If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Изглежда Армата е някакъв вид консервна кутия, създадена или по-скоро скалъпена набързо за парада. Решили са да копират управлението от запада и се дънят здраво - от патерици да минеш на хидравлики явно не е лесно. Ще се учудя ако има някакви бойни системи годни за работа там.
Предполагам линка е бил към тази статия. На мен наистина ми се вижда изключително умно да сложиш срочнослужещи на експериментална техника, която е нормално да показва всякакви проблеми. Ако закъсат на парада ще е голям смях.
Но че е консервна кутия само заради парада според мен си е абсолютна глупост. «Армата» вышла из строя
Да, за втория линк става дума.
Няма да е за първи път да вадят на парада прототипи в суров вид (май по памет МиГ-23 или вертикалният Як) като ги обявяват за боеготови.. Имаше и даже макети, ама не ми се гугли сега.
Това дето не може да мине 200 метра на парад ОБТ ли е ? Вярно е без аналогов в мире.
Точно някакъв подвижен макет си е и е на доста години от изпитания и постъпване на въоръжение - лично мнение.
На мен наистина ми се вижда изключително умно да сложиш срочнослужещи на експериментална техника, която е нормално да показва всякакви проблеми. Ако закъсат на парада ще е голям смях.
Щеше да го кара срочно служещ, ако беше вече в армията. Сега на 100% го кара някой от заводските изпитатели.
Танкът не тръгнал заради "лошо подготвеният срочнослужещ войник"... Това който поне малко се е интересувал не може да го приеме сериозно. И то на най-отговорното мероприятие и то на най-новото и засекретено оръжие. Не сме деца.
Ние навремето по един месец набивахме крак и отговаряхме, ако очаквахме да дойде някой по-голям генерал или адмирал, а тук пред цял свят и сумати държавни глави ще пуснат лошо обучен войник.
Това за масовото постъпване преди 2020 си е за руските форуми, то е ясно. Но смятам и че в момента не е консерва без оръжейните системи колкото да покажат нещо различно на парада.
Щеше да го кара срочно служещ, ако беше вече в армията. Сега на 100% го кара някой от заводските изпитатели.
Танкът не тръгнал заради "лошо подготвеният срочнослужещ войник"... Това който поне малко се е интересувал не може да го приеме сериозно. И то на най-отговорното мероприятие и то на най-новото и засекретено оръжие. Не сме деца.
Ние навремето по един месец набивахме крак и отговаряхме, ако очаквахме да дойде някой по-голям генерал или адмирал, а тук пред цял свят и сумати държавни глави ще пуснат лошо обучен войник.
Ма си бил много осведомен, ко стана със с-та за управление? Там как са нещата...
Не разбирам какъв е проблема, че някои хора от мухата правите слон. Няколко прототипа на нови танкове два пъти получили повреда по време на тренировките за парада. И какво от това? Две повреди за близо месец тренировки не ми изглеждат кой-знае какъв проблем. Дори мислех, че по-често би трябвало да се повреждат.
Е, появява се някаква надежда, че една-две машини могат да закъсат по средата на Червения площад. А не може да се отрече, че самото наличие на подобна мисъл радва душата
Е, появява се някаква надежда, че една-две машини могат да закъсат по средата на Червения площад. А не може да се отрече, че самото наличие на подобна мисъл радва душата
Се ще ги евакуират с нещо. Техника на тоя парад, колкото си щеш!
Comment