Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Германски танкове

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Какви са вашите мнения за немското Т5 ТД Pz.Sfl. IVc и следващия Nashorn?

Comment

Worcho написа Виж мнение
      Преди да се появи колега с по-компетентно мнение от моето, тъй като съм срещал тези разрушители само на бойното поле, погледни тези два линка. Ще ти дадат по-обстойна представа и какво можеш да очакваш от тях. Специално от Nashorn (Носорог) имам много добри впечатления! Неприятно е като те зачеше и нямаш възможност да го издумтиш

http://wotbg.com/topic/377-pzsfl-ivc/

http://wotbg.com/topic/379-nashorn/
      " Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
      Колкото повече научавам, много повече откривам, че не знам.
      Много лесно е да искаш, по-важно е да можеш, а най-добре е да го направиш.

Comment

Worcho написа Виж мнение
        Първия е много добър ТД, но не и с последното оръдие. Използва се 75мм и се стреля от много задна позиция. Няма депресия но оръдието може да стреля почти вертикално (зенитно оръдие е все пак). На мен лично ми хареса имах няколко мнго приятни битки с него, въпреки слабия ДПМ и огромната видима от далеч кутия.
        Следващия много хора го харесват. За мен обаче е един малък ужас. Оръдието му е със същите параметри като на тигъра, а е един тиер по-надолу. Проблема му е че няма алфа, депресия и се вижда отдалеч. И от трета линия светваш много бързо, а липсата на алфа прави тактиката, "стреляш и се криеш", много ниско ефективна. Нямаш броня и ХП. Ако светнеш си най-приоритетната цел, заради добрия ти ДПМ, малкото издържливост и липсата на броня. На големи дистанции пък дори точното и пробивно германско оръдие има проблеми да улучи или дори да пробие основните противници по които се случва да стреляш. Но някои много го харесват този танк.

Comment

Click image for larger version

Name:	shot_105.jpg
Views:	1
Size:	462.4 КБ
ID:	540708Click image for larger version

Name:	shot_106.jpg
Size:	420.7 КБ
ID:	540709Click image for larger version

Name:	shot_107.jpg
Size:	397.4 КБ
ID:	540710
          Ако успееш да скриеш добре тази SETRA,кърти яко.Сега пробвам Nashorn,който е по трудно повратлив.
          Станал съм спец по маскировката,но с тези автобуси си е малко трудна работа,предвид по начина който е направена играта.
          Все по малко остават възможностите за игра с ТД.Прекалено са много градските карти.То е ясно защо.На руските танкове да им е по лесно
          Иначе кой идиот,ще вкара танкове в градска битка?Противоречи на всяко военно дело!

Comment

Bloksir написа Виж мнение
            Иначе кой идиот,ще вкара танкове в градска битка?Противоречи на всяко военно дело!
            Абе един идиот ги вкара и си изпати яко,ама той пък следваше заповеди от баш идиота в Берлин,който на всичкото отгоре после и маршал го направи...
            А за въпросните ТД и аз да изкажа мнение. Първата "кутия за китайска храна" се играе или със 75мм или със късото 88 в никакъв случай с дългото 88 защото първо не ти трябват 200мм дупчене на тиър 5 и второ и по-важно дългото 88 е почти неподвижно по хоризонтала и за да стреляш много често ще трябва да въртиш танка а тоя кашон е огромен и като ти падне мрежата почти сигурно си светнат.
            Нашхорна е добро ТД големичък си е да,но има отличен обзор и 88 жили здраво точно и бързо,но спотнат ли го ако не избяга бързо е труп.

