Gaden Gogi написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
seekerr написа Виж мнение"uzi71" Я кажи сега , гледам играеш средни танкове - кои предпочиташ ? Тоест кои средни се представят по добре - немските или руските ?
Много се чудя по кой път да фана
Все пак искам да чуя чужди мнения преди да хвърлям време и нерви
Comment
-
Ами аз в момента имам PZkpfw 3 и наистина се представя много добре, много по добре от очакваното. Играта е с него е забавна наистина.
А от руските съм на A20 , е то това е скаут тъй че още нямам впечатления от средните руски.
Ами трябва да се отключват танкове и да се играе това му е майката ...
Comment
-
За д аполучиш точен отгоров трябва да зададеш точен въпрос. т.е първо д аопишеш как обичаш да играеш...ето някой хвалят Пз4...явно защото е снайпер...за мен обаче М4 е по-добрата машина...първо защото е "истинска" но основно защото е по-подвижна, с добро оръдие което позволява все още да се стреля на далече (Пз4 е по-добър снайпер но е далеч по маневреност).
И както ти казах да ис измислиш дали искаш за кеф д аис играеш или непременно на Т10 се точиш
Comment
-
seekerr написа Виж мнениеАми трябва да се отключват танкове и да се играе това му е майката ...
А как ти е ника,явно ще се засечем в интервала Т4-Т7 ако си на европейския сървър,може и в битка да се засечемLast edited by Zerg; 16-08-2012, 00:25.
Comment
-
Ника ми е както и тук "SeekerR"
Вярно е че трябваше да кажа как играя то на мен ми трябва Маус , маневрен като Т-50-2 и да стреля като Чърчила
Ами определено не играя много като снайпер, а гледам да се навирам повече (между шамарите) даже прекалено се навирам и трябва да я карам по полека.
А за американските средни ми е пълна мъгла в момента ...
Щом викаш че М4 е доста подвижен, сигурно ще ми допадне и задължително ще го пробвам.
Дали искам да стигна до Т10 ли ? ами то кой не иска то аз така стигнах до ИС7 . Както си правех кефа с IS-овете и оп стигнал съм до последния преди няколко часа го отворих ... между другото IS8 ми е забавна машинка и го играя като среден.Last edited by seekerr; 16-08-2012, 01:18.
Comment
-
seekerr написа Виж мнениеа гледам да се навирам повече (между шамарите)
Та тук е момента да попитам: Остават ми още 5 милиона да събера за Т-62. Ще се получава ли същата игра като с Т-54 след като вдига до 50 км/ч и е с еднакви, ако не и с някои по-ниски показатели? Някой от тук играл ли го е да сподели нещо по-подробно?
Comment
-
uzi71 написа Виж мнениеАз играя от 10-тина дни и не мога да дам мнение, обаче PzIV ми се струва по-добър. Просто стреля по-точно, по-мощно и по-бързо. Абе снайперски танк, баш като за мен.
Ще го пробвам по нататък.
След 8.0 ще бъде нещо друго, надяваме се не много по-лошо, но със сигурност друго.
Апропо, клюкина от разработчиците - ще се нърфи артилерията! Неясно кога.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
1951 написа Виж мнениеАпропо, клюкина от разработчиците - ще се нърфи артилерията! Неясно кога.
Comment
-
На мен ми се вижда приятна машинка Т62 ( въпреки че съм много, мноого далеч от нея) , гледам предната броня е намалена но пък оръдието прави 9 истрела в минута в сравнение с Т54 (7 за мин.) Примерно ако се случи следното : ако двата танка се дебнат първи стреля T62 след него Т54 , като презаредят първият изтрел ще е на Т62 , което си е голямо предимство според мен .
Между другото сложих на чърчила дотиквач и за по бърз прицел, преди зареждаше за 2,2 сек а сега 1,97
Comment
-
pkolev написа Виж мнениеПредният ми любим танк беше Pz IV, но с КВ1С-а кефа е убер Представи си по-бърз PZ IV, по-добре брониран и повечето цели да са ти на по макс 2 изтрела
Отдавна търся нещо, което да се сравни като кеф с VK3601H, май Квас-ът ще е попадение.
А, той всъщност имал 122 мм оръдие... О.о
Хъхъ.
1951 написа Виж мнениеАпропо, клюкина от разработчиците - ще се нърфи артилерията! Неясно кога.
Това е 5 или 6 поред "нърф" на артилерията, откакто WoT съществува.
А могат просто да ограничат бройката до 3 на отбор на игра.
А и както казват руските играчи, ако няма артилерия, кого ще обвиняваме за загубите?
seekerr написа Виж мнениеМежду другото сложих на чърчила дотиквач и за по бърз прицел, преди зареждаше за 2,2 сек а сега 1,97"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
Comment