Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

CaptMick написа Виж мнение
    Хммм, много хвалби за КВ-3 напоследък, карам го вече в 200 битки и не е толкова впечатляващ. Екипаж - обучен с 2 специалности, камуфлаж, оптика, вентилация, 107 мм. Вярно, всяка битка ми носи приходи, но не е нищо впечатляващо, пък и процента на оцеляване е около 50%...
    Камуфлаж на КВ-3 е почти толкова безполезен колкото и на КВ-2, аз съм му сложил rammer вместо това и ги стрелям с 122мм, мунициите са скъпи, но ако няма Tier9 и 10 в битката и знаеш къде да се целиш общо взето можеш да направиш много поразии. Ако ти се вижда скъпо по-добре 100мм, далеч по-добро е от 107мм поне за мен. Иначе За 400 битки с танка нищо лошо не мога да кажа за него, качат ли го до 7ми tier повече няма да пипна ИС-а, даже сигурно ще го продам и ще прехвърля екипажа на ИС-3.
    <<..........>>

Comment

Момчета, прецаках ли се като си взех ВК 3001Х? А дали ВК 3601 не е по-добре? Имам смесени чувства за ВК 3001, защото сам е безполезен срещу тиър 7,8 и 9, а в комбина с други танкове палвам туй-онуй.

Comment

das reich ss написа Виж мнение
        Момчета, прецаках ли се като си взех ВК 3001Х? А дали ВК 3601 не е по-добре? Имам смесени чувства за ВК 3001, защото сам е безполезен срещу тиър 7,8 и 9, а в комбина с други танкове палвам туй-онуй.
        Танка не е лош. Това, че е 3001 модела означава, че си по-лесен за палене, но пък и доста по-бърз и повратлив. Оръдието не е лошо за тиъра, а при 100% обучен екипаж може да прави големи поразии.

Защо се сравняваш с тиъри 7,8 и 9 при условие, че ти си само 6 Сравнявай се с танкове от твоята черга, примерно КВ-3, Т-34-85, втория Шърман и М6. Ще установиш, че се намираш по средата между средните и тежки танкове и ако внимаваш можеш да ги тепаш наред
        Analog man...

Comment

По-малко кредити и опит, околкото с ПЦ3/4мисля да разцъъкам още 10 игри ида го сменя с 3601. И той май е 6 тиър.

Comment

Новите Американски машини:

Реалистичные битвы на легендарных танках, более 800 машин готовы к бою, 150 млн игроков по всему миру. Присоединяйся к культовой игре World of Tanks!
            albireo написа
            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Реалистичные битвы на легендарных танках, более 800 машин готовы к бою, 150 млн игроков по всему миру. Присоединяйся к культовой игре World of Tanks!

въх, ще трябва д аподработя любимата за да я снима и представя за мене...даже вече измислих сюжета

Comment

http://depositfiles.com/files/nxyuxjrga вижте ме само как се въртях с два хумел анакрая, ако д ане бяха ме гръмнали щеше да е съвсем хубаво, но и така беше забвно...още е без ъпгрейди и екипажа е само на 77%, поради което страдам много

Comment

ARL-44 e боклук. Само това исках да кажа.
                  albireo написа
                  ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Imperial написа Виж мнение
                    ARL-44 e боклук. Само това исках да кажа.
                    Аз на него се надявах, след като BDR G1 B се оказа, че не е никак приятен за игра.
                    Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

1951 написа Виж мнение
                      Аз на него се надявах, след като BDR G1 B се оказа, че не е никак приятен за игра.
                      И освен това прилича на кофа за боклук, както е с удобен квадратен силует е много приятен за стреляне.

Comment

Ами аз се измъчих, събрах ок. 20К хп с него, обаче останалите няма да мога и ще трябва да го прескоча. Само дето следващия май и той не е цвете.

Поне 13/90 е невероятен ако се играе правилно с него.
                        albireo написа

Comment

Интересно, че свалят от продажба още два премиум танка - PzKpfw 38H735(f) и PzKpfw B2 740(f).
                          Официалното обяснение е, че вече ги имало във френското дърво, но въпреки това ми се струва нелогично.
                          Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Новите Американски машини:

http://worldoftanks.ru/news/809-spec...novleniyu-072/
                            Май май скоро да очакваме М48 и др. близки до М 60, а не виждам нищо ново в руските.
                            Казвам го това защото например френските дупкала са много по нови от руските.
                            П.П. Взех Ягд панцер ²V направо му се кефя много яко кърти жестоко.

Comment

Ами аз се измъчих, събрах ок. 20К хп с него, обаче останалите няма да мога и ще трябва да го прескоча. Само дето следващия май и той не е цвете.

Поне 13/90 е невероятен ако се играе правилно с него.
                              И с това френско дупкало гледам бързо да си реша проблема с него от далече, че инак става лошо и много болезнено на близко

Comment

А-20 е пълен боклук.4-ти тиър и ме пуска срещу 8. Нямам търпение да го сменя с Т-34. А ВК 3001Х е страхотна машина с новия купол. Първо играх със 75мм най-последното, което е. Биваше. Сега с 88мм разцепвам мрака. Кредити, ХП. Даже подобрих рекорда за най-много ХП от 997 на 1204. Впрочем старият бях поставил с МС-1.

Comment

Working...
                                X