Не мога да се въздържа от коментар по материала даден от Виталий. Много добър, макар и за съжаление не много смешен, предвид обстоятелствата . Все така се получава в Източна Европа (не само тук, ама ...), че "цар далеко, ог високо" и заповедите на местния пъдар са от най-голямо значение. Все така става, в обществата, където е силно ограничена свободата на индивида.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи
Collapse
X
-
Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
-
Щирлиц намира Мюлер мъртъв в кабинета си.
"Горкият, сигурно се е отровил" каза Щирлиц докато вадеше брадвата от гърба на Мюлер.„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
-
Учительница спрашивает:
— Дети, расскажите, кем были ваши дедушки во время войны.
— Мой дедушка был летчиком, — говорит Маша.
— Мой — танкистом, — говорит Петя.
— А мой — артиллеристом, — говорит Вася.
— Вовочка, а кем был твой дедушка?
— Наверное, электриком...
— Не может быть! Во время войны — электриком?
— Ну, я не знаю... Я сам дедушку не помню, но недавно копался на чердаке и нашел там каску. А на ней две молнии нарисованы."Россия безразлична к жизни человека и к течению времени. Она безмолвна. Она вечна. Она несокрушима..." Томас КАРЛЕЙЛЬ .
Comment
-
Гост
Imperial написаНов камуфлаж на американската армия :mhehe:
За да разсейва снайперисти от страни с ниска сексуална култура.....
Comment
-
Гост
виталий написаУчительница спрашивает:
— Дети, расскажите, кем были ваши дедушки во время войны.
— Мой дедушка был летчиком, — говорит Маша.
— Мой — танкистом, — говорит Петя.
— А мой — артиллеристом, — говорит Вася.
— Вовочка, а кем был твой дедушка?
— Наверное, электриком...
— Не может быть! Во время войны — электриком?
— Ну, я не знаю... Я сам дедушку не помню, но недавно копался на чердаке и нашел там каску. А на ней две молнии нарисованы.
Comment
-
Компанията Chrysler решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете Grand Cherokee, която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скибайте к'во мо'а да напраа с тоя джип!"
Жена притеснява по телефона мъжа си:
- В карбуратора на колата има вода!
- Айде, взе и от карбуратори да разбираш. Ти не знаеш ни к'во представлява, ни къде е? Къде е колата?
- В плувния басейн!
Един полицай спира една Лада и започва да разпитва шофьора за документи,оборудване на автомобила и т.н.Оказва се,че всичко е на лице.Полицая не се отказва лесно и продължава:
"Касетофон има ли в тази кола?"
"Има и касетофон" - отговаря шофьора
"Радио има ли"- отново пита полицая
"Ами има и радиo" - пак шофьора
"А Кондьо имаш ли на касета?"
"Да имам и Кондьo"
"Ами пусни го бързо" - настоява му пагона
И така вече от колата чалга ехти, полицая започва да кърши снага ту-на ляво,ту-на дясно,гледа умно и вика:
"Хайде лепи десетака не ме гледай!"По моя преценка съм обективен.
Comment
-
Интересно, для Русскоязычного, первая реакция на слова:
Финн- гражданин Финляндии, а Финка – нож
Литовец –гражданин Литвы, а Литовка - коса
Поляк –Гражданин Польши, а Полька – танец
Чех-гражданин Чехии, а Чешка- обувь
Болгарин-гражданин Болгарии, а Болгарка –эл.пила.
Турок-гражданин Турции, а (Турчанка)Турка- шахматная фигура.
Афганец-гражданин Афганистана, а Афганка- военная форма
Китаец -гражданин Китая, Китайка- садовое растение.
Японец-гражданин Японии, Японка- медицинский аппарат
Американец –гражданин США, Американка – игра.
В принципе, если подумать, то наблюдается закономерность..."Россия безразлична к жизни человека и к течению времени. Она безмолвна. Она вечна. Она несокрушима..." Томас КАРЛЕЙЛЬ .
Comment
Comment