If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Трябва бая да са го обидили тоз немски войник, като гледам, направо като звяр изглежда. Наистина, жалко, че няма следваща снимка, че ми е интересно по-нататъшното развитие на събитията. Сигурно цигагина е подхвърлил нещо персонално за майката на войника. То и нашите тук май имат такива навици, но този път явно няма да му се размине
То не ти и трябва следващ кадар - направо е пред очите ми, как манго се отлепя от земята, под действието на физичните закони приложени от боеца, и как прелита над оградата с викове "Не ма бии бе бате".
Dulce et decorum est pro patria mori
ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.
По време на втората световна война на един руски военен кораб засичат че ги приближава торпедо. Капитана вика боцмана при себе си и му казва:
- Боцман, приближава ни торпедо и май ще потъваме. Отиди при екипажа да ги подготвиш психически за да няма паника след удара.
Боцмана приел заповедтта, слезнал в каюткомпанията и вика на екипажа:
- Момчета хайде на бас че като си го извадя и ударя с него по масата, кораба ще се разцепи на две и ще потъне.
Екипажа се развеселил и някой се обадил:
- Хе-хе ... боцман знаем че ти е голям, ама чак пък толкова ...
Хванали се на бас, боцмана си го извадил, ударил по масата, кораба се разцепил на две и потънал.
Във водата плува боцмана хванал се за една дъска, по едно време доплувал капитана хванал се и той за дъската и вика на боцмана:
- Идиот си боцмане ... и шегите ти са идиотски - торпедото не улучи !
Тамата е голяма, ако следващото е било пускано вече, извинявам се!
автор: mg42
Кратък курс:)
Кама-сутрата за притежателите на лек автомобил Москвич се характеризира със следните основни пози:
Поза 1: Основна.
Москвичът е на четирите си колела, а водачът влиза странично. Действията на водача са ограничени, за разлика от тези на Москвича. Продължителността зависи от група фактори, свързани с навиците на водача и състоянието на Москвича. При неблагоприятно стечение на обстоятелствата се преминава към поза 2
Поза 2: Класическа.
Москвичът е отгоре, а водачът отдолу. Позата се характеризира с абсолютна неподвижност на москвича и необичайно динамични движения на водача.
Процесът е съпроводен с използването на различни видове помощни инструменти и приспособления, като клещи, чук, гаечни ключове, щанги и крикове. Активно се използува и ненормативна лексика, като обикновено се споменават меки китки, майки, лели и баби. Позата се характеризира с най голяма от всички пози продължителност.
Поза 3: Странична.
При тази поза Москвичът е легнал на едната си страна, а водачът е в него, на него или встрани от него ако е успял да избяга навреме. Към тази поза партньорите подхождат внезапно един за друг при недостатъчни навици на водача или активно - неконтролируемо от водача движение на Москвича. Възможни са следните варианти: Москвич на лявата страна, Москвич на дясната страна, Москвич на покрив; водач отляво, водач отдясно, водач отгоре, водач отдолу и комбинациите им. Поза 3 е предшестваща на поза 2 и поза 4
Поза 4: Групово изпълнение.
Практикува се след активно изпълнение на поза 3 или 2, като за целта Москвичът се закарва в сервиз с бригада автомонтьори. Водачът в този случай воайорства и заплаща скъпо за това удоволствие.
.
..И кажи ми ти страннико,
чувал ли си звук,
по- велик от тропота на хиляди коне!!?...
BAGA_TUR , ей това за москвича ме уби !
Тате вика на нашия москвич : " моето недвижимо имущество"
messire Woland
Какво да ти кажа , имам спомени от едно изнасяне на манговци от пернишко заведение , тая снимка да не е правена там?
:sm191: Интервю с Аня от еротичния телефон
Мнозина от вас са прибягвали сигурно до тази телефонна услуга, в самотните нощи с режим на тока, когато независимо от мерака беше възможно да случиш на комшията в повечето случаи, не на жената. Не за друго, а защото тя отлично знаеше графика на НЕК, за рзалика от мъжа си. Сега розовите телефони се оказват и солени, но не чак толкова, както беше за бай Иван фронтовака, на който и партизанската му пенсия не стигаше за два телефонни оргазма месечно.
-Добър вечер!
-Ах, оуххх, ахх м даааа ууффф ффф ахх
-Това еротичния телефон ли е?
-М даааа още малко давай, давай говори ми ауххх уффф аххх ммм ох не мога
-Често ли говорите по този начин на телефона?
-ОО не кажи ми още нещо и ще разбереш как го правя ,аххх неееее ауххх уффф охххх
-Колко често ви звънят?
-Уфхххх само да свърша и ще видиш м дааа точно така м неее моляте не спирай
-Ама аз още не съм започнала?
Оухххх обичам да ме лъжат аххх знам че можеш и по яко да ме шибаш оуффффф ах ех, неее ааааа
-От колко време работите на тази линия?
Ааах колко дълго го правим скъпи вече ухххх страхотен си ах ух свърших уффффффф
-Ама аз исках да ви направя интервю?