Comment

[ATTACH=CONFIG]24800[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]24801[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]24802[/ATTACH]
              Ако успееш да скриеш добре тази SETRA,кърти яко.Сега пробвам Nashorn,който е по трудно повратлив.
              Станал съм спец по маскировката,но с тези автобуси си е малко трудна работа,предвид по начина който е направена играта.
              Все по малко остават възможностите за игра с ТД.Прекалено са много градските карти.То е ясно защо.На руските танкове да им е по лесно
              Германския идиот Паулус във сталинград например. Танковете може да не са силни в града, но исторически погледнато са използвани и още се използват в градски сражения.
              А това за руските танкове да им било удобно, хайде стига. Привиждат ти се руснаци зад всеки ъгъл май. Представи си едно Е75 или Е100, или маус в градска карта стрелящ на сайд скрипинг (извини ме за лошата транскрипция). Сега си представи Т32 криещо корпуса си зад срутена къща. Или едно АМХ правещо бърз обход на сградата зад по-бавния ИС... Вместо АМХ можеш да сложиш леопард ако искаш. Градските карти облагодетелстват тежките танкове, но и средните имат какво да покажат, а на енск добро ТД стрелящо от прозорец през улицата може да нанесе големи вреди. Та хайде стига с тези конспиративни теории как всичко било направено за да облагодетелства руските танкове.

Comment

Angelmr написа Виж мнение
                Първия е много добър ТД, но не и с последното оръдие. Използва се 75мм и се стреля от много задна позиция. Няма депресия но оръдието може да стреля почти вертикално (зенитно оръдие е все пак). На мен лично ми хареса имах няколко мнго приятни битки с него, въпреки слабия ДПМ и огромната видима от далеч кутия.
                Следващия много хора го харесват. За мен обаче е един малък ужас. Оръдието му е със същите параметри като на тигъра, а е един тиер по-надолу. Проблема му е че няма алфа, депресия и се вижда отдалеч. И от трета линия светваш много бързо, а липсата на алфа прави тактиката, "стреляш и се криеш", много ниско ефективна. Нямаш броня и ХП. Ако светнеш си най-приоритетната цел, заради добрия ти ДПМ, малкото издържливост и липсата на броня. На големи дистанции пък дори точното и пробивно германско оръдие има проблеми да улучи или дори да пробие основните противници по които се случва да стреляш. Но някои много го харесват този танк.
                Явно е до стил на игра, аз имам точно обратното мнение за танковете.

Контейнера го въртях по всякакви начини и с трите оръдия и винаги ме нервираше, най-много една-две прилични битки да съм имал с него и всичко друго само нерви.

От друга страна Носорога ми беше идеален - никакви оплаквания нямам и само приятни впечатления.Не съм усетил да ме спотват чак толкова много, даже на фона на варела преди него си е много добре.Наклона на оръдието не е като на Т7 ТД-то, но като цяло е нормален и не ме ограничаваше в начинанията ми.Не го запазих, защото в тези нива вече имам други машини, които играя,а и с него трябва много търпение, за да стане добра игра, а аз определено го нямам, което значи, че в дългосрочен план също щеше само нерви да ми носи.
                Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Angelmr написа Виж мнение
                  Германския идиот Паулус във сталинград например. Танковете може да не са силни в града, но исторически погледнато са използвани и още се използват в градски сражения.
                  А това за руските танкове да им било удобно, хайде стига. Привиждат ти се руснаци зад всеки ъгъл май. Представи си едно Е75 или Е100, или маус в градска карта стрелящ на сайд скрипинг (извини ме за лошата транскрипция). Сега си представи Т32 криещо корпуса си зад срутена къща. Или едно АМХ правещо бърз обход на сградата зад по-бавния ИС... Вместо АМХ можеш да сложиш леопард ако искаш. Градските карти облагодетелстват тежките танкове, но и средните имат какво да покажат, а на енск добро ТД стрелящо от прозорец през улицата може да нанесе големи вреди. Та хайде стига с тези конспиративни теории как всичко било направено за да облагодетелства руските танкове.
                  Той Паулус не стига че си е вкарал танковете в града ами и го е бомбардирал преди това,което още повече е ограничило маневреността на панцерите а и е подготвило доста добри позиции за засади за руснаците като влезе някой Пц 3 в уличката някоя блядка я ще го изпляка от петият етаж на някоя сграда с АТ пушка я "Молотов" ще му хвърли а горкият екипаж на Пц-то няма какво да прави нито може да избяга бързо нито да отвърне на огъня щото не може да си вдигне оръдието до там. А иначе кадърно поддържан ОБТ в днешни дни може доста поразии да направи в градски условия.
                  И сега за играта руските танкове в градски условия нямат никакво предимство в градовете предимство имат танкове или с изключителна броня(Т14/КВ-4 на ромб или сайд скрейп=НАЙС ТРОЛОЛО!) или с изключителна подвижност или скорострелност(като набарам някой заблуден ИС-3/8/6 с АМХ 50 100 на тясно да не шава много пуцай кумеее) а ИСУ-152,Т95 и КВ-2 са в отделна категория(предизвикват страх и могат да държат някой ъгъл доста дълго).

