БНА-БА написа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българска народна армия
Collapse
X
-
Sorry
Гвардейски полковник написаМомчето е на 13 години и е нормално да пита много! Трябва да проявим разбиране! Иначе как ще се научи!
ВЪВ всяко Мотострелково(сега механизирано,въпрос на терминология) отделение имаше и до сега си има ерпегист на РПГ-7, с помощник и картечар(7,62 мм ПК) с помощник картечар.
Comment
-
Вижте, в този форум има едно правило, което се стараем да спазваме - да не се обсъжда личността на даден участник, а това, което той пише. Така че оставете настрана възрастта му и пишете по същество. Ако смятате, че е под достойнството ви да отговаряте на подобни въпроси, не е нужно да го правите.
Comment
-
:-)))))))
БНА-БА написаАко има някой бивш военен от БНА тук,ако може да направи една скица с paint как се отбелязва на карта мотострелковите подразделения,танковите и други и как се рисува на картата когато даденото подразделение е окопано.Ще бъда бла
Comment
-
Натовските ги знам на изуст,интересуват ме варшавските.Значи като влезеш в paint си оголемяваш блокчето и от лявата страна има показани фигурки които си имат своето предназначение,има една права линийка то пише line и вече можеш да чертаеш.И ако може ми нарисувай всички варшавски знаци които знаеш,ще съм ти много благодарен.
Comment
-
БНА-БА написаНатовските ги знам на изуст,интересуват ме варшавските.Значи като влезеш в paint си оголемяваш блокчето и от лявата страна има показани фигурки които си имат своето предназначение,има една права линийка то пише line и вече можеш да чертаеш.И ако може ми нарисувай всички варшавски знаци които знаеш,ще съм ти много благодарен.СМЕЛОГО ПУЛЯ БОИТЬСЯ,А В ПЬЯНОГО - ХРЕН ПОПАДЕШЬ !
Comment
Comment