А който не го мързи да провери на ген. Коцалиев наблюденията по темата. Мисля, че бяха публикувани някъде 1991 г.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българска народна армия
Collapse
X
-
Хайде сега, щом uzi71 не иска да пише по дадена тема, по каквито и да е причини, то той има пълното право на това. Освен това не виждам да е тръгнал да защитава някаква определена позиция, та да "му верваме" за каквото и да било. Това прави подмятането ти, Bojilov, абсолютно не на място.
Хайде да се държим малко по-малко заядливо, нещо напоследък само саркастични подмятания и заяждания из форума.XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Comment
-
Гост
Sir Gray написаХайде сега, щом uzi71 не иска да пише по дадена тема, по каквито и да е причини, то той има пълното право на това.
Освен това не виждам да е тръгнал да защитава някаква определена позиция, та да "му верваме" за каквото и да било.
Тя позицията е точно и ясно дифинирана-
нещата съвсем не бяха такива каквито ги описват по медиите.
Просто мразя мъглявото подхвърляне на такива неща,неподплатени с нищо.Не мислиш ли че за подобни дебати си има кръчми?
В които военните сядат и си шушукат нещоси,и обясняват как нещо е така,но не казват "защо е така"-сочейки лозунга на стената на който една миловидна женица със забрадка си е сложила пръстче върху устните и отдоле пише "Не болтай!"
Sir Gray написаТова прави подмятането ти, Bojilov, абсолютно не на място.
Аз смятам форумите,като място за обмяна на мнения и дискусии,които обаче при това се доказват.Ако човек има да каже нещо-той просто го казва.Ако няма какво да каже-нека не го казва.
Такива мнения "изказани с половин уста",не помагат по никакъв начин на дискусията."Абе не е така,но няма значение-нещо ми пречи да се обоснова,защо не е така (закон,правилник,устав,незнамквоси).Не мислиш ли?
Comment
-
Боилов, забележката ми по темата беше относно годината на събитията. Колкото до изнесеното в медиите - не съм съгласен, че едните /т.е.ние/ са били само лоши, а другите - само невинни душици и потърпевши. Всички си имаха трески за дялане и милицията и изселниците. Радващото е това, че в крайна сметка всички участници проявиха благоразумие и не се стигна до това което се получи в бивша Югославия.
ПП - Причините поради които не искам да пиша НЯМА да ги обяснявам.
Comment
-
Гост
uzi71 написаКолкото до изнесеното в медиите - не съм съгласен, че едните /т.е.ние/ са били само лоши, а другите - само невинни душици и потърпевши. Всички си имаха трески за дялане и милицията и изселниците.
Давай,давай...
Мога и да се съглася с тезата ти-но нека има достатъчно аргументи за това-не мислиш ли?
Comment
-
нещата съвсем не бяха такива каквито ги описват по медиите.
Това, че ти подразбираш от този ред някакво твое си значение (което на мен ми стана, като незапознат със събитията и цялата "митология" около тях, ясно чак след още 2-3 поста) по никакъв начин не означа, че и узи71 е имал същото впредвид. Прочети там в онази тема за дискусиите относно вменяването на смисъл в чуждите думи.
Но както и да е, ще разчистя тези постове, няма смисъл от тях. Тя май и темата е такава.XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Comment
-
Гост
Е вече има и теза-не можеш да ме хокаш.
не съм съгласен, че едните /т.е.ние/ са били само лоши, а другите - само невинни душици и потърпевши. Всички си имаха трески за дялане и милицията и изселниците.
ще разчистя тези постове, няма смисъл от тях
Просто говорех,че трябва да се има куража "като кажеш А,да кажеш и Б"
Comment
-
Статията е тъповатичка, като повечето от тази поредица.
Но пък показва от къде тръгна всичко. Преди тези статии в "Комсомолска правда" нямаше нито дума за ядреното оръжие в България.
След тези статии, които между впрочем нямат нищо общо с истината, почна да се говори и нещата бавно, но сигурно започнаха да излизат.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
Comment