Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

чак пък задължителен, то по тая логика и сабилизатора е задължителен, и оптиката, и бързото прицелване...а вентиалторът е ептен задължителен...да ама има само 3 слота...

Comment

Хвана ме нещо носталгията...
      Имаше само руски и немски танкове тогава.

"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

feersum написа Виж мнение
        Хвана ме нещо носталгията...
        Имаше само руски и немски танкове тогава.

http://prikachi.com/images/84/5053084R.jpg
        сега може ли да се украси танкът с такъв надпис - говоря за кв - или, например, да се сложат фински инсигнии на т-28?
        sigpic

Sword song and horn sound

Comment

1951 написа Виж мнение
          Дотиквача е абсолютно задължителен!
          Всяка част от секундата е от значение. Аз лично дотиквачи съм сложил практически на всичко.
          Слагам rammer, vents, stab на всеки танк (освен които нямат достъп до някой от модулите, тогава според както).
          albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Imperial написа Виж мнение
            Слагам rammer, vents, stab на всеки танк (освен които нямат достъп до някой от модулите, тогава според както).
            Тъй като играя с германските снайпери много, те вървят най-вече с оптика.
            Вентилацията е първото и най-важно, след това дотиквача. Бързото прицелване е в случай, където или имам супер голяма скорострелност и реално изчаквам прицелването със заредено оръдие (примерно В1) или за машини с ужасно бавно прицелване, като ARL-44.
            А понякога си правя и експерименти. Примерно КВ-1 с бинокъл Изведнъж се оказва, че този так виждал и малко след носа си.

sewast написа Виж мнение
            сега може ли да се украси танкът с такъв надпис - говоря за кв - или, например, да се сложат фински инсигнии на т-28?
            Всичко може, включително и да караш розов танк, но ще го виждаш само ти.
            Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

На някой да му е направило впечатление - от кога на Т-44 не може да се слага стабилизатор?
              "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Ммм Pz38na ме изпълва отвсякъде.

Трудно начало,но супер завършек (ако на някой му се занимава да гледа)

Comment

Засега от новия пач най-ОП машината се очертава да е Т110Е4...
                  albireo написа
                  ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

и една от най-грозните
                    иначе какво мислите за наказването на безполезните импотентниии безмозъчни кампери, такив акоито се завиратв най-скришниятъгъл на картатат и не помагат на тима? вече доста често се случва убит съотборник на въпросният евнух д ани посочва този къде се крие...с не добри последици за последният...смятам и аз да възпроема това...като не обичат агресивна игра да редят пасианси, гррр

Comment

И аз много ги мразя.Особено като се навре някъде с ТТ.Той на 50 метра не може да уцели мишена,иначе кампи...Аз дори с ТД бързам да ида на предна линия и през ума ми не е минавало да се скрия някъде.

Comment

Реалистичные битвы на легендарных танках, более 800 машин готовы к бою, 150 млн игроков по всему миру. Присоединяйся к культовой игре World of Tanks!

Gaden Gogi написа Виж мнение
                        и една от най-грозните
                        Аз пък харесвам квадратести танкове...

Как да е, няма как да го имам скоро, не знаех че ще е толкова як и не съм събирал хп върху Т30 изобщо... събирам сега с Патън за М48, точно по средата съм вече.
                        albireo написа

Comment

Очертава се да е добър и за кланови битки.До момента ТД-тата не са много вървежни там ,но нещата сякаш се променят.
                          Last edited by bigbeer; 26-07-2012, 09:02.

Comment

Victory!
                            Battle: Lakeville 25 юли 2012 г. 22:37:50 ч.
                            Vehicle: M46 Patton
                            Experience received: 1*130
                            Credits received: 32*467
                            Battle Achievements: Top Gun, Sniper

подозирам правилният начин да се играе с 105 мм...ако и все пак оръдието да е калпаво...иначе в началот она битката, до момента в който се махнах от дясната улица ис говорих с един от моите хора по телелфоан та затова изглеждам малко неадекват.
                            DepositFiles provides you with a legitimate technical solution, which enables you to upload, store, access and download text, software, scripts, images, sounds, videos, animations and any other materials in form of one or several electronic files.

реплея

Comment

Четем си как в 7.5 М46 щели допълнително да го окепазят,

щото е първа хубост, ами още да го резнат че сакън не всички разпознават руската мощ и някой играчи-ренегати предпочиат а с него да играят

Comment

Всички средни ниво 9 ги режат малко, защото досега бяха реално ниво 9.5.
                                albireo написа

Comment

Working...
                                X