В една игра преди малко един с ИС-7 се тръшкаше че някаквъ 13/75 го е "уан шотнал" фииии, няколко минути това, докаот се влачех ...М286 с базов двигател е страшно туткаво нещо...та влача се аз , и тоя се тръшка как другият бил чиитър, и това за един от най-боклучавите следвоенни танкове...хубаво че на никоя туква не и е хръмнало да сложи версия с ракети, 4 броя, премиум парчета, по 100-200 злато парчето, бум бам, имаше 10 тиът танк, нямаш его...щеше да е страшно забавно, и да направят доста парички...а акто са тръгнали да слагат машини от 60-те да бяха сложили Шеридан, 152 мм НЕ и ракета, пари подобни на предните, щешеш да е убер фън.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеЛЕЛЕ, какво с анапраивли със 107мм оръдие на КВ, друг КЖ, мах беше с малка купол аи 122, изпрасках го 3 или 4 пъти, нищо...прикончих го накрая, ама ...иначе от около седмиц ами прави впечатление ч еоръдието е силно скопено, и от към точност също...<<..........>>
Comment
-
Deimos написа Виж мнениеЗа сметка на това 152мм или са го ъпгрейднали здраво, или аз съм задобрял много, ама последните няколко игри hit ratio-то ми с него се движи между 80-100% а не е като да стрелям само от упор, даже последната игра в която бях 5 изтрела - 5 попадения едното ТД го отнесе от около 500м, а едно PzIV отнесе две преки попадения криейки са зад скала като му се виждаше само част от куполата
Според мен пък 107мм си се държи както преди - малките ги отвява, на големите нищо не прави"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Абе вече ен ги и отвява толквоа, рпеди разни консерви 3-4 ниво им стигаше едно попадение, сега оцеляват...а онзи ден на рибарският брягс един АМХ-13 най нагло ми оцеля след попаденеи на 105мм снаряд...само 30% му направих....следващият подарък го метнах на едно Су-100, и ги преполових...да идва следващят пач и д аги обравят тия френско боклуци..най-скапаните танкове (и не само, оръжието им като цяло е скапано) толкова да ги напомпят....по-високите тиъри визирам...сега когато си вдя Мардера от гаража на ниските много се радвам, бавни, големи, импотентни, кеф на бучки
Comment
-
feersum написа Виж мнениеПанцер 4 е оцелял след пряко попадение от 152 мм фугас?
Иначе AMX13 и двата варианта са някакви змейове тотални, изпусна ли първия изтрел, дори и с по-скорострелните танкове пак става лошо...<<..........>>
Comment
-
Deimos написа Виж мнениеДържат гадините, 86 penetration не минава през челната част на куполата, отстрани пукат като пуканки ама зависи как ги издебнеш... но иначе PzIV, T1Heavy и М6, че понякога и други КВ-та успея ли да ги хвана отстрани ги изпарявам от раз(френските измишльотини дори не ги броя, те са храна)
Иначе AMX13 и двата варианта са някакви змейове тотални, изпусна ли първия изтрел, дори и с по-скорострелните танкове пак става лошо...
Да се похваля - снощи с Пантера 1 със 75мм/L100 убих с един изстрел Type 59, беше на около 70%. Уцелих го в десния борд, някъде между вертикалната ос и предния ръб на купола, точно под веригите - предполагам че съм уцелил боекомплекта.Last edited by feersum; 24-01-2012, 10:02."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
И от двете страни? На Т-44 например боеукладката е от дясно, на почти същото място като на 59 и 54. Отляво съм целил (и са ме целили, когато имах такъв танк) на това място без много ефект освен обичайното поражение. Пробив от дясно почти винаги взривява, много слабо място е на тоя танк."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Мисля, че веднъж като влезе снарядът, се проследява пътят му в танка, така че е напълно възможно да влезе отляво и да удари боекомплектът отдясно. При споменатия случай с Т-54 го ударих точно от ляво.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Intereno, ка е възможно, практически от упор (им аняма 10 метра) да не оцеля, като задника на КВ-то запълваше целият ми мерник...аз бях с Т29/105
Допълнение- две попадения с 90 мм хамериканко оръдие в АМХ13/75, нула демидж... да взема д аидва пача с който ще ги нормализират че това е просто смешно.Last edited by Gaden Gogi; 25-01-2012, 01:25.
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеДа, някъде между първата и втората опорна ролка и от двете страни им е слабото място (и на Т-54 също). Веднъж взривих Т-54 на 100% с един изстрел там. Е, вярно, бях в Т30.
П.П. Преди много много години на Беляковец на едни нощни стрелби единия танк взе че гръмна по другия несъзнателно с вкладна цев. Хуйчето попадна между 1 и 2 ра ролка като за попадението разбрал само механик водача, който след това хукна да бие курсанта като свърши стрелбата.
П.С.. Аз също съм стрелял с 23 мм, но с БМП 23 на същото местенце, но няколко участъка вдясно Между другото с тези бункери за снаряди БМП 23 си беше чиста и то оле мале.... По добре БМП 30
Comment
Comment