Gaden Gogi написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Imperial написа Виж мнениеТия машини са за супертестерите. Съвсем различно нещо. Прочее аз съм такъв, но американсия супертест в момента не е активен
Comment
-
Добавлены для тестирования две французские премиумные машины: САУ 4 уровня 10.5сm leFH18 B2 и ПТ-САУ 3 уровня FCM 36 Pak 40. Обращаем ваше внимание на то, что эти танки будут доступны только для игроков, участвующих в Супертесте.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
tconiotconev написа Виж мнениеПонеже яко разцънквам играта в руския сървар можеш ли да ми кажеш своя ник. Искам го защото пишещите в тази тема основно играят в европейския. Отделно може да направим т.е. да игтраем във взвод като си помагаме. Аз имам Т 34 - 85 но е със 100 мм оръдие. Имах VK 3601H и 3001H но ги продадох заради хлапето, че и той разцъква с моя ник в играта. Имах и Ягдпантер която и тя замина ... идеята бе за да може да си купи тигър, но аз лично се целя в пантерата. Тази кутия тигъра не ми харесва.
От руските искам да си взема т54
Българска черноморска лига или нещо такова
Роти се играе рядко, но е интересноСънят е слаб заместител на кофеина!
Comment
-
albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеhttp://www.youtube.com/watch?feature...;v=YHVWFcGpVyw
Ratte най-сетне идва след като не мина и един ден без някой да плаче за него.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
А призръкът покрай църквата на Малиновка, днес дали наистина ще се появява?
Голяма "шега" стана. Точно се пазих от това да ми минат във фланг и играта се бъгна - не можех да се движа а само ми се клатеше корпуса, в действителност съм се движил и се оправи чак след като ме убиха. Явно съм изглеждал доста нууб с тези неадекватни движения страшен майтап
Comment
-
Mitko написа Виж мнениеРекордът ми е 7 убийства със Су-100.
Ти имаш максимална опит - 1 572. Много добър резултат. (Аз имам само -1410... ИС-3 :-( )
Comment
-
Mitko написа Виж мнениеИзвинявай Егио, но не схванах какво искаш да кажеш. Може би, че ИС не е наистина тежък?
В игра - дебел среден танк.
P.S
В сравнение с "чудовищи" - E-75, ИС-4, ИС-7 и др.
Comment
Comment