If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
иначе отговарям на въпроса зададен ми сигурно одавна
да моделист съм разбирасе ама за съжеление нямам снимки на компа нито пък имам скенер и дигитален фотоапарат :lol:
Аз пък имам и двете.Ако искаш мога да ти снимам колекцията и да ти я запиша на CD за да има какво да показваш.Какво ще кажеш а?
:lol: :lol: :lol: аз си имам и от дата бг и от някои други форуми за какво са ми две като мога да ги наблъскам във една
А иначе на Тигъра не предлагат вариант с петолъчка, големите белите са за Пантера
някой хубав ден ще си направя такава, за гавра с германофилите.
OFF TOPIC
:lol: а аз ще си направя трофеен Т-34 за гавра на русофилите :lol:
lutrissmo:ама и аз го мога я питаи бат гаден гоги как се прави тои ще ти обясни виждъл ли си модератор които е като мен всичко редактирам всеки полст на латиница го пиша на кирилица
а ти това не го можеш.
Просто да споделя: Ако сте решили да си вземете Чаланджър на Кейфор, мноого внимавайте с бордовите екрани, в едно руско сайтче изрично е подчератно че не е възможно да се сложат както е по инструкция, пък и аз се убедих в същото, разгледах и галериите в нета и май не видях танк направен по инструкцията.
аз нямам много време защото правя едно ман-че
на ревел 1/35 много готн модел
много се смях като видях гумите верно са гума :lol: :lol:
а още повече се смях като солжих разнте рбот по тях
мало трудничък само със скил левъл 5
ма 10х :lol: 8) 8) 8) :lol:
Ами връзката е, че търся аерограф с който да пръсна с мат-лак един модел за да го "запечатам" когато е готов. Та си помислих ... че ти може да ми свършиш работа. :twisted:
Dulce et decorum est pro patria mori
ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.
Comment