Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Oплаквания, идиотизми и всякакви негативизми.

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Какъв ли е шанса за победа ако играят 5 зелени срещу 3 сини и 7 зелени? и дали битката няма да свърши 3:15.
    Click image for larger version

Name:	shot_213.jpg
Views:	1
Size:	576.2 КБ
ID:	539500

Comment

Тази вечер няма такъв малшанс. Пуска сме с ТОТАЛНИ дебили. Дори думата дебил е измислена, за да опише същността на тези празноглавци във WOT. Как ги подбира този мач мейкър, но има крайна разлика в уменията на играчите. Изключително неравнопоставяне. Ако не ме убият твърде рано, винаги съм първи или втори в отбора, но сам победа няма как да извоювам. Вече ме избива на нерви. Поредни 4 загуби и то в отбор с глупаци. Току-що бях пръв по точки с моя КВ-1С в рунд срещу седмици и осмици. То бива кретени, че и то такива с кланове, които имат по 20к битки, но като имат вакуум между ушите ми развалят кефа от играта. Оставам сред последните оцелели и взе да ми писва. Тръгнали с много по-добри танкове от моя, а умират сякаш това им е целта в играта. Днес снарядите ми са критично неточни. Преобладаващо попадат по контура на кръгчето на мерника. Понякога шансът да не улуча е минимален, но днес се случва твърде често! Колко пъти ми се случи цел на живот и смърт и забележете - снарядът решил да отиде във веригите при къса и средна дистанция... Съответно ме довършват с усмивка на лице. Днес поредните гаври с мен. Улучвам странично КВ-1С и му вземам 333 точки здраве при положение, че винаги е поне 350-390 че и до 420! Няколко пъти не пробивам със златен(не е рикошет), а с пикливи малокалибрени си дупчат като иглички. Та днес се случи случи една от големите гаври - Улучих от разстояние може би 70-80 метра Grille и забележете - не пробих! Все пак го улучих отново на същото място и тогава го взех. А иначе не ми е пробивал и в Hetzer и Stug, които винаги вземам с 1 попадение. На един Хетцер ми трябваха три снаряда - първият не влезе , вторият рикошира и го взех едва с третия и то като при трите изстрела бяхме съвсем близо с уличен бой. Рикоширал ми е в съветския Т-28, който не го броя за танк с броня. Всичко изтърпявам, но най ме е яд за малоумните съотборници. През деня играх няколко игри с Хумела и съответно победите ни бяха около 30 %. Нито някой се връща в базата, когато се вижда, че предстои да бъде завладяна, нито някой ме пази, нито спотват като хората. Бива ги единствено да мрат по норматив за време. На път съм да гърмя по съотборници и най-вече по многознайковците, които хем че не допринасят с нищо, хем много акъл раздават.
      " Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
      Колкото повече научавам, много повече откривам, че не знам.
      Много лесно е да искаш, по-важно е да можеш, а най-добре е да го направиш.

Comment

До момента от 23 битки имам 20 загуби !!! Скапания ММ ме пуска само с некадърници с по 2000-3000 рейтинг. Купих си ИС-3 и след 5-6 битки не мога да си взема опита х2. За сега спирам, но ако и вечерта е така или си подарявам акаунта на първия заинтересован, или продавам всички машини с екипажите и й бия "Х" на играта!

Comment

Явно не играете подходящи за темперамента ви машини. Вероятно дори неподходящата нация.

Comment

ckok_nogckok написа Виж мнение
            некадърници с по 2000-3000 рейтинг.!
            Този рейтинг толкова нищо не значи че няма накъде. Вчера едно келешче от клана се хвалеше с рейтин 7000+ а е такава (почти) пълна нула. Хващаш се да играеш само отборни и рейтинга се помпи.

Comment

Аз рейтинг не искам! Искам поне двама-трима от отбора да имат сиво между ушите. Започва битката, половината са стокови, следва активност след 5-10 сек. (време, необходимо да заемат стратегически позиции), появяват се поздравителни адреси: "Siema","kto PL?", "Moin",...след това започват едно чудене накъде да тръгнат, спират се пак да върнат уважително приветствията, ...т.н. За сега си играя с L.Tr.-а, поне знам, че нищо не мога да очаквам.