Какво интервю, ма тва е “събуждане по телефона”, да не ти е еротичен телефон… :mhehe: :mhehe: :mhehe:
Хаиде още един майтап бонус
Ей снимките са супер шефе.ХОХО тоя войник нема много злобна муцуна ама и мангала си е баш мангал все едно от наща махала са го хваналиКоето ме подсеща преди години имаше един лаф из града когато Арлин Антонов беше викал баретите да претърсват циганската махала в града.То не точно лаф ами интервю даваха го по К1 някой може да си го спомя та -+ така звучеше:
Седа си ас у нас гледам карате изедин път на звънеца са чука отфарам ас и
гледам ай ана бате нинджа.Питам кфо искаш ма нинжа.Нинджа мълчи.Пак питам кфо искаш на нинджа изедин път нинджа скача шес метра въздуха и ма бий ено карате ф гръбначния кош.Жената реват децата и той...
Имаше още няколко изречения но паметта ми изневерява за съжаление.
...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Ей снимките са супер шефе.ХОХО тоя войник нема много злобна муцуна ама и мангала си е баш мангал все едно от наща махала са го хваналиКоето ме подсеща преди години имаше един лаф из града когато Арлин Антонов беше викал баретите да претърсват циганската махала в града.То не точно лаф ами интервю даваха го по К1 някой може да си го спомя та -+ така звучеше:
Седа си ас у нас гледам карате изедин път на звънеца са чука отфарам ас и
гледам ай ана бате нинджа.Питам кфо искаш ма нинжа.Нинджа мълчи.Пак питам кфо искаш на нинджа изедин път нинджа скача шес метра въздуха и ма бий ено карате ф гръбначния кош.Жената реват децата и той...
Имаше още няколко изречения но паметта ми изневерява за съжаление.
Това го четох във вестник следа
има го цялото хихи
- И кажете на новият хирург да не натиска толкова силно със скалпела, вече трета маса сменяме.
- Сестра, къде ме карате?
- Към моргата.
- Ама аз съм още жив!
- Спокойно, ние още не сме стигнали.
А това дето Араслан го спомена звучеше ето така:
"Сюпруга съм на три деца. С чувекъ сбрахме пари и купихми трюстаен партамент. Една вечер звъни вратата. Звънеца чука. Отварям - НИНДЖА. И без да каже нищо, с карате в бъбреците. Дукат съ усета ми би два шамара с КРАК и един на детето в гръбначния кош! От ударната вълна отлитам на 20-30 метра. Абстрахираха децата. А чувекъ го нема. Ако общината в града не вземе спешни мерки, ще се
самуубеся или ще изчезна безкрайно.
Тамата е голяма, ако следващото е било пускано вече, извинявам се!
автор: mg42
.....................................
.
Багатур, познавам го МГ-то, голяма капия е... пише във форума криле и е идвал на сбирки... а който не е чел негови неща да погледне в хулите: http://www.hulite.net/index.php там има и други негови неща:
Клиф това е вицовия вариант и съм го засичал из няколко сайта но сега от Пз съм и ти казвам точно че е случката е дума по дума варианта който дадох горе.Това съм запомнил а то е доста дълго между другото знаете циганите като се въодушевят как говорят
...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
.Мальчик подходит к папе и спрашивает:
— Папа, а мы русские или евреи?
— А тебе зачем это знать?
— Да у нас во дворе один мальчик классный велосипед продает. Вот я и думаю, что мне делать: поторговаться и купить или украсть и поломать?
"Россия безразлична к жизни человека и к течению времени. Она безмолвна. Она вечна. Она несокрушима..." Томас КАРЛЕЙЛЬ .
Всъщност не е особено смешно, но всеки се забавлява, както може. Поради липса на нещо по-добро и поради излишък на показаните във филмчето предмети се задоволяват с това.
Между другото, и тук се вижда проблемът на тези гранати - никак не е лесно да се извади шплентът, не знам как по филмите го правят с една ръка и със зъби.
Кама-сутрата за притежателите на лек автомобил Москвич се характеризира със следните основни пози:
Поза 1: Основна.
Москвичът е на четирите си колела, а водачът влиза странично. Действията на водача са ограничени, за разлика от тези на Москвича. Продължителността зависи от група фактори, свързани с навиците на водача и състоянието на Москвича. При неблагоприятно стечение на обстоятелствата се преминава към поза 2
Поза 2: Класическа.
Москвичът е отгоре, а водачът отдолу. Позата се характеризира с абсолютна неподвижност на москвича и необичайно динамични движения на водача.
Процесът е съпроводен с използването на различни видове помощни инструменти и приспособления, като клещи, чук, гаечни ключове, щанги и крикове. Активно се използува и ненормативна лексика, като обикновено се споменават меки китки, майки, лели и баби. Позата се характеризира с най голяма от всички пози продължителност.
Поза 3: Странична.
При тази поза Москвичът е легнал на едната си страна, а водачът е в него, на него или встрани от него ако е успял да избяга навреме. Към тази поза партньорите подхождат внезапно един за друг при недостатъчни навици на водача или активно - неконтролируемо от водача движение на Москвича. Възможни са следните варианти: Москвич на лявата страна, Москвич на дясната страна, Москвич на покрив; водач отляво, водач отдясно, водач отгоре, водач отдолу и комбинациите им. Поза 3 е предшестваща на поза 2 и поза 4
Поза 4: Групово изпълнение.
Практикува се след активно изпълнение на поза 3 или 2, като за целта Москвичът се закарва в сервиз с бригада автомонтьори. Водачът в този случай воайорства и заплаща скъпо за това удоволствие.
Let's make war not love@ :rock: :imprulz: :bulgaria: :tanks: :grrr: :mike:
Comment