Значи върнах си 88/71 мм оръдие на Ягдпантерата и да си призная взех да се изнервям много, не нещата вместо да потръгнат с нея отново взеха да баталясват, и съм решил да си възстановя големия топ на "Ягдкотарачо" , но към настоящия момент цънкам основно с "Пантерата" - "Котарачо", която я използвам да си купя още една маскировачна мрежа за ловеца. От там ще последват малко тунинги на двете машини, като си задавам въпроса дали и двете да са оборудвани с рогатки и подсветка. След това следва да си върна Т 34 - 85 със 100 мм оръдие , а от там да търся начин да си взема Т 54. Тези танкове задължително ще ги тунинговам, но не много защото съм решил да си взема ИС 3 и серията на ИС да я превключа с до там но с тунинги.
Виждам, че се говори нещо много интересно на тема Е 50 , а от там се говорим за Лео 1, което ме ръчка да вървя в тази посока.
ВАЖНО ЗА МЕН: Оказвали някакво значение това, че примерно екипажа на пантерата ми мине на ПАНТЕРА ²², а от там на Е 50? Как ще се отрази това на самата машина, защото в момента с развити на 100 % умения.
За какво служат жабешките очи на куполата от серията на ВК, Пантера и Е 50
Виждам, че се говори нещо много интересно на тема Е 50 , а от там се говорим за Лео 1, което ме ръчка да вървя в тази посока.
ВАЖНО ЗА МЕН: Оказвали някакво значение това, че примерно екипажа на пантерата ми мине на ПАНТЕРА ²², а от там на Е 50? Как ще се отрази това на самата машина, защото в момента с развити на 100 % умения.
За какво служат жабешките очи на куполата от серията на ВК, Пантера и Е 50
Comment