CaptMick написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
<<..........>>
-
das reich ss написа Виж мнениеМомчета, прецаках ли се като си взех ВК 3001Х? А дали ВК 3601 не е по-добре? Имам смесени чувства за ВК 3001, защото сам е безполезен срещу тиър 7,8 и 9, а в комбина с други танкове палвам туй-онуй.
Защо се сравняваш с тиъри 7,8 и 9 при условие, че ти си само 6 Сравнявай се с танкове от твоята черга, примерно КВ-3, Т-34-85, втория Шърман и М6. Ще установиш, че се намираш по средата между средните и тежки танкове и ако внимаваш можеш да ги тепаш наредAnalog man...
Comment
-
http://depositfiles.com/files/nxyuxjrga вижте ме само как се въртях с два хумел анакрая, ако д ане бяха ме гръмнали щеше да е съвсем хубаво, но и така беше забвно...още е без ъпгрейди и екипажа е само на 77%, поради което страдам много
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеARL-44 e боклук. Само това исках да кажа.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
1951 написа Виж мнениеАз на него се надявах, след като BDR G1 B се оказа, че не е никак приятен за игра.
Comment
-
Ами аз се измъчих, събрах ок. 20К хп с него, обаче останалите няма да мога и ще трябва да го прескоча. Само дето следващия май и той не е цвете.
Поне 13/90 е невероятен ако се играе правилно с него.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Imperial написа Виж мнение
Казвам го това защото например френските дупкала са много по нови от руските.
П.П. Взех Ягд панцер ²V направо му се кефя много яко кърти жестоко.
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеАми аз се измъчих, събрах ок. 20К хп с него, обаче останалите няма да мога и ще трябва да го прескоча. Само дето следващия май и той не е цвете.
Поне 13/90 е невероятен ако се играе правилно с него.
Comment
-
А-20 е пълен боклук.4-ти тиър и ме пуска срещу 8. Нямам търпение да го сменя с Т-34. А ВК 3001Х е страхотна машина с новия купол. Първо играх със 75мм най-последното, което е. Биваше. Сега с 88мм разцепвам мрака. Кредити, ХП. Даже подобрих рекорда за най-много ХП от 997 на 1204. Впрочем старият бях поставил с МС-1.
Comment
Comment