Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сериали

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

• Кухулин
    replied
    Nick написа Виж мнение
    Чист кошмар... За каква публика е правено това?
    Ами за Netflix и BBC, англосаксонска публика...

Leave a comment:

• messire Woland
    replied
    Кухулин написа Виж мнение

Не знам това избеленото за негърка ли го броим, обаче играе Артемида
    Истинска гръцка богиня Древните гърци нервно пушат в ъгъла ...

Leave a comment:

• messire Woland
    replied
    Това като един индийски филм за Хитлер и Втората световна война, на описание и кадри на който бях попадал. Хитлер беше един пълничък тъмен ц.. индиец. Сигурно се е повъртял в гроба както си трябва

Вероятно тепърва ще се гледат странни работи, в глобализирания свят с много и различни кинематографи (един ден ще стане съвсем реално) гледните точки към събитията ще се променят неизбежно. Както до 1989-1990 г. имаше общо взето две главни гледни точки, сега вероятно ще са повече. И ще изглежда странно. Например китайски филм и сериал за ВСВ извън Китай и т.н.

Leave a comment:

• Nick
    replied
    Кухулин написа Виж мнение

Чист кошмар... За каква публика е правено това?

Leave a comment:

• Кухулин
    replied

Leave a comment:

• Кухулин
    replied
    Не само че не ни изненадва, а трябва да сме благодарни. Можеше Афродита да е транссексуален ескимос, примерно, да не чуе дявола. Между другото, Атина и Патрокъл също се оказаха негри. Абе, цялата рода

Leave a comment:

• gollum
    replied
    О, той Зевсчо е и облечен подходящо . аз питам, защото му хвърлих един поглед, но без звук. Е, нищо изненадващо като цяло.

Leave a comment:

• Кухулин
    replied
    Зевс също е в тон:

Leave a comment:

• gollum
    replied
    Ахилчо ли е поседял малко повечко на слънцето?

Leave a comment:

• Кухулин
    replied

А едно време, по разни други форуми, народа се хилеше на Бернал и Черната Атина

Leave a comment:

• messire Woland
    replied
    За "От другата страна" - атмосферата на онова време са я уловили, а това, което на мен допълнително ми хареса беше, че точно като в живота - накрая отгоре излизат идиотите, които нищо не са схванали, нямат обмислени действия, нямат идея какво правят и защо, но в крайна сметка излизат победители и ги хвалят за дълбоките им прозрения (които не са техни). Точно като в живота

Вавилонския Берлин заради специфичния стил на работа с камерата и цветовете оставя впечатление като за нещо снимано отдавна. Вероятно е някакъв ефект. Но е приятно.

Всъщност и двата филма повече заради атмосферата ги гледам, като първия е пълен с неясноти, но ... не е единствения такъв филм.

"Западен свят" мина във втория си сезон вчера Обещаващо донякъде. Сериалът е хубав, приятен за гледане и се старая да не обръщам внимание на многото логически дупки (невероятно много, на моменти дразни доста). Приятно разказаната история позволява това. Много от логическите проблеми са наследени от онези филми от 70те, когато някои неща бяха обяснени, като оръжията и роботите, тук са запазили ефектите, но не са запазили логиката зад тях.

Leave a comment:

• gollum
    replied
    "Вавилонския Берлин" и на мен много ми харесва (аз още го гледам, де - при мен вървят бавно нещата), "От другата страна" е в категорията - "не е зле" (аз го подех по препоръката на Воланд и продължих, щото ме кефят актьорите (особено главния)).

Leave a comment:

• Sir Gray
    replied
    Да, изгледах го, приятен е, особено с референциите към Студената война (дано да не са плод само на моята интерпретация). Но на моменти прекалено "натъкмен" сюжет и малко анти-климатичен финал, или директна заявка за следващ сезон. Та не е чак нещо супер, но става.

Leave a comment:

• messire Woland
    replied
    Sir Gray написа Виж мнение
    Според слухове, се снима. Успехът на първите бил задоволителен.
    Добър беше, с много обрати и т.н., стилът на сериала е също много приятен. Гледайки го имаш чувството, че е стар филм, от едновремешните. Малко детектив, много политически, малко история тук-там, множество вплетени един в друг разкази - беше приятен сериал.

Някой гледа ли "От другата страна"/"Counterpart"?

Leave a comment:

• Sir Gray
    replied
    Според слухове, се снима. Успехът на първите бил задоволителен.

Leave a comment:

Working...
X