Comment

Ахам и един мормот завива панцера със станиол...започва да ми прилича на партийно порицание.
                    Явно играем различни игри...
                    АЗ,бях до тук!
                    Иначе евала за разработката на играта и за някои наистина истински неща от историята на техниката!

Comment

Ахам и един мормот завива панцера със станиол...започва да ми прилича на партийно порицание.
                      Явно играем различни игри...
                      АЗ,бях до тук!
                      Иначе евала за разработката на играта и за някои наистина истински неща от историята на техниката!
                      Извинявай, обаче звучиш като типичния german fanboy от форумите, който убеден от мита за германското рпевъзходство си е мислил че германските танкове трябва да мачкат наред и когато това не се случва си търси извинения в предубедеността на разработчиците към руските танкове. Погледнах ти статистиката и да ти кажа честно ти просто не си схванал идеята на повечето германски танкове. Американските ти се отдават повече, макар и на ниски нива. Но разликата е повече от очевидна. Така че спри да се оплакваш от предубедеността на разработчиците и играй с танковете които ти пасват. Германските танкове в играта са страхотни машини, може би с изключение на тежките десетки, нещо не ги ползват много по кланови, а аз до там не съм стигнал още. Обаче дори и те в ръцете на опитен играч обръщат картите. Имах оня ден една битка в която аз със леопард прототип и един маус със синя статистика изнесохме цял фланг. Просто човека знаеше как да танква 4-5 противника, а аз ги наливах отдалече. Но до сега от германските танкове които съм пробвал само носорога ми взе нервите (и то повече заради лош късмет редовно съм в отбори с 30% шанс за победа с него). Всички останали е удоволствие да ги караш.

Comment

Не знам кое не му харесвате на Носорога,но това е един от танковете,които не продавам....не бях се сещал за него отдавна,но днес като прочетох тук,реших да го изкарам...първа битка за деня :
                        Click image for larger version

Name:	shot_037.jpg
Size:	403.5 КБ
ID:	540728 Click image for larger version

Name:	shot_038.jpg
Size:	380.3 КБ
ID:	540729
                        Може и късмет да е...но все пак...

Comment

Аз си го харесвам
                          Писал съм за впечатленията си от него назад тук в германската тема. И аз си го пазя и няма да го продавам.
                          http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

Събрах опит за 10,5 см оръдие на Кралския Тигър и се чудя дали да го взема. Предполагам повечето ще изкажете положителни мнения ,но все пак реших да питам, защото съм си свикнал с 88 мм и не знам как ще се отрази промяната. Вероятно за Е-75 ще е задължително ,но все още съм си на КТ. Та въпроса е да го вземам ли или да бутам директно към Е-75 ?

Comment

Второто 10.5 см оръдие е задължително. Първото е въпрос на избор.

Comment

Да, не зададох въпроса правилно. За второто питах. Като взимах танка си бях решен да играя с 88-цата ,но след няколко изнервящи рикошета тия дни от страничните брони ми се завъртя мисъл за второто 10.5. По-бавното презареждане и по-скъпите снаряди поне ще компенсират с пробит ИС-3 ,че днеска един ми направи голям резил.

Comment

Working...
                                X