Нека да позная, американски е, и в него М 60 побеждава в симулиран двубой 3 Т-62+ 2 Т-72 и сваля Су-25 между другото. Ако видиш пък руска симулация ще е обратното).
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mitko написа Виж мнениеНека да позная, американски е, и в него М 60 побеждава в симулиран двубой 3 Т-62+ 2 Т-72 и сваля Су-25 между другото. Ако видиш пък руска симулация ще е обратното).
П.П. Предпочитам руската машина пред американската.
П.С. Някой да знае къде се намира стелажа за снаряди и горивните резервоари на американеца?
Comment
-
Питаш защото искаш да знаеш, или с друга цел, ако е първото ще поровя за графика...ако е второто...е може д апопитаме "а къде се намират на сите руски танкове и ще стане повторение на темата която бях пуснал преди години за сравнение на танковете от второ след военно поколение...аз няма против отново да я отворим .
Comment
-
Момци,нека не бъркаме реалностите с играта.Нейната единствена цел е да ни продадат битове и байтове срещу реални парички.Наш проблем остава до колко ще се забавляваме за парите си и емоциите,които влагаме.Играта е изцяло фантастична,дори алтернативна не може да се нарече.Някои от названията на машините са близки до действителни такива и някои от графиките приличат отчасти на реалните.С времето става все по фантастична,като над 40% от въведените в дърветата танкове са изцяло изсмукани от пръстите а всички останали са безумни компилации от модели и модификации,предимно на експериментални машини,и тук там по нещо за достоверност.Моделите,които предстои да пуснат ще бъдат подчинени изцяло на изискванията на играта и нямат нищо от ТР.Едва когато ги въведат на редовните сървъри и се поиграе с тях ще видим на кой танк,какви стъкмистики са написали.Залагам на просъветския шовинизъм и очаквам пълна доминация за Т-62 над всичко и всички.До колкото има вече публикувани разни проектодървета,то Т-60 няма да присъства в сащианската линия.За момента спират до Патън 3.
Реалистичные битвы на легендарных танках, более 800 машин готовы к бою, 150 млн игроков по всему миру. Присоединяйся к культовой игре World of Tanks!
Реалистичные битвы на легендарных танках, более 800 машин готовы к бою, 150 млн игроков по всему миру. Присоединяйся к культовой игре World of Tanks!
Comment
-
Mitko написа Виж мнениеАко ТТХ са горе долу еднакви (както по принцип се получава на машини от едно поколение) ще зависи повече от страничните фактори.
да само дето никога в по-популярните бумаги не с еказва защо с епунят з анего...а то е просто защото (освен в играта) нямат двигатели за д амруднат повече..затова режат обитаемото пространство, за това половината им гориво е във външни резервоари ,които естествено в бой не с еползват...затова впрочем игровото убервафе ИС-4 набързо е свален от въроръжени и ревърнат в ДОТ..просто ВЪТРЕ в този танк няма гориво, респективно той никъд ене може д аотиде....след малко ще продължа
Comment
-
Вече 4 въпроса имам
1. Защо когато някой ме блъсне отзад (без аз да съм го предизвикал с промяна в скоростта или рязко завиване) поврежда ми окачването, но явно и той има някакви щети, накрая ми удържа сребро за наказание. 100% ли е сигурно че и на двамата се удържа, или примерно, защото аз съм бил по-бавният (с артилерия), а той е разузнавач, да се счита че аз съм го блокирал. Иначе вече такива като ме блъскат (но не и като са ме уцелили неволно) ще ги гърмя ако не се извинят в най-кратък срок, пък ако отвърнат...
Другите ми 3 въпроса са от поста по- горе:
2. Командирът на Ягдпантерата ми е Оберлейтенант. До каква степен може да се повиши максимално?
3. Екипажът винаги ли ще бъдат с по-нисък чин от командира, а радистът и пълначът на останалите?
4. Допълнителните умения 5 на брой ли са?
Моля, ако някой е запознат нека отговори
Comment
-
Колкото до сравнения между противостоящи танкове, никога не може да се направи точен анализ, дори и от реални битки. Танковете не излизат на равен терен в рицарски дуели един срещу друг (или 15 vs 15 ), Има мотострелкова пехота със системи за противотанкова борба, противници, които са противопоставени на нея, авиационна поддръжка, мобилни системи за ПВО и т.н. Бях говорил с един словенски треньор, който казваше че в тогавашната юго армия са им казвали при евентуален фронт на 3-та св. в. ,че екипажът им по разчет ще издържи от 30 до 60 сек, след като бъде локализиран от противника. Просто в един контролиран хаос, от някъде нещо те удря и се чува трес и бум, пък после доказвай кой е с по-далекобойно оръдие, по съсвършенна броня и т. н. Влияещите фактори са прекалено много за да се направи точна преценка.
Comment
-
bigbeer написа Виж мнениеhttp://worldoftanks.ru/dcont/fb/medi...l%28rus%29.jpg
http://worldoftanks.ru/dcont/fb/medi...rus%29_ru2.jpg
Съмняваме, че американското и руското дърво ще останат без втора средна линия. Боже, щом френчитата ще имат втори Тиър 10 среден, не виждам защо американците и руснаците да нямат. Прототипи има с лопата да ринешPeace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Петър Илиев написа Виж мнение1. Защо когато някой ме блъсне отзад (без аз да съм го предизвикал с промяна в скоростта или рязко завиване) поврежда ми окачването, но явно и той има някакви щети, накрая ми удържа сребро за наказание. 100% ли е сигурно че и на двамата се удържа, или примерно, защото аз съм бил по-бавният (с артилерия), а той е разузнавач, да се счита че аз съм го блокирал. Иначе вече такива като ме блъскат (но не и като са ме уцелили неволно) ще ги гърмя ако не се извинят в най-кратък срок, пък ако отвърнат...
И аз съм забелязал, че ПТП-то не го правя аз, но накрая ми удържат парички и опит.
А това с пуцането по съотборник е юбер глупост!
Петър Илиев написа Виж мнение2. Командирът на Ягдпантерата ми е Оберлейтенант. До каква степен може да се повиши максимално?
Петър Илиев написа Виж мнение3. Екипажът винаги ли ще бъдат с по-нисък чин от командира, а радистът и пълначът на останалите?
Петър Илиев написа Виж мнение4. Допълнителните умения 5 на брой ли са?Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
Comment