Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Oплаквания, идиотизми и всякакви негативизми.

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

emkirov написа Виж мнение
    Тия от WOT се осират със всеки ден играя тая игра повече от година но КВ1 със златен да направи 357дм на КВС не ми се беше случвало до тази вечер !!Псувам ги всяка игра !!!
    Добре знам какво ти е! През последните 3 дни вече не се трае този малшанс с непробивания, рикошети, извънредно нисък демидж понякога... Най-много ме е яд за малоумните съотборници, заради които падаме в 2/3 от игрите. През последните 3 дни като играя с КВ-1С ме пуска чувствително срещу по-високи левели, отделно че вчера стрелбата му беше неточна както никога! Няколко пъти получавам попадения без да ми светне червената лампа изобщо. Е, аз няма да продам танковете, защото ще излезе че съм търпял малоумници напълно напразно, но... определено бих дал дълга почивка. Аз съм забелязал и друго - като не съм влизал 3 дни или повече, сякаш ми върви много повече. Поне 5 пъти ми се е случвало и затова го споделям. Има нещо гнило. С артилерия определено се отказах да играя заради изключителната неточност в последно време и незадоволително ниските щети, които прави. Да не говорим, че сам трябва да се пазя почти винаги от вражеските хиени, които ме щурмуват в първите 30 секунди от началото на битката! Няколко пъти като се наложи сам да се оправям след воплите ми за помощ, теглих майна на артилерията.
    " Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
    Колкото повече научавам, много повече откривам, че не знам.
    Много лесно е да искаш, по-важно е да можеш, а най-добре е да го направиш.

Comment

Не мога схвана идеята ма матч-мейкъра,но най справедливо би било да се вкарват танкове в една врътка според големината и силата на оръдието.Но това вече не може да стане,защото са натворили една камара дивотии в тази игра.Могат да се оправят нещата само,ако ММ те вкарва по производство на танкове по години и най много един левел нагоре и надалу.Тогава ще бъде интересно.Не сега ме вкарва в танкове произведени през 60-70 години.То това е по скоро простотия от колкото некадърност на WOT!Какъв е смисъла от играта тогава.Аз не играя да се нервя,а за кеф.Ама тея от WOT още им в простите глави,че войната не е свършила!

Comment

И аз след нервите снощи си давам почивка . Снощи забелязах , че след като ги насолих тия от WOT почти нямах победа след това сигурно е случайно !

Comment

Bloksir написа Виж мнение
          Не мога схвана идеята ма матч-мейкъра,но най справедливо би било да се вкарват танкове в една врътка според големината и силата на оръдието.Но това вече не може да стане,защото са натворили една камара дивотии в тази игра.Могат да се оправят нещата само,ако ММ те вкарва по производство на танкове по години и най много един левел нагоре и надалу.Тогава ще бъде интересно.Не сега ме вкарва в танкове произведени през 60-70 години.То това е по скоро простотия от колкото некадърност на WOT!Какъв е смисъла от играта тогава.Аз не играя да се нервя,а за кеф.Ама тея от WOT още им в простите глави,че войната не е свършила!
          Не.
          Няма да е справедливо. И освен това, ще чакаш по 10 минути за битка.

Пичове, чета ви хейта последните страници и се чудя... защо, мама му стара, като толкова ви дразни тая игра, продължавате да я играете, да си тровите нервите и да мрънкате на околните?
          "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

feersum написа Виж мнение
            Пичове, чета ви хейта последните страници и се чудя... защо, мама му стара, като толкова ви дразни тая игра, продължавате да я играете, да си тровите нервите и да мрънкате на околните?
            Играта е хубава общо взето. Аз мрънкам срещу малоумниците. Освен това, тази тема е създадена за мрънкане. Който не ще да слуша мрънкане - да не я чете!
            http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

Аз от 2 седмици съм си дал почивка и за сега не мисля да я прекъсвам!

Comment

BacillusBulgaricus написа Виж мнение
                Играта е хубава общо взето. Аз мрънкам срещу малоумниците. Освен това, тази тема е създадена за мрънкане. Който не ще да слуша мрънкане - да не я чете!
                Окей, довиждане.
                "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Абе работата не е за сърдене.Нали затова се събираме по тези форуми.feersum ти си готин и помагаш много.Евала за това което си направил тук и в други форуми.Доста труд си хвърлил!
                  Проблема е че някои наистина хубави танкове така и не могат да се използват в играта,коята технически и визуално е направена много добре.
                  Пример за Шърман-Джъмбо и веселата 8.Невероятни,но за нивото си,най много едно нагоре.Но почти винаги играе срещу 7-8 от 8 тиър и останалото 7.Защо да го играя.Кого и колко ще пробия?Тигър 2 или исове,зисове,камази и т.н.Да има до 2 танка от 8 тиър и останалото 7 и 6.
                  М6 си мислим,че е много добър.Съвсем нормален танк,НО играе главно срещу 5-6 тиър.Затова е хубав.
                  Пантера 1.инаги на последно място в колоната.Срещу кога ще изпозвам 150дмж,че да се чувстваш полезен?То половината не мога да ги пробияПримери много.Аз лично си плащам за тази игра да я играя горе долу добре.Вярно,като не ми хареса спирам да плащам и да играя.Аз лично играя не за статистика а за кеф.Искам да играя с реални танкове,4,5,6,7 тиър макс.Вече почти твърдо съм решил 9-10 тиър да не вадя.Не ме кефи нещо.И когато почна да се чувствам дискомфортно се махам.Не,че WOT,ще ни чуе,но ще усети баланса по сметките си след време.
                  В предвид този ММ дето са го забъркали,гледат да оправят нещата с историческите битки.Но силно се съмнявам това да оправи нещата.Някой задава ли си въпроса в предвид както е направена играта за ВСВ,защо след толкова време вадят исторически битки.Щото е голямо недоволството от неравното съотношение на ММ в играта!

