Да, аз също съм се насочил към машините на Порше, но първо искам да си направя и Пантерата. Спира ме очаквания бавен и неприятен гринд с Порше сериите защото съм чел доста оплаквания от тях особено от VK30001Р. Относно вентилацията - интересно ми стана- може да пробвам. Аз тази схема с оптика + рогатка я четох за PZ4 от един руски форум в който доста я хвалиха - пробвах я и на Jagdpanther и там сработи също така, а и рогатката ми е оборотна и я поставям на всяка машина с която влизам в бой, но може да пробвам с вентила и на Тигър. От твоя опит как се усеща? Аз ползвам Тигър основно като снайпер на далечни и средни дистанции въпреки скапаната си видео карта, но там определено силата му си личи, а по-бавното зареждане не пречи толкова. Ти на какви дистанции обичаш да го ползваш и как - като щурмови тежък танк (доколкото е способен с липсващата си броня) или като снайпер? Опитът ти ще ми е определено полезен.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zerg написа Виж мнениеМдааа,проклятието продължава.Днес пак съм без победа,а това на Т7 и нагоре е финансово болезнено.Не знам вече какво може да ми върне интереса към играта.Май ще чакам другите от поредицата
Съм имал 12 поредни загуби. танк M18...
В теорията на вероятностите, това не може да бъде.
Мислех, че този заговор срещу мен.
П.С.
Играю без "премиума".
Comment
-
Eguo написа Виж мнениеПонякога дори не вярвал.
Съм имал 12 поредни загуби. танк M18...
В теорията на вероятностите, това не може да бъде.
Мислех, че този заговор срещу мен.
П.С.
Играю без "премиума".
Comment
-
Защо па глупости.Ето днес влизам да събера тройния на ИС-7 цата и седем поредни загуби.Като за тези 7 битки имам 23 фрага и още камара поражения.Въпреки това загуба след загуба.Казах си "може да съм тъп,ама съм упорит" и продължавах малоумно да гоня,гадния троен.Следващата битка -сюрприз!
Изнесох 8 и напуках още 3-ма+5 разкрити.Целия тим викаше на една малоумна Е-50-ка,да ме остави да си доубия последния противник(сам си го бях намерил ,кампера гаден и го свалих на 128 кръв) Докато презаредя,нашичкия гадняр стигна до противника и го пуцна.
-Нубы вперед остальные деф.
-А что такое деф?
-Тебе вперед.Last edited by bigbeer; 20-08-2012, 22:04.
Comment
-
Игра след игра, и пак, и пак с Грилето. Станах някакъв абсолютен гуро. Давам безплатни уроци! Използвам го за да се добера някак до 6 100 000 сребро, за да купя Т-62. Още 4 милиона, а трябват и още за оборудване.... От време на време поразнообразявам с хетцера, ама си е мъка - по 8-10 хиляди на игра, а при нуб мисия, където просто ни залива някаква лавина- около 3.
Преди малко се поразрових из склада продадох останали снаряди от всички танкове с които съм играл до сега и съм ги продал. Само от снаряди, един забравен двигател и 2-3 неизползваеми модула и консумативи събрах към 400 000 . Заинатил съм се да го купя по трудния начин и ще продължавам с артито, и така...
Comment
-
Амбицията да го постигнеш по трудния начин е похвална.За съжаление,едва след като я постигнеш откриваш,колко е нищожна.От друга страна фокусирането върху нещо под носа ни,често изкривява перспективата.Така съществените,но изглеждащи по-далечни цели остават извън полезрението ни и когато реализираме дребната си амбиция и се изправим пред тях,вече сме изтощени.
Активирай си премиума,цената му е по-малко от едно кафе дневно.Забавлявай се,и погледни на играта като на средство за разтоварване в което всичко е постижимо,и достъпно.Не го превръщай в още един товар към тези които ежедневно те мачкат.Такава малка инвестиция бързо се отплаща в чисто емоционален план.
Защо хората трудно приемат идеята,че и в забавлението си трябва да инвестират,ако имат очакването да е качествено?Last edited by bigbeer; 21-08-2012, 09:21.
Comment
-
1951 написа Виж мнениеТъкмо си мислех, край последна игра с тая гадост и я продавам...
Victory!
Battle: Himmelsdorf 20 август 2012 г. 17:45:41 ч.
Vehicle: ARL 44
Experience received: 3*627 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 25*603
Battle Achievements: Top Gun, Sniper, Mastery Badge: "Ace Tanker"War, war never changes..
Comment
-
Чакаме ред за да влезнем на тестовият
Иначе за трепането на съотборници...напоследък са се навъдили някакви кретенчета които влизат в играта само за да пречат, вчера, играем платуун с моят човек, пуска ни на ел калъф...тръгвам...аз Т29 той с КВ-3 че с енабира по тази руска линия...тругваме..и срещу мене една от нашите артилерии се носи...спирам аз за да ме заобиколи тоя....той право в мене...въртя камерат аи го гледам че превърта вериги ама се набира..и тъкмо се хиля по скайпа в стил "да го видим тоя как ще мръдне 70 тона" и това лайнце ме стреля (взе ми към 120)...аз си викам, айде бъгнал сее...ама сле дмалко ме стреля пак...дадох леко назад и го изпарих...тръгхан си по задачи и другите почнаха да реват "ама защо така" аз им пиша "той първи ме стрелна" лекенце то " не не съм" аз (при положение че много ясно съм видял кой ме стреля) " и 'що тогава съм ан минус" лекенцето "вражеското арти наслуки стреляше"....аааа лайнце мрънсо и нагло...как да е ние победихме...и си сгледам после че са ми начислени компенсации за това че е ме стрелял съотборнир...идеята беше че твърде много за сачестили тия кретеноидчета....иначе както реплеите никакво място не заемат така на харда ми бяха 2,5 гига
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнение...иначе някой има ли идея какво като настисна и ми изчезват всички неща от екрана? карти марти, снаряди..всичко..и как да го възтановя по време на игра
Comment
Comment