Едва ли са пуснали E, но може да е D
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Барът където пилотите отмарят след полет и си приказват над чаша водка.
Collapse
X
-
Може да. Дай няколко кадъра след виража. Поне C от D няма как да не различим
П.П: Сигурно пилота сега му се иска да имаше един AIM-9. Реално навлизането на F-22 най-зле се отрази точно на F-15C/D. Къде пенсионирани, къде в гвардията. Има ирония в снимката.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Май в Хонконг. Пренаселване, какво да правиш. Няма къде един Robinson да се стовари. А те не е като да не падат. Ако гледаме статистиката шанса да излетиш с това нещо и да не се пречукаш е 50/50. Един колега му отказаха да го качат на за урок по летене, защото не можело да го вдигне. А човека дори не е дебел. Просто едър, голям мъж. Инструктора и той добре сложен. Двамата надвишават максималната излетна маса. Ако пък внезапно се появаи средно-силен вятър. Ами ето я снимката:
П.П: Жилищният комплекс дето е отзад е страшно депресиращ.
This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Amazon написа Виж мнениеA-7(май?). Първата война в залива.
Comment
-
bsb написа Виж мнениеЧисто технически ми е малко чудно как е постигнат ефектът на раздвояване в половината снимка - не ми изглежда да е правена панорама.
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеA-7, но има нещо страшно съмнително, фанара е много мръсен и/или напукан, съмнява ме в това състояние да е летял. Някак ми се струва че е в Дейвис-монтана, и някой просто се е шегувал.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Здравейте, имам технически въпрос за UH-60L Black Hawk (и принципен също):
Гледам в Уикипедия следните цифри:
Empty weight: 10,624 lb (4,819 kg)
Loaded weight: 22,000 lb (9,980 kg)
Max. takeoff weight: 23,500 lb (10,660 kg)
И нещо не разбирам - излиза, че хеликоптерът вдига товар, почти равняващ се на собственото му тегло, и дори може да излети с товар по-голям от собственото му тегло...? Това физически възможно ли е, или аз нещо не схващам?"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
Comment