...а крилете биват всякакви-каза враната..."

Comment

Ще пиша - не че не мога и до магазина на Пулсар да прескоча - на 2 крачки от работата ми е , ама нещо ме мързи

Та в Пулсар игратя я няма - имат само Мидивъл 2 - 77 лв.
      Last edited by княз Крылов; 02-03-2007, 18:25.
      Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
      [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
      きさまはしんでくださいませんか
      [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Platinuma е същия като 6.2 Голд, само дето първия е за Бъбрещата инвазия, втория за "ванила" версията.

Относно "No-CD" бозите - гледайте кое за какво е:
        - Fixed EXE си е крак, който се копира върху оригиналното
        - Fixed Image е обикновено малка, донагласена картинка за маунтване
        XV mile the sea brode is
        From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Хъмн , а Реализма за Бъбрещата инвазия ли е? защото в указанията по инсталация пише да се инстални чисто Ромче , да се апдейтне до 1.2 и тогава да се инсталне Реализма - нищо не пише за Бъбрещата инвазия (как бързо ми влизат лафовете в фолклорното наследство на форума )
          Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
          きさまはしんでくださいませんか

Comment

Те и двете са Рализъм бре
            До версия 6.2 Голд на РТР всичко е за нормалната, чиста (и пачната до 1.2) , "ванила" (тъй му се вика) версия

Версия 6.2 Платинум е за Бъбрековата ( ) Инвазия (която ако правилно си спомням като я качиш и то прави версията на играта 1.5)

Бе то там си го пише във форумите
            XV mile the sea brode is
            From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Мхм, ако някой не е видял по-горе - в Пулсар няма Рим, има само Мидивъл ²² по 77 лв. на папа ...ъъъ... на кутия де

请您死在地狱般的阵痛
              きさまはしんでくださいませんか

Comment

В руският сайт пише че може платиниума да се инсталира и само за калсиката, без бъбрещата. http://internetwars.ru/Allmods/Allmods.htm

Comment

Един малко лаишки въпрос: Мога ли след като си инсталирам "Реализма" върху класическия "Rome:TW", да си инстална и "Бъбрещата" .
                  И още нещо - трябва ли ми no-CD, крак, ръка, глава или каквото и да е там за да подкарам "Реализма", след като го инсталирам, или тези неща са само за пачовете 1.1, 1.2 и т.н.

Comment

Аз имам RTR platinium,значи инсталирате играта без да слагате крак,пачвате играта до 1.5 и слагате пач който да е за версия 1.5 обикновенно върви с пача.След тва инсталирате RTR Platinium както пише в инфото.Успех мода е велик!

Comment

а този мод важи и за Тотал Роум и за Бъбрещата инвазия или само за Бъбрещата инвазия а за Рим трябва да инсталирам 6.2?

请您死在地狱般的阵痛
                      きさまはしんでくださいませんか

Comment

Тези дето са свалили Платинума - да вземат да го качат някъде, що ли?

请您死在地狱般的阵痛
                        きさまはしんでくださいませんか

Comment

Не ти трябва Инвазията за RTR Platinium.Мисля че в TotalWarCentera го има дръпнете го оттам.

Comment

:kill_myse :kill_myse :kill_myse :kill_myse На 87% ми крашна Платиниума, оказа се Гет Райда ми не рабетел, не че не може да се сваля с него. :kill_myse :kill_myse :kill_myse

П.П. да салям ли въобще голд 6.2 или да чакам 16ч. за Платиниум Въобще няма ба играя Бръснарската инвазия. :twisted:

Comment

Инвазията е зверска особено когато играеш на най-голяма трудност със Западната империя, но графиката е куца. Иначе има нощни битки, стрелците и конниците могат да плуват през реката, а не само да се трупат на моста. И разбира се всички варварски орди гледат да се нанесат в провинциите ти и да оплячкосат каквото могат.
                              6,2 е добра, но има някои неща, които не ми харесват - има сухоземни връзки, между сицилия и италия, мала азия и балканите, по които могат да минат и армии; келтите не са представени в Галатия /за разлика от 6,0, където ги имаше/. Иначе е пълно с градове /особено на изток/.
                              sigpic

Comment

качих чиста РТВ, пачнах до 1.2, инсталнах РТР 6.2, маунтнах фикс имейджа - пускам играта. не ми иска диска. Добре. не се появява съобщението за грешка - чудесно. Опаля . зарежда титричния скрин - връща на десктопа харда повъртява малко на празно и толкова - не се стартира играта ;( отивам да громя варвари с имперска хазна в три милЬОна ;(

请您死在地狱般的阵痛
                                きさまはしんでくださいませんか

Comment

Working...
                                X