Comment

Click image for larger version

Name:	shot_046.jpg
Size:	673.3 КБ
ID:	539570Click image for larger version

Name:	shot_047.jpg
Size:	644.9 КБ
ID:	539571
                Идиотизъм е да играя с тези два прекрасни танка,срещу руския матч-мейкър!!!Да си ги вземат и да си играят,комплексарите.Директно в коша!При тях.При боклука.Няма да гледам как се подиграват с нещо което е било и много добро.Става повече дума за Пантер-1.

Comment

Bloksir написа Виж мнение
                  [ATTACH=CONFIG]23554[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]23555[/ATTACH]
                  Идиотизъм е да играя с тези два прекрасни танка,срещу руския матч-мейкър!!!Да си ги вземат и да си играят,комплексарите.......
                  Абсолютно си прав. И аз мисля, че руските комплекси са огромни като самата Русия. Виж само страшилище като Тигър 1 за какво посмешище са го направили. Пантера 1 също е обезличена колкото е възможно. Абе...не ми се говори!
                  http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

Уикенда дойде и от вчера Ам-гълите пак са на терена. Едноклетъчни идиотчета.

Comment

BacillusBulgaricus написа Виж мнение
                      Уикенда дойде и от вчера Ам-гълите пак са на терена. Едноклетъчни идиотчета.
                      Снощи ме изби на нерви. Преобладаващо мач мейкъра пускаше неравностойни едни на други играчи. Няколко пъти моят или чуждият тим имаше ТОТАЛЕН превес. Пак си правех фрагчета и добра щета, но... загубите бяха чести и то заради малоумието и несъобразителността на съотборниците ми. Три пъти при почти спечелена игра по завладяване на вражеска база се проваляхме, защото от защитниците останал един жив до края на времето. Хем си знаят, че за нищо не стават и пак се натискат да играят! Иначе за 10-на игри ги докарах 50/50, за да не ме е съвсем яд. Дано на вас ви върви повече, колеги!
                      " Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
                      Колкото повече научавам, много повече откривам, че не знам.
                      Много лесно е да искаш, по-важно е да можеш, а най-добре е да го направиш.

Comment

нещо куца в баланса на играта май, или съм от много по-силния отбор и бием 10-0, или съм от много по-слабия и падаме 0-10, и в двата случая е пълна скука играта

Comment

и11 написа Виж мнение
                          нещо куца в баланса на играта май, или съм от много по-силния отбор и бием 10-0, или съм от много по-слабия и падаме 0-10, и в двата случая е пълна скука играта
                          Именно! Това дразни ужасно. Да паднеш в трудна битка не е срамно и е забавно. Добрият бой е удоволствие и като паднеш - знаеш, че е заслужено. А с тоя дизбаланс... мани

Comment

Какво става днес бре?Направил съм с различни танкове 10 врътки и имам само 5-6 попадения.Всико друго рикушети!!!Няма значение оръдието какво е,105,88,75.танковете по които съм стрелял не са кой знае високо ниво т.е.пробивам без проблем.При вас забелязвате ли такава аномалия.Общо сиг.съм изстрелял към 50-60 снаряда.Значи едва 10% са попадение с щета!

Comment

ckok_nogckok написа Виж мнение
                              До момента от 23 битки имам 20 загуби !!! Скапания ММ ме пуска само с некадърници с по 2000-3000 рейтинг. Купих си ИС-3 и след 5-6 битки не мога да си взема опита х2. За сега спирам, но ако и вечерта е така или си подарявам акаунта на първия заинтересован, или продавам всички машини с екипажите и й бия "Х" на играта!
                              Така...едва ли съм имал по-скапана игра днес от когато и да е било! Точно днес, с което и ниво да се пусна само губя. Убивам по 2-3-4 танка на игра, правя добър демидж, но....ЗАГУБА! Загуба, която достигна 94% днес от изиграните битки. Това беше, продадох колкото се може машини (имало лимит за деня!) и приключих с тази игра. На всички, които продължават им пожелавам успех. От мен момчета довиждане!

Comment

Тия от WOT се осират със всеки ден играя тая игра повече от година но КВ1 със златен да направи 357дм на КВС не ми се беше случвало до тази вечер !!Псувам ги всяка игра !!!

Comment

Working...
                                X