RIZAR, заболява ме главата докато се опитвам да разшифровам постовете ти! По принцип винаги съм открит и положително настроен към каквито и да било нови хипотези, стига да са подплатени с достатъчно доказателства. Но начинът ти на изразяване и вътрешната логика на конструиране на тезите ти (която ти си мислиш, че би трябвало да ми/ни е ясна) изобщо не я разбирам! Не можеш ли поне да се постараеш да пишеш нормално?
Що се отнася до елените- ами имало ги е по горите по нашите земи, че и до наши дни още се срещат...Благородно животно, с достолепна осанка, ловко, пъргаво...Адски много религиозни култове (и не само в Тракия и в Европа, а и по целия останал свят) са го почитали като свещено животно, някои са го обожествявали итн. :tup:
Що се отнася до елените- ами имало ги е по горите по нашите земи, че и до наши дни още се срещат...Благородно животно, с достолепна осанка, ловко, пъргаво...Адски много религиозни култове (и не само в Тракия и в Европа, а и по целия останал свят) са го почитали като свещено животно, някои са го обожествявали итн. :tup:
Comment