Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Привет колеги!
    Последните 4 месеца отсъствам от форума и играта, защото останах без компютър. Сега злото е поправено, може би временно, дано е за дълго... Та, играех преди на руския сървър и там са ми повечето постижения - поразвих немската средна, братушките също са нагоре. Реших сега да се пусна на евро-сървъра, където също имам акаунт, на почти не съм играл там - даваше ми невероятен лаг и просто бе невъзможно да се играе. Бедата е, че за тези месеци станаха доста промени в играта покрай новите пачове, а и аз съм в самото начало на развитието си. Обръщам се към всички вас с молба за няколко съвета - накъде да поема в развитието? Ще уточня, че не съм босяк, достатъчно опит съм натрупал на всички типове машини. Любими са ми немските, юрках доста и руснашките неща, щото те са все с някакъв бонус и са просто необходимост от гледна точка събирането на опит и пари. Обичам ТД-та, особено Мардер-а, с който разполагам и в момента. Освен него в парка ми има Wespe, Tetrarh, BT-7 и Mk-I. Ще допълня, че нямам много време за игра, понякога не влизам и по цяла седмица, та в тоя дух, искам да знам за какво не трябва да се хабя?

Благодарско предварително!

За Много Години!
    Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.

Comment

Играта е за удоволствие - щом харесваш немските машини играй с тях. А от танковете и модулите - на всеки му пасват различни неща та че сам ще установиш кое е за теб, още повече, че имаш опит!

Comment

Здравей!
        Първо Мардера вече не е това, което беше доста го орязаха така, че не очаквай да правиш нещата, които си правил преди.
        StugIII обаче успешно го замества и е много приятна Т5 машина, която хем вади пари, хем е супер забавна и наказва доста дебели железа.
        Почти нищо не е променяно по нея - лек нърф на точността и презареждането и лек бъф на пробивността.
        В тази линия хубавите машини свършват с Фердинанд, който е леко нърфнат откъм броня спрямо преди. Т9 и Т10 машините са със страхотни оръдия, но без грамотни съотборници не стават за игра, а такива трудно са намират в рандом.
        Артилерията я режат здраво в момента така, че най-добре изчакай да видиш какво точно ще стане.
        Ако ти се играят мобилни машини бих ти препоръчал руската средна линия и френската средна, пълно е със забавни машини и Т10 танковете са доста добри.Тежък е обаче гринда до Т5 и в двете линии, като в руската имаш Т-43, които не е много лесен за игра, а в френската Лорейн-а е малко проблемен.
        Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Лично за мен - топовият Т-43 беше по-лесен и забавен от топовия Т-44.

Comment

Ultramarine написа Виж мнение
            като в руската имаш Т-43, които не е много лесен за игра, .
            Kakyw mu e точно проблема на Т-43? на мен поне съвсем нормална машина ми се вижда...вярно не е чудовище като Т-34-85, но не е и нещо измъчено като Чърчилите примерно.

Comment

Аз го играх още като беше със 100мм оръдието, не ми беше много приятен, но не е и много зле. Беше тромав и бавно стреляше, сега с новия двигател нещата може да са се пооправили.
              War, war never changes..

Comment

Липсва му пробивност и то е нормално след като се играе с оръдието от Т-34-85. Всичко останало си му е наред, но с това оръдие в Т9 и даже наситена Т8 трудно пробиваш големите железа.Проблемът е, че и с медиумите има проблеми, а тях няма как да им минеш по фланк, да не говорим, че и с тежките не винаги се получава. Т-44 също леко му куца пробивността, но той компенсира с други неща.
                Иначе за Чърчилите съм съгласен с теб.
                Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

CaptMic, за последните 4 месеца германското дърво не е претърпяло съществени промени, като се изключи нърфенето на Pz 4, микро бъфа на късите 7,5 sm оръдия, по-сериозния бъф на 7,5/L70 и това е.
                  Marder е нърфен леко, но който си го може си го може. Аз лично (не че се фукам) все още правя страхотни игри с това чудовище.
                  Така, че ако преди 4 месеца германците са ти харесвали и сега ще ти харесат.
                  Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

1951 написа Виж мнение
                    Marder е нърфен леко, .
                    да бе , леко, оръдието му преди беше снайперско, аз спокойно си целех неща на 450+ метра, сега с тази точност от 0,43 прилича повече на гаубица, отделно прицелва не една ами две вечности, далечината му на виждане също е орязана....преди беше върховният снайпер, сега е нещо като нищо...ММ-а също е скапн, преди имаше КЖ-та и ПЗ-4-ки на корем, ханонени да искаш...сега го пуска предимно срещу бързи машини които от далече не може да оцелиш от близко не можеш да довършиш с едно попадение а за второ няма време...отделно дето ако видиш КЖ елемнтарно не можеш д аго пробиеш...преди беше мечатаната машина, почти само с нея играех, държах си 60% победи и сам обръщах игрите, сега е бледа сянка....

