Мерси стич ще чакам.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българска народна армия
Collapse
X
-
Благодаряти много за това а сега имам един въпрос.Накой ще ми напишели родовете войски с какъв цвят са.В тези таблици за знаците се иска за някои цвета на род войска.Ако може да ми напишете кой с какъв род войска е без изброените от мен.
Нали на:
мотострелкови-червено
танкови,артилерийски,свързочни-черно
гранична войска-зеленоLast edited by БНА-БА; 09-06-2008, 19:47.
Comment
-
БНА-БА написаБлагодаряти много за това а сега имам един въпрос.Накой ще ми напишели родовете войски с какъв цвят са.В тези таблици за знаците се иска за някои цвета на род войска.Ако може да ми напишете кой с какъв род войска е без изброените от мен.
Нали на:
мотострелкови-червено
танкови,артилерийски,свързочни-черно
гранична войска-зелено
Comment
-
БНА-БА, по мое време нямаше компютри и картите се правеха на ръка с командирски линийки(някъде по антиквариатите може и да ги има).Противникът беше в синьо. Интересното беше,че топографските карти 1:25000 бяха заснемани през 1942 год.,вероятно от германците, но бяха секретни през седемдестте и осемдесетте години. Може да ти е интересно и движението по азимут.
Comment
-
Интересуваме да купя военни учебници,подобни като на Стич и други видове,и други военни предмети който продава да ми казва кой какво предлага и за колко лв.Най-много се интересувам от БНА предмети,офицерски принадлжености,войнишки всичко за БНА.
mitio-minchev написаБНА-БА, по мое време нямаше компютри и картите се правеха на ръка с командирски линийки(някъде по антиквариатите може и да ги има).Противникът беше в синьо. Интересното беше,че топографските карти 1:25000 бяха заснемани през 1942 год.,вероятно от германците, но бяха секретни през седемдестте и осемдесетте години. Може да ти е интересно и движението по азимут.
Comment
-
БНА-БА написаДа ти отговоря завиждам ти,аз предпочитам старите методи и ако съм министър на отбраната щях да върна униформи всичко от БНА за да заменя със сегашното,не че е лошо сега.
Comment
-
mehanizatora написаТеб може да те кефи но някои хора не и не говори глупости сегашните униформи са много по удобни от тези които се използваха в БНА.
Comment
Comment