Comment

Няма логика. Ако играеш само 10-ки, няма как да си в дъното нали? Къде е идеята да не ги вадиш?

Comment

bigbeer написа Виж мнение
                      Няма логика. Ако играеш само 10-ки, няма как да си в дъното нали? Къде е идеята да не ги вадиш?
                      Искам да играя с машини от ВСВ.На Т-55 и Т-62 съм се нагледал в казарматаКефят ме машините до 1945г.Там ми е тръпката.От там нагоре,нище не ме блазни да ги играя.Слабост са ми.Но когато не равностойно,няма удоволствие.Няма как с машина от ВСВ да играеш и направиш нещо,срещу машина от 50-60г.нагоре!То,ако са два-три,ама 12 ми идват в повече,дето не мога дори да одраскам.Другото което е,че повечето карти са направени в градски условия или така.че танковете да се стрелят от 5-10 метра.Сещате се кой печели.По голямата п.шка.Каква игра е това?Заради 2-3 карти да направя голяма пушка,няма да стане.То руските танкове са с големи пушки още от 5-6 ниво,но това не ме вълнува.Въпреки,че не е било така на истинските танкове.

Comment

Купуваш си премиумен танк със специален мачмейкинг и се наслаждаваш.

Comment

Първо, играта има твърде малко с реалността. Всякакви аналогии са дребна самозаблуда за лично удовлетворение.
                          Второ, съветските танкове от цитирания период винаги са били с максимално големи пушки. Излишно големи по мое мнение, но така са мислили на времето

Привеждам няколко примера за по известните крупно-серийни машини от периода.
                          - Първите масови Т-26 и БТ-5/7 се строят със несъразмерно голямата 45мм, веднага щом диаметъра на купола им го позволява. През същия период останалите танкостроителни държави използват основно картечни танкове и в по-малка степен оръдейни до 37мм.
                          - Т-34 и КВ носят 76мм по времето , когато всички други минават на 40-57мм. Единствено изключение е Pz IVD/E/F1 с ултракъсото 75мм, който по назначение има друга роля. Многокуполните Т-28 и Т-35 ги изключвам. Те си имат целево оправдание. Френските Б1 и Б2 не са масови и имат концепцията на многокуполните.
                          - До края на войната никой, освен руснаците не слага на сериен среден танк калибър над 76,2мм. Тук считам модификацията на Т-34/85 за практически успешна. Ако имаха производствената култура да изкарват серийно Т-34/57 щтеше да им е много по-комфортно, но това е друга тема.
                          - Танковете със 122/152 мм пушки са практически щурмови средства за силно укрепени бетонни линии. Танкоизтребителната им роля е плод на случайност съчетана с пропаганда.
                          -единичните бройки на танкове с по-големи калибри са статистически пренебрежими за да оформят тенденция.

Та съветите за целия предвоенен и военен период са имали машините с по-големи калибри. Има само няколко дребни нюанса. 1/ при еднакви калибри немските и британски оръдия имат далеч по-високи характеристики. 2/ по-малкия калибър в ограниченото пространство на танка е далеч по-удобен за обслужване. 3/ по-малък калибър = на по-висока практическа скорострелност. 4/по-малък калбър = по-малка собствена маса = по бързо развъртане, съответно прицелване. В нашия случай, по-малкя калибър намалява масата на бронираната машина и увеличава носимостта на повече снаряди, от там и времето на автономно действие в бой. Въобще множество детайли неприложими в играта.

Време ми е да хоризонтирам, не забравяйте, че играта е средство за разпускане. Много сериозното отношение, разваля добрия релакс.

Comment

bigbeer написа Виж мнение
                            Второ, съветските танкове от цитирания период винаги са били с максимално големи пушки. Излишно големи по мое мнение, но така са мислили на времето.
                            Причина за което е изоставането в металургията, просто не са имали друг начин да постигнат нужните характеристики освен с груба сила.
                            Другата причиа е че не с аимали и нужните машини за производството на дълги цеви.

Comment

Забравяте основното приложение на танка, което е борба с пехота, укрепени точки развиване на настъпление и заигравка в тила на врага . Там разликата между осколъчно-фугасен 76,2мм и 37мм е много голяма. Не коментирам грамотното използване на танковете. Борбата с други танкове трябва да е изключение, а не цел.

Comment

vvasman написа Виж мнение
                                Забравяте основното приложение на танка,
                                Не забравяме, но причината рашките да ползват такива оръдие се крие именно в кофти металургия + стара материална база. Иначе точно борбата с пехота е основният довод дълго време шърманите да са с оръдие с ниска балистика...от друга страна там (и в сащ и в англия) широко разпростаранение намира строежът на специални танкове са огнева подръжка, с гаубици.

Comment

Working...
                                X