Comment

Гога, само недей си измисля.
                      Мардерът го нърфиха в 7,5 и 8,0. Ето ги пачноутите:
                      Реалистичные битвы на легендарных танках, более 800 машин готовы к бою, 150 млн игроков по всему миру. Присоединяйся к культовой игре World of Tanks!

Реалистичные битвы на легендарных танках, более 800 машин готовы к бою, 150 млн игроков по всему миру. Присоединяйся к культовой игре World of Tanks!

Точността не е пипана. Винаги е била 0.43.
                      Времето за прицелване е скапано, да, но не чак толкова фатално.
                      ММ-ът е пипан, но за добро. Сега виждаш тиър 2/3 битки, където ако направя по-малко от пет кила, значи не съм във форма. А за Ханонените, оня ден изкарах един. Думнах три Pz 4 и един М4 на Вайдпарк.
                      Процентът победи ми е 65% и в момента.
                      Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Колкото мнения,толкова и съвети.Ето ти още един.Малките разлики и промени по машини,които си играл,няма да те впечатлят особено.Ако искаш нещо ново играй линии,които никога не си минавал.На първо време реши какво точно ти допада във вече изиграните от теб танкове.

Ако е скорост и маневреност - играй английските медиуми.

Ако е точност и пробивност - играй немските медиуми.

Американските тежки имат много здрави глави(куполи) и чупят пушката до недостижими за другите ъгли.

Френските барабанни медиуми предлагат уникален стил на игра с бързо фланкиране.

Пътя до американските барабанни тежки минава през няколко машини съчетаващи качествата на добър скаут със мощна пушка и барабан.

Френските дестроери са грозна картинка,но много ефективни.

Всички артита са жестоко нърфнати в 8.3 и не предлагам точно сега да наблягаш на тях.

От СССРските с Т-62А можеш да направиш чудеса в рандъмите и при правилна тактика може да бъде използван и в някои кланови,но пътя до него не е постлан с цветя.Хевитата им за момента не са това което бяха и всеки играл ги преди,и разчитащ основно на тях,много се депресира.

Основно,каквото и да играеш,бързичко събери ресурс (свободен опит и повечко парички) за китайската линия,която докато е новинка ще доминира.

Казвам всичко това на база: изиграни 8к+ игри в руските сървъри и 18к+ игри на европейския,съчетани със леки забежки към американския и корейския.

Comment

1951 написа Виж мнение
                          Гога, само недей си измисля.
                          Мардерът го нърфиха в 7,5 и 8,0. Ето ги пачноутите:
                          [.
                          Хубаво, няма да си измислям, за мен след 7.5 мардера е миризливо лайно, поради което и не го играя вече.

Comment

На крив танкист...
                            "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

feersum написа Виж мнение
                              На крив танкист...
                              айде без да се обиждаме а?
                              иначе за измислиците, вие по-правите ще ме светнете ли от къде рашката е взел скриншота с точност 0,38, сигурно и той си измисля?

Comment

Първо - благодаря за отзивите и не се препирайте!

Определено ще имам нужда от няколко дни по-засилено джиткане, докато си върна формата и опресня спомените за картите, но, като цяло, нещата си влизат в руслото бързичко. Снощи, макар и уморен, и не съвсем на трезва тиква, пораздвижих машинките... Няма да хабя силни думи, просто споделям мнения и чувства, Марди-то ми беше любимец дълго време! Да, не е онова, което беше - има си слабости, но в добри ръце все още доставя удоволствие. Верно, утрепаха ме в 5 от 6-те битки с него, но то бе само поради буйната ми кръв и нежеланието на останалата паплач да се движи. Рискувах навлизане по фланговете дълбоко сред вразите, бързо оттегляне, нашите артита засипваха кемповете пред мен с фугаси, и когато ония се разбягваха панически батко им помпаше 76 милиметрови, където свари... От всички битки спечелих общо към 25к парица, което не е много трагичен резултат. Сигурен съм, че като докарам екипажа на 100%, нещата ще се променят още повече в положителна насока. Изкушавам се да инсталирам и руския клиент, че там Мардера ми е на макс с всички екстри, ама пусто старо хард-че....

Отделих време и за руския БТ-7. Не знам защо съм тръгнал в тази посока преди, ако се не лъжа след него се минава на А-20, а аз не си падам много по скътовете... Както и да е, след още 5 последователни битки машината взе да ми пасва или аз на нея... Не е нещо, което ще ми остане в хангара завинаги, ама ще го изтърпя.

За артилерията ясно - оставям я на изчакване. И преди не бях голям фен, играех арт просто от любопитство и за разнообразие.

Дайте съвет за доходоносна машинка в ниските нива към момента, че нещо не съм в час със сегашното състояние?
                                Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.

Comment

Working...
                                X