княз Крылов написа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ROME:TOTALWAR
Collapse
X
-
Ще пиша - не че не мога и до магазина на Пулсар да прескоча - на 2 крачки от работата ми е , ама нещо ме мързи
Та в Пулсар игратя я няма - имат само Мидивъл 2 - 77 лв.Last edited by княз Крылов; 02-03-2007, 18:25.Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
Platinuma е същия като 6.2 Голд, само дето първия е за Бъбрещата инвазия, втория за "ванила" версията.
Относно "No-CD" бозите - гледайте кое за какво е:
- Fixed EXE си е крак, който се копира върху оригиналното
- Fixed Image е обикновено малка, донагласена картинка за маунтванеXV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Comment
-
Хъмн , а Реализма за Бъбрещата инвазия ли е? защото в указанията по инсталация пише да се инстални чисто Ромче , да се апдейтне до 1.2 и тогава да се инсталне Реализма - нищо не пише за Бъбрещата инвазия (как бързо ми влизат лафовете в фолклорното наследство на форума )Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
-
Те и двете са Рализъм бре
До версия 6.2 Голд на РТР всичко е за нормалната, чиста (и пачната до 1.2) , "ванила" (тъй му се вика) версия
Версия 6.2 Платинум е за Бъбрековата ( ) Инвазия (която ако правилно си спомням като я качиш и то прави версията на играта 1.5)
Бе то там си го пише във форумитеXV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Comment
-
Мхм, ако някой не е видял по-горе - в Пулсар няма Рим, има само Мидивъл ²² по 77 лв. на папа ...ъъъ... на кутия деДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
-
В руският сайт пише че може платиниума да се инсталира и само за калсиката, без бъбрещата. http://internetwars.ru/Allmods/Allmods.htm"...а крилете биват всякакви-каза враната..."
Comment
-
Един малко лаишки въпрос: Мога ли след като си инсталирам "Реализма" върху класическия "Rome:TW", да си инстална и "Бъбрещата" .
И още нещо - трябва ли ми no-CD, крак, ръка, глава или каквото и да е там за да подкарам "Реализма", след като го инсталирам, или тези неща са само за пачовете 1.1, 1.2 и т.н.
Comment
-
а този мод важи и за Тотал Роум и за Бъбрещата инвазия или само за Бъбрещата инвазия а за Рим трябва да инсталирам 6.2?Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
-
:kill_myse :kill_myse :kill_myse :kill_myse На 87% ми крашна Платиниума, оказа се Гет Райда ми не рабетел, не че не може да се сваля с него. :kill_myse :kill_myse :kill_myse
П.П. да салям ли въобще голд 6.2 или да чакам 16ч. за Платиниум Въобще няма ба играя Бръснарската инвазия. :twisted:"...а крилете биват всякакви-каза враната..."
Comment
-
Инвазията е зверска особено когато играеш на най-голяма трудност със Западната империя, но графиката е куца. Иначе има нощни битки, стрелците и конниците могат да плуват през реката, а не само да се трупат на моста. И разбира се всички варварски орди гледат да се нанесат в провинциите ти и да оплячкосат каквото могат.
6,2 е добра, но има някои неща, които не ми харесват - има сухоземни връзки, между сицилия и италия, мала азия и балканите, по които могат да минат и армии; келтите не са представени в Галатия /за разлика от 6,0, където ги имаше/. Иначе е пълно с градове /особено на изток/.sigpic
Comment
-
качих чиста РТВ, пачнах до 1.2, инсталнах РТР 6.2, маунтнах фикс имейджа - пускам играта. не ми иска диска. Добре. не се появява съобщението за грешка - чудесно. Опаля . зарежда титричния скрин - връща на десктопа харда повъртява малко на празно и толкова - не се стартира играта ;( отивам да громя варвари с имперска хазна в три милЬОна ;(Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
Comment