Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сериали
Collapse
X
-
Първите успях да ги гледам, независимо, че "откриха" Англия (в този случай изразът "откриха Америка" е слаб). Но по някое време просто прекратих, мисля че към средата на втория сезон - нещо ми дойде в повече, макар и да не си спомням точно кое беше...Кухулин написа Виж мнениеГотин беше първия сезон, мен особено ме изкефи музиката (#96). Но в интерес на истината първите Викинги също бяха добри, после се избозиха.
Leave a comment:
-
"Последното кралство" по Бърнард Корнуел не е по трилогията за Артур, но не е и "Викинги"
Свестен и правдоподобен сюжет, малко шитави актьори, но се понасят в името на славната епоха, като цяло го бива. Аз поне мога да го изтърпя за разлика от "Викинги".
Leave a comment:
-
Някой гледа ли по Bulgaria On Air историческия сериал "Стратегът Канбе" за Курода Канбе, дясната ръка на Тойотоми Хидейоши?
Leave a comment:
-
Много е весел , пилоти на изтребители на кериър са дръг-дилъри бяха се нацепили по време на полет , после една камара пакистански хубавици ги разкарваха с камион и чопър . Съдбата на света зависи от разни странни персонажи и на косъм всичко минава . Даваха го на ХБО-то още в началото на годината , жалко , че е малко серии.
Leave a comment:
-
Много приятен нов сериал The Brink (2015)
Политически. Глобална политическа криза. Хумор на ниво
Вчера попаднах на момент, в който един от главните герои е арестуван в Пакистан. Возят го в камион с много войници, срещу него има друг арестант (пакистанец). И нашия човек започна да го разпитва около темата "какво е да си политически затворник в Пакистан"? Накрая реши да го попита кой е и пакистанецът: "Аз съм демократично избраният президент на Пакистан". Току-що избран, току-що арестуван
Leave a comment:
-
Викнингите имат бая добри моменти, но разбира се, забозова бързо. А, и не очаквай историческа реалност (освен няколко имена и местности)
Leave a comment:
-
Аха. Той съвсем нов. Потребителския отзив долу е добър, може би е подценен - или е твърде рано. Аз сега взех да видя "Викинги"-те.
Leave a comment:

Leave a comment: