за дълбоко вярващите нищо не знам, слава богу

1. От 120-150 мили ще си осигуряват подводниците ?? Доообре ! И по въздух ли ?
2. Пусни една права линия от Крим на юг, и виж къде се падат тези 150 мили.
2. Пусни една права линия от Крим на юг, и виж къде се падат тези 150 мили.
2. Пускал съм
За поразяване е ясно, но аз питах за ОТКРИВАНЕ.... Жокерче - скорост, маса, струя газове, температура на повърностите на ракетата....ефект върху морската повърхност. Т.е. вероятността 6 фрегати и "Москва" да си го отнесат са достатъчно високи, а бърза замяна няма от къде да дойде. При Турците е маааалко по-различно.
При война с Русия, повечето от тези двадесет и кусур единици ще им се наложи да навлязат в Черно море.
При война с Русия, повечето от тези двадесет и кусур единици ще им се наложи да навлязат в Черно море.
Температурата на повърхността на ракетата?!?!???? - коя точно оптична локационна система, освен на средствата за близко ПВО има полза от това?
Скоростта????? - как точно скоростна цел на ПМВ се открива и захваща по-лесно от бавна цел, дори и да са с еднакви ЕОП?
Маса?!?!? - как нейната стойност помага за далечната детекция на ракетата - или Турция и НАТО вече имат радари на гравитони... (тук въпросът за вярата е уместен)
Струя газове?!?? - коя ракета няма такава при работа на двигателя и пак да питам - кой точно ще я открие по струята (в турския флот, например)
Ефект върху морската повърхност? - той как точно улеснява детекцията на, да речем 80 км?
Вероятността каквито и да е кораби с дозвукови ПКР да го отнесат от кораби със свръхзвукови ПКР, дори и при еднакви дистанции на пуска, е повече от двойно-тройно по-голяма отколкото обратното.
Иначе - я влязат в Черно море, я не

.ама нали не смятаме че само в Москва се работи по усъвършенстване
1. Тя може да поиска и Средиземно да се счита за прилежащо й море...е и ??
2. Защото Турция ще е на друго мнение, а ако се стигне до някакви сценарии, ще си остане вътрешно море..... за флота на Русия
Викаш в НАТО няма реални кораби и ракети...за отдаване за употреба на Турция ? Казваш че само на вяра ще оставят при конфликт проливите отворени за Русия ? Я пак помисли кой в какви неща вярва....
А МБР има само в руските глави. Просто не виждат как по друг начин могат да постигнат нещо..... А и сериозно ли вярваш че в Кремъл са толкова откачени, че заради поредния конфликт повишаващ цената на петрола, ще се използват МБР....май...май.....май ли беше или юни.....
А МБР има само в руските глави. Просто не виждат как по друг начин могат да постигнат нещо..... А и сериозно ли вярваш че в Кремъл са толкова откачени, че заради поредния конфликт повишаващ цената на петрола, ще се използват МБР....май...май.....май ли беше или юни.....
Не питай.....че току виж пак "Хибинито" е заглушило всичко аналогово
. Слава богу, в бившия български флот няма нищо за заглушаване.
Нали не се опитваш да ме вкараш в твърдение че Турция ще напада Русия ? Ти пита какви са възможностите на Турция, според твоята си теория, и аз само дадох пример. Да, малко са....да, с малък обсег са....ама нали не смятаме че само в Москва се работи по усъвършенстване ?! Щото по тази логика и 6 фрегати още ги няма в Севастопол.

Leave a comment: