tconiotconev написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ужасът продължава...такам позорна загуба на Енск...аз с патън,маневрирах като дявол...абе направо като ангел-балетис, трепнах 5, 14 от 14 почти само стрелба в движение....и нашите убер ламерски загубиха...ама като една от топ машините ни (Т-10..в ирата наричан ИС-8) беше убер малоумен некадърник...
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеВ момента е златния период на американското дърво, всички линии доминират, особено след пускането на 7.5. Немското е най-назад. Ще видим как ще се изменят нещата в 8.0
T110 - 52.45
Mouse - 51.09
50B - 50.97
E-100 - 49.26
IS7 - 49.26
IS4 - 47.64
Average - 50.11%
E4 - 55.28
Foch - 54.83
E3 - 52.30
268 - 51.08
Jg100 - 48.74%
Average - 52.44%
M48 - 55.98
E50M - 52.29
T62A - 50.87
Batchat - 49.47
Average - 52.18
Top 5:
M48
E4
Foch
T110
E3
Американците доминират здраво.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Victory!
Battle: Erlenberg 07 август 2012 г. 00:27:51 ч.
Vehicle: M26 Pershing
Experience received: 3*189 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 30*574
Battle Achievements: Sniper
ето затова смятанм че М26 е МНОГО по-добър танк от М46, атака, аз тръгвам смело по източниат хребет... скаутвам два ИС-а...ислизам им практичеси сам, на размяна...те дават фира..аз има само един счупен модул, и то радио, т.е безвредно...от далечинат аме стреля Т29, няма важни щети, влизами на бургия Тип, треовам го, стрелям се с още един тип и един тигър...продължавам, трепвам артилерия...победа... кеф.
Здрав танк (не се чипи толков алесно, не измира екипажа толкова бързо) и то при положение че на практика е в едни и същи битки като М46. Точно оръдие, 79% точност, 11% от битките съм снайпер...при тов аобичам да стрелям на далече и дори по храсти ако са подозрителни...по подвижни цели също не пестя снаряди
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеАмериканците доминират здраво.
Comment
-
Добре де, то излиза че едниният от мънии мейкърите ми е Т-54 (без премиум съм). Доста нетипично за машина IX тиър. Явно така ще я добутам до T-62, че в последно време използвах грилето за трупане на пари и малко ми писна геймплея, въпреки многото убийства, дето трупа
'''''''''
Разбрах какво било - танкът ми е още нов и със всяка следваща игра си подобрявам рекордите за попадения, идругите там глупости, от което ми дава някакъв паричен бонус...Last edited by Петър Илиев; 07-08-2012, 10:30.
Comment
-
Петър Илиев написа Виж мнениеРазбрах какво било - танкът ми е още нов и със всяка следваща игра си подобрявам рекордите за попадения, идругите там глупости, от което ми дава някакъв паричен бонус...
Петър Илиев написа Виж мнениеОсвен това и доста северноамерикански карти се добавиха в последно време. Явно производителите са се насочили здраво към американския пазар.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеВсъщност американския сървър има 10х по-малко играчи от руския и няма изгледи за особен растеж.
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеЗа какви порядъци говорим? на евро сървърът вечер са около 75 КPeace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
Comment