Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Най-малките танкове - тиър 1 - се ремонтират без пари.

За по-нагоре вече трябва да си плащаш

За другото - не знам, честно.
    В EPIC без машина тиър 10 няма да те вземат със сигурност, при нас евентуално може би ще те вземат, за останалите не знам.
    "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Стигнах до едно положение на ъпдейтване на даден танк, но повече не ми дава... Защо? Има ли значение за отключването на Т-34 дали играя повече със съветски танкове?
      Българин да се наричам първа радост е за мене...

Comment

За да отключиш нещо по даден танк, имаш две възможности:
        1. Да имаш изкаран опит на него - т.е. биеш се с тоя танк, получаваш опит, и го използваш за отключване на модули по него.
        2. Да имаш "свободен" опит - можеш да го използваш за ресърчване по кой да е танк.

Свободният опит се изкарва срещу злато, а то се купува с реални пари...
        "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Значи за да research-на даден танк трябва да се бия с него?

Comment

Suun70 написа Виж мнение
            Да, точно така.

Comment

Цял ден те питам, сега пак: защо след всяка битка новият ми танк(tier-2) иска да му се купуват амуниции?!

Comment

feersum написа Виж мнение
                Най-малките танкове - тиър 1 - се ремонтират без пари.

За по-нагоре вече трябва да си плащаш
                Същото важи и за снарядите - само на тиър 1 са безплатни.

Comment

Suun70 написа Виж мнение
                  не СЪВСЕМ точно така, може да го ресърчнеш и със "свободенк експ".
                  Той се получава по два начина, единият е като конвертнеш експито от елитна машина, става срещу златце.
                  свободен експ. се получва също така от всяка битка и е равен на 5% от полученият по време на битката, в новите статистики то го показва точно колко е за всякак битка.
                  Иначе има вики към играта, досат информативно

Comment

Защо мога да имам само 5 танка?

Comment

Защото имаш само пет слота.
                      Можеш да си купиш още срещу злато. Един слот - 300.
                      В момента май са на промоция даже, на половин цена.

Comment

Suun70 написа Виж мнение
                        Защото нямаш свободни гаражни слотове, които се купуват със злато, което в най-общия случай се купува с истински пари.

Между другото, защо не разгледаш това:

И най-вече образователните филмчета (петото не ти трябва за сега):
                        Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Suun70 написа Виж мнение
                          Можеш да имаш теоретически всички модели танкове в играта, но за всеки нов танк ти е нужен нов празен слот в гаража. Начините да се сдобиеш с нов слот са няколко. Можеш да го купиш срещу злато, можеш да купиш "Премиумен" танк, който си идва със слота, а понякога има разни промоции или реорганизации в "технологичното дърво" на една или друга нация, които ти носят допълнителен слот. Можеш също така да продадеш танк, който вече не те кефи и на освободения по този начин слот да купиш друг танк
                          http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

Защо някакъв от моя отбор започна да стреля по мен?!

Comment

Suun70 написа Виж мнение
                              Защо някакъв от моя отбор започна да стреля по мен?!
                              Не е харесал цвета на якето ти?

Comment

Обаче аз мога да играя само в Северно Американския сървър. (Your account is valid only within one region. - North America)

Като не мога да намеря хубав съюз мога ли да си направя?

Comment

Working...